sa arkadaşlar ben fulham'ı yönetiyorum 2.deyken aldım 1.lige yükselttim 2. ligdeyken 2-3 oyuncu aldım biride fenerli abdülkadir falnadı bunlara kbl edildi transfreleri sonra bana çalışma izni kabülü gibi bişey geldi ben onuda kabul ettim fakat adamları oynatamadım hani oyuncular sakat olunca yanında kırmızı kutu cıkarda skt falan yazar ya bunlarda ÇLŞ yazıyor üstüne gelinde çalışma iznine ihtiyacı var diyor ben bu sorunu nasıl çözerim dah 3-4 oyuncu aldım oynatamıyorum şimid ise kadroyu göndercem adam çalışma izni diyor :S
Dostum çalışma izni alamamışsın doğal olarak oynatamazsın. Direk elden çıkarmaya bak oyuncuları.
o oyuncuları aldım bana sordu çalışma iznin kbl ediomusn vs sdie ediyorum deid -m aldım bide bidah ada aladım 16 yaşında GS den aq 2013 deyim adamda yazdı adı metin metin aldı oyundu 2015 haziran ayında sende die aq :S
Ne diyorsun sen düzgünce bir yaz hiçbir şey anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: onurqlp
o oyuncuları aldım bana sordu çalışma iznin kbl ediomusn vs sdie ediyorum deid -m aldım bide bidah ada aladım 16 yaşında GS den aq 2013 deyim adamda yazdı adı metin metin aldı oyundu 2015 haziran ayında sende die aq :S
çocuk ayaküstü havale geçirmiş.
Dostum bende anlamadım tam olarak
o adamlar çöp olduğu için ingiltere federasyonu izin vermiyor.her yabancıyı alamazsın öyle,adamlarda sistem var.sat gitsin
arkadaşlar, ingiltere de çalışma izni problemi için konuşuyorum; her yerde izin alamadığınız oyuncuyu kiralık olarak herhangi bir ab üyesi ülkesine gönderin yazıyor. ama işin garip tarafı ben hiç bir şekilde oyuncuyu alamıyorum ki? kontrat imzalattıktan sonra çalışma izni alınmadı diyor oyuncu gelmiyor... e gelmeyen oyuncuyu nasıl kiralık gönderebiliyor bu insanlar anlayamıyorum... bende mi sorun var acaba?
Dostum bir FM oynayıcısı olarak İngiltere'den takım alırken bunu göz önünde bulundurman gerekiyordu. O yüzden kendine Belçika'dan bir pilot kulüp bul oraya kiralık yolla 2-3 yıl orada kalsın sonra oynatabilirsin.
Çalışma vizesi ve Çalışma İzni sahiplerinin ikamet izni alabilmeleri için, Türkiye’ye giriş yaptıkları tarihten itibaren 30 gün içinde Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne başvurmaları gerekir. Eğitim amacı taşıyan ikamet izinleri hariç olmak üzere, en az 6 ay süre ile geçerli olan bir ikamet izni bulunan yabancılar doğrudan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına başvuruda bulunabilir.
paydaP
kullanıcısına yanıt
Sen Çok Yanlış Gelmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: payda
Çalışma vizesi ve Çalışma İzni sahiplerinin ikamet izni alabilmeleri için, Türkiye’ye giriş yaptıkları tarihten itibaren 30 gün içinde Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne başvurmaları gerekir. Eğitim amacı taşıyan ikamet izinleri hariç olmak üzere, en az 6 ay süre ile geçerli olan bir ikamet izni bulunan yabancılar doğrudan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına başvuruda bulunabilir.
Haydaaa payda? Here is fm forum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri.
quote:
Orijinalden alıntı: payda
Haydaaa payda? Here is fm forum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme