Selam arkadaşlar, hemen hemen herkes plan ve program yapın öle çalışın diyor. Oldum olası planları sevmemişimdir, yani o gün belki o dersi çalışmak istemiyorum zorla çalışmak daha kötü değilmi. Plan yapmadan fakat tabiki her dersi yeteri kadar çalışmak sırf plansız oldu diye başarısız mı olacak yani :)
Beni bir aydınlatıverin ille kendimi zorla belirli plana mı uydurmak zorundayım.
Hocam belli bir plana gerek yok. Ama şunu yapmaya çalış. Bir konuya çalıştıktan sonra o gün içinde o konunun soruları çöz. Mesela o gün türkçe çalışmak istemedin başka derse çalış. Amaç en kısa sürede konuları bitirmek. Robot değiliz sonuçta her gün aynı programı uygulayalım
quote:
Orijinalden alıntı: Castieello
Hocam belli bir plana gerek yok. Ama şunu yapmaya çalış. Bir konuya çalıştıktan sonra o gün içinde o konunun soruları çöz. Mesela o gün türkçe çalışmak istemedin başka derse çalış. Amaç en kısa sürede konuları bitirmek. Robot değiliz sonuçta her gün aynı programı uygulayalım
Sağolun hocam yanıtınız için, aynen öyle yapıyorum konudan sonra soru çözüyorum ertesi gün tekrar ediyorum falan.