Bildirim
CALINTI ARAC DUYURUSU YARDIM 34 UZP 58
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
İnsallah bulunur -
İnşallah bulunur. -
Insallah isin kotu yani arabayla 3 kez suc islemisler -
Zaten yük filan için kullanmaya tercih etmişlerdir. Geçmiş olsun. Bulunur kesin ama inşallah iyi durumda olur.quote:
Orijinalden alıntı: bjkenesap
Insallah isin kotu yani arabayla 3 kez suc islemisler -
Geçmiş olsun umarım bulunurquote:
Orijinalden alıntı: ahmetkalecik
Zaten yük filan için kullanmaya tercih etmişlerdir. Geçmiş olsun. Bulunur kesin ama inşallah iyi durumda olur.
Alıntıları Göster -
Varsa arabanin resminide paylaşirsaniz daha kolay olur.Fatihdeyim ben görürsem yapişirim
ne sucu islemisler hocam -
Serefsizler Allah'tan da korkmuyorlar. Insallah bulunur cok gecmis olsun -
Aracın belirgin neyi var ?
Geçmiş olsun. -
Aracin resimleri elimde yok hirsizlik yapmislar kameradan tespit edilmis ama arac yok 2 gundur -
Belirgin derken anlamadim -
Arkadaslar yorumlariniz ve yardimlariniz icin Allah hepinizden razi olsun hani olurda mahhallenizde beyaz renkli kartal gorurseniz plakasina bakmanizi rica ediyorum arac en son beylikdizunde tespit edilmis. -
quote:
Belirgin derken anlamadim
hani birader. Plakasını değiştirmiş olabilirler diye.
Mesela sağ arka jant kapağı kırık.
Sol arka çamurlukta çürüme var.
Ön camda film var.
Bagaj kapağında "allah korusun" yazıyor gibi. O aracı diğer beyaz kartallardan ayıracak bir özellik. -
Geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: VideSupraquote:
Belirgin derken anlamadim
hani birader. Plakasını değiştirmiş olabilirler diye.
Mesela sağ arka jant kapağı kırık.
Sol arka çamurlukta çürüme var.
Ön camda film var.
Bagaj kapağında "allah korusun" yazıyor gibi. O aracı diğer beyaz kartallardan ayıracak bir özellik.
Alıntıları Göster
Ankara'da gözümü dört açar ve etrafıma haber veririm.Lakin sahte plaka kullanıyorlardır.
Belirgin özellikleri varsa belirtin belki plaka değişmişse oradan yakalarız.
-
Up umarım bulunur -
İnş hasarsız bir şekilde bulunur. -
Up hayırlısı ile bulunur inşallah geçmiş olsun -
Up geçmiş olsun .. :( -
Insallah arabanin değeri 5 milyar ama dedem icin 5 milyar onemli degil arabaya gozu gibi bakiyordu cizik bile yoktu arabasinda ona uzgun -
1998 de bmw 3.18 aracım istanbuldan calındı ...hocalara kadar gıttım anla nasıl bir dip durum...tam 1 yıl sonra balıkesirde bulundu 1 yılda 120 bin km yapılmıs arabaya manyak tesisat koymus lastıkleri degiştirmiş anasınıda bellemiş...teslim alır almaz hemen sattım..senin yazını okuyunca bunlar geldi aklıma zor durum allah kolaylık versin ...quote:
Insallah arabanin değeri 5 milyar ama dedem icin 5 milyar onemli degil arabaya gozu gibi bakiyordu cizik bile yoktu arabasinda ona uzgun
Benzer içerikler
- 2025 toyota corolla
- antalya"ya gitmenin en iyi yolu
- 5 30 ile 5 40 arasındaki fark
- şase no ile parça sorgulama
- subaru levorg neden tutulmuyor
- xiaomi su7 sahibinden
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- elektrikli araba fiyatları
- dacia duster 2022 fiyat listesi
- dacia elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X