Şimdi Ara

Çalışırsa Herkes Derece Yapabilir(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapasite denilen birşey var ve çoğu öğrenci bunu kabul etmek istemiyor, çünkü sektör böyle istiyor o kitapları alınca o testleri çözünce o videoları izleyince herkesin derece yapabileceği,başarılı olacağı aşılanıyor bilinçli olarak.Biz buna laf edince de 10 milyonda bir olan bir tane LinkedIn profili atıp haklı olduklarını sanıyor öğrenciler.Yazık diyorum sadece,oyuncaksınız ve bundan haberiniz bile yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm üni sınavında ne kapsitesi diyon la kuantum fiziği falan yapılmıyor burada. Üç beş şey öğrenip soru üstünde nasıl kullanılacağını anlayıp yks’ye gireceksin olay bu. Zeka geriliği olmayan her adan başarır bunu. Ortaokul’u falan iyi geçiren adam bir senede halleder temeli sıkıntılı olan 3 senede halleder ama halleder.
    Kapasite dediğin şey herkeste mevcut bazılarında bu fazla olabilir fakat bu kapasitesi düşük birinin derece yapamayacağı anlamına gelmiyor başarının temel anahtarı sabır ve çalışmaktır bazıları 1 senede bazıları 3 senede başarır ama sonuç olarak başarır ben hayatımda hiçbir çaba sarf etmeden çizimde harikalar yaratanda gördüm başlarda çöp adamı dâhi cizemeyip sabırla günlerce aylarca çalışıp bir zaman sonra çizimde harikalar yaratanda gördüm
    Bir insanın çalışarak yapamayacağı hicbirsey yoktur bu hayatta
  • Bi sg arkadaşım ya. Hadi sen pazartesi çalışaçağın ders planını hazırla

• Nick-entry uyumsuzluğu

• olm sen niye böylesin ya harbi merak ediyorum.

ankara’ya gelirsen bana pm at sana kahve ısmarlayayım konuşak

• Bence de o yüzden çok uğraşma
  • Kapasite dediğin şey herkeste mevcut bazılarında bu fazla olabilir fakat bu kapasitesi düşük birinin derece yapamayacağı anlamına gelmiyor başarının temel anahtarı sabır ve çalışmaktır bazıları 1 senede bazıları 3 senede başarır ama sonuç olarak başarır ben hayatımda hiçbir çaba sarf etmeden çizimde harikalar yaratanda gördüm başlarda çöp adamı dâhi cizemeyip sabırla günlerce aylarca çalışıp bir zaman sonra çizimde harikalar yaratanda gördüm
    Bir insanın çalışarak yapamayacağı hicbirsey yoktur bu hayatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapasite var doğru son 1.5-2 sene çalışan biri 4 sene düzenli çalışan adamdan daha iyi yapabiliyor ama 4 sene çalışan adam da yapıyor 1sene çalışanda,3-4 saat çalışanda yapıyor, 8-10 saat çalışanda aradaki fark daha çok emek harcayarak kapatılabilir hergün 3-4saat 1 ders çalışırsın 12günde ayt biyoloji bitirirsin adam 50günde bitirir belki ama hergün 10saat 3-4 ders çalışıyordur sonuç farketmez çalışmayan dahi olsun yine yapamaz nereden bilecek bitkiyi sistemleri türevi İntegrali denklemleri formülleri tyt matematikte yorum sorularında falan önemlidir kapasite hızlı anlama çözme falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021in sefiri -- 14 Mart 2021; 11:48:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm üni sınavında ne kapsitesi diyon la kuantum fiziği falan yapılmıyor burada. Üç beş şey öğrenip soru üstünde nasıl kullanılacağını anlayıp yks’ye gireceksin olay bu. Zeka geriliği olmayan her adan başarır bunu. Ortaokul’u falan iyi geçiren adam bir senede halleder temeli sıkıntılı olan 3 senede halleder ama halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 14 Mart 2021; 11:47:25 >
  • Bu sınavın zeka işi olmadığını anlatamadik hala. Eleyici soru yok zaten. Lys sistemi olsa tamam derdim. Adamlar basitin de basitini soruyor. Konulari bittikten sonra Meb kitabindan okuyan ve sınav anını yonetebilen biri cok rahat derece yapar. Biz kendi isimizi zorlastiriyoruz gözümüzde büyütüyoruz

• kapasite olayı doğru ama yks'de sadece alt uç noktada geçerli bence. atıyorum 4 sene ders dinleyip barajı geçemeyenin kapasitesi -sınava sağlıklı koşullarda girdiğini varsayaraktan- belli bir seviyenin altındadır ama az çalışıp da derece yaptı diyebileceğimiz ortalama zeka seviyesinde çok fazla öğrenci var. örneğin ilk 1000'de üstün zekalı-zeki-ortalama zekalı her tipten öğrenci vardır ve tahminimce burada çoğunluk olan normalin bir tık üstü zeki tipler. ortak noktaları büyük bir kısmının 4 sene boyunca harıl harıl ders çalışmaları. 50.000-100.000 aralığında da aynı şekilde her tipten vardır ama yüksek ihtimal ortalama zeka çoğunluktadır.

demek istiyorum ki ortalama zekaya sahip 2 kişiden biri 50k diğeri 1k yapabilir, çok düşük noktalara bakmadıktan sonra 1-100.000 aralığı sana hiçbir şey göstermez metu che'li arkadaşım

• la ne mal adamlarsınız siz kapasiteden bahsediyo karsımda 2 kelime konusamayan adamlar tıp kazanıyor bu sınav it gibi çalışma işi bu kadar basit kapasiteymiş zekaymış hepsi hikaye

• FENci7474 F kullanıcısına yanıt

Sen git ayt denemeni al oyalanma buralarda

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt

ben gelirsem bana da ısmarlar mısın

• Sınavın bizden kapasite olarak istediği tek şey hızlı ve doğru düşünmek o da çok büyük bir olay değil.Bu sınav ciddi bir hazırlık süreci istiyor o kadar.Zekayı ölçmüyor demek de yanlış olur.Zeka stres anında doğru karar verebilme yeteneğidir bana göre.Ama bu da ciddi çalışmayla aşılabilen bir şey

• odtü kimya müh. okuduğu için mükemmel olduğunu zanneden zavallı.

4 temel mühendislikten en kötüsünü okuyup gelmiş burada zekiyim demeye çalışıyor.

• Puahahhahah ben zekiyim dediğim mesaj nerede.

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

En kötüsü olduğunu da annen söyledi herhalde ahahahha

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.