Şimdi Ara

Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Parabol 6 test
    Denklem esitsizlikler tekrar
    Denge 2 test
    Entalpi+Hiz 2 test

• Ben de yeni uyanayım aynen hayat
  • helloworldimme H kullanıcısına yanıt
    Hocam kimileri var ki 06.00 da ayakta :).Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor.Rakipiz hepimiz ama ben o gözle bakınca motive olamıyorum.Hepimizin gönlünce olsun emeklerimizin karşılığını alırız insallah hocam.
  • Saat 16.00 a kadar
    Matematik 2+2 test çöz
    Bio: Destek hareket tekrar et 30 soru coz
    Fizik:Basit makine çalış
  • bilal124 kullanıcısına yanıt
    Hocam burdaki ekip tas catlasın 1000 kisi asıl maraton digerleriyle tabiki
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam.Sinif arkadaslarim var seninde vardır.Onlarin da calismalari en az benimki kadar kıymetli ve tanımadığım nice insanın da çalışması o nispette kıymetli.Calisan herkes bi uğurda çalışıyor yoksa kimse gençliğini test çözerek geçirmez (!).Yani diyeceğim o ki önümüzde 2 secenek var ya herkes çalışacak ya da kimse çalışmayacak ama sonucunda bi sıralamaya tabii tutulacagiz.Boyle bir sey olduğu icin herkes çalışıyor(çalışkan öğrenci için).Biri birisinden daha iyi olacak bu zorunlu biri istediği yere gidecek biri istemediği bu da zorunlu.Ama tek isteğim herkesin gönlünce olması.Herkesin yaşadığı yerde iyi bir insan olması.Belki böyle bir şey olursa ileride 'siralamalara' gerek kalmaz.
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Rakip olarak göremiyorum hocam.Tek şartım var.Eger sen benden daha babayaniysen gel beni geç.Ama bu nasi mümkün olucak?Tabii ki benden daha cok calisarak.Ama gel gor ki bende calismami kismamam gerek cunku benden az babayaniler beni gecebilir.İste boyle bir denge söz konusu bunun icinde herkes ders çalışıyor (caliskan ogrenci icin konuşuyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.