Bildirim
Çalışma programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up bi yardımcı olun gözünüzü seviyim evde tek başıma uğraşıyorum rehberlikçim yok -
dershaneye gitmiyorsan günde 4-5 saat çok az.
saata göre bir program yapmamanı öneririm (hani şu saati saatine olanlardan) -
test çözüyosan atıyorum 20 soruya 30 dk vererek başla sonra azalt olabildiğince hızlı bitirmeye çalış bu verimlidir konu çalışıyosanda konuyu kavra yani bunun bir süresi olduğunu zannetmiyorum testi açtığında 20 soruda 10 boş varsa anlarsın ki bu konu olmamış tekrar etmen gerekiyor 2-3 soruda takıldıysan tamamdır onlarıda öğren geç aradada tekrar günleri yap. not:bunları bu güne kadar yapmayı başaramadım :( -
up
verimsiz çalışıyorum gibi hissediyorum programa girsem daha iyi hissedicem derli toplu çalışcam sanki o yüzden istedm -
quote:
Orijinalden alıntı: Laroxy
test çözüyosan atıyorum 20 soruya 30 dk vererek başla sonra azalt olabildiğince hızlı bitirmeye çalış bu verimlidir konu çalışıyosanda konuyu kavra yani bunun bir süresi olduğunu zannetmiyorum testi açtığında 20 soruda 10 boş varsa anlarsın ki bu konu olmamış tekrar etmen gerekiyor 2-3 soruda takıldıysan tamamdır onlarıda öğren geç aradada tekrar günleri yap. not:bunları bu güne kadar yapmayı başaramadım :(
Çok sağol güzel önerilerdi.Şu dakika verme olayını tuttum dostum teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Ampül
Arkadaşlar günde 4-5 saat ders çalışıyorum başlayalı 4 gün oldu ama verimsiz çalışıyo gibi hissediyorum çok.Bana program lazım önerebilir misiniz acaba tam 60 gün kalmışken yarın başlayabilirim
http://forum.donanimhaber.com/m_90248687/f_//tm.htm#90248687
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X