Şimdi Ara

Çalınan veya kaybolan iPhone Bulma Yöntemleri Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay kadar önce bir gece kulübünde telefonum çalındı. çalan şahsı vs kameralardan tespit ettim emniyette gerekli işlemleri yaptım şu an da hala haber bekliyorum. telefonumda FİND MY İPHONE uygulaması vardı ve aktifti fakat bu uygulama cihaz açılıp internete bağlandığı zaman aktif oluyormuş.

şimdi benim sormak istediğim bu cihaza benim ulaşma yöntemlerim nelerdir? yada bu tür bir olay başına gelen varsa neler yaptı, ne kadar sürede geldi cihaz eline yada geldi mi?

• Imei numarasından bulunuyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi imei kamera kaydı eşgal vs herşeyi verdik polise. tabi ki siz de bilirsiniz türk adalet sisteminin nasıl hızlı! işlediğini. fakat bu süreç içerisinde benim yapabileceğim herhangi birşey var mı onu öncelikle merak ediyorum. yani program vs kullanarak
  • ben de 3g vardı 6 ay olmadan eve hırsız gırdı caldı.ben 5 aldım saygıdeger polısımız hala bulamadı telefonu.

edit

3g ilk çıktığında almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 2 Şubat 2013; 23:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boogeman07

şimdi imei kamera kaydı eşgal vs herşeyi verdik polise. tabi ki siz de bilirsiniz türk adalet sisteminin nasıl hızlı! işlediğini. fakat bu süreç içerisinde benim yapabileceğim herhangi birşey var mı onu öncelikle merak ediyorum. yani program vs kullanarak

Maalesef find my iphone dışında program yok ayrıca olsa bile cihaz çalınalı 4 ay olmuş şimdiye kadar 50 defa restore edilmiştir program olsa bile sonuç alınmazki programda yok zaten.
    Siz şu an yapılacak herşeyi yapmışsınız polis yada savcılıktan haber gelmesini bekleyeceksiniz.
    Size tavsiyem 3,5 günde bir polisten bilgi almanız bu şekilde cihazın peşinde olduğunuzu poliste anlamış olur kullanıcı arayıp sormayınca polis bazen göz ardı edebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım.

ya hata bizde de var tabiki ama her şey bu kadar net deliller bu kadar sabitken polisimizin bu kadar çabasız kalması gerçekten bizi başka yöntemlere itiyor.

yine de teşekkür ederim.
  • kardeş benimde 2 hafta önce kabataş tramvayında iphone 4s im çalındı polise gidip imei ile şikayette bulundum ayrıca icloud tan yerini takip etmeye başladım ama çevrimdışı görünüyordu taki çalındıktan bir hafta sonrasına kadar icloud tan baktığımda bolu mengen de bir lisede görünüyordu ad soyad da göründüğü için hemen liseyi aradım müdür yardımcısına ulaşıp öğrencinin ad soyadını verdim ve durumu anlattım bana biraz sonra döneceğini söyleyip kapattı bi süre sonra cocuğun babası olduğunu söyleyen birisi aradı ve telefonu oğluna hediye olarak eminönünde tezgahçılardan aldığını söyledi bende durumu anlatıp telefonun çalıntı olduğunu, yasal takibinin bulunduğunu anlattım ve göndermesini istedim oda hemen göndereceğini çalıntı olduğunu bilmediğini çocuğunun haberi olmadığını söyledi ve hemen göndereceğini bildirdi sonuç olarak dün itibariyle tekrar telefonuma kavuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: betu7

kardeş benimde 2 hafta önce kabataş tramvayında iphone 4s im çalındı polise gidip imei ile şikayette bulundum ayrıca icloud tan yerini takip etmeye başladım ama çevrimdışı görünüyordu taki çalındıktan bir hafta sonrasına kadar icloud tan baktığımda bolu mengen de bir lisede görünüyordu ad soyad da göründüğü için hemen liseyi aradım müdür yardımcısına ulaşıp öğrencinin ad soyadını verdim ve durumu anlattım bana biraz sonra döneceğini söyleyip kapattı bi süre sonra cocuğun babası olduğunu söyleyen birisi aradı ve telefonu oğluna hediye olarak eminönünde tezgahçılardan aldığını söyledi bende durumu anlatıp telefonun çalıntı olduğunu, yasal takibinin bulunduğunu anlattım ve göndermesini istedim oda hemen göndereceğini çalıntı olduğunu bilmediğini çocuğunun haberi olmadığını söyledi ve hemen göndereceğini bildirdi sonuç olarak dün itibariyle tekrar telefonuma kavuştum

Ad soyad görünüyordu demişsiniz bunu izah edermisiniz?

• Calan Kişinin ismi soyismi vs varsa bulması cok kolay adresini sen bilebulabilirsin.
    5-10 kişiyle git adamı evinden al bu kadar kolay.

Ayrıca Apple ile iletişime gecersen onlar cihazı tamamen kapatabilirler.Cihaza sim vs takılırsa anında buluyorlar
  • Hocam genelde artık çalanlar satmak yeine parça olarak satmayı tercih ediyor çünkü.İphone'da imei değiştirilmiyor vve polis anında kullanınca bulabiliyor.O yüzden artık çoğu kişininki bulunmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.