Bildirim
ÇALIŞIRKEN PC NİN SAATİ ve TARİHİ SÜREKLİ DEĞİŞİYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_7497971/tm.htm burayı incele kardeşim. @KaRaSSS -
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaSSS
Çalışma esnasında pc nin tarihi ve saati gunde 1-2 kez kendiliğinden değişiyor.Kapatıp açtıktan sonra olsaydı bios pili bitik derdim ama şu durumda sorun ne olabilir?
Bende kapatip acilinca degisiyor ayarliyorum kapatip acinca yine degisiyor. Bios pilindenmi hocam ? -
quote:
Orijinalden alıntı: abisindendestekli
http://forum.donanimhaber.com/m_7497971/tm.htm burayı incele kardeşim. @KaRaSSS
Bios pilini değiştirmedim ama ondan olacağını sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ArşimetinHamamTası
quote:
Çalışma esnasında pc nin tarihi ve saati gunde 1-2 kez kendiliğinden değişiyor.Kapatıp açtıktan sonra olsaydı bios pili bitik derdim ama şu durumda sorun ne olabilir?
Bende kapatip acilinca degisiyor ayarliyorum kapatip acinca yine degisiyor. Bios pilindenmi hocam ?
Büyük olasılıkla seninkisi bios pilinden -
Bios pilini değiştirdim ama saat yine değişiyor -
Yok mu bunun çözümü? -
quote:
Yok mu bunun çözümü?
ülke olarak türkiye seçilimi? -
Sorun hala devam ediyor.Mantıklı bir önerisi olan var mı? -
ip degistirme programi kullaniyormusun belki farkli ülkelerin ipsini görüyorsa ondan olabilir
sol alttaki saat sekmesine tikla orda üstte internet saati var onu bir kaldir belki düzelir ? o isaretli degil ise o zamanda isaretle
pek mantikli gelmiyor ama benimkide bir dene -
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X