Şimdi Ara

Çalışma programım hakkında yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    YGS Fizik Kimya bitti Biyoloji 2-3 konum var. Matematikte hiç bilmiyorum dediğim konu yok pratik yapmam lazım sadece 20-25 arası matematik geliyor(biraz sıkıntı var gibi )
    Pazartesi dersane başlıyor planım şu

Pazartesiden cumaya 5 gün YGS anlatılacak cumartesi pazar boş. Dersanemde işlenen ygs konuları bana tekrar olacak aynı zamanda soru da çözdürürler dersanede eve gelince yani öğleden sonrası için;
    1 günümü Matematikten soru çözümü
    1 günümi Kimya+Biyoloji soru çözümü
    1 günümü Fizik soru çözümü+ YGS Coğrafya çalışması
    Geri kalan 4 günümü ise şöyle yapmayı planlıyorum
    2 gün trigonometri apotemi fasikülünü çözme(Limit süreklilik Türev İntegral temeli olduğu için 12. Sınıfta uğraşmamak için.)
    2 gün 11. Sınıf kimya çalışması. (11'de Kimyamız hocadan kaynaklı sebeplerden dolayı 0'dı sevmedim de kimyayı bildiğiniz hiç bir şey yok 11 kimya adına. 12'de Organik Kimyayla uğraşırken bide 11 kimya öğrenmek zorunda kalmamak için bunu yapıyorum.)

Bunların harici her gün paragraf çözümü de yapıyorum

Not:YGS'yi bırakmadım sadece bitirdim sayılır. İstediğim düzeye gelesiye kadar soru bankası çözüp eksiklerimi kapatarak puanlarımı arttırabileceğimi düşünüyorım. Sonrada deneme.

Yorumlarınızı merak ediyorum tek akıl bu kadarı düşünebiliyor eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? Hatalı yada eksik bir yer falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun yazdığımdan mı millet üşeniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.