Şimdi Ara

DÜZENLİ GEOMETRİ ÇALIŞMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sınav sürecinde kendimi gayet iyi bir şekilde tanıdım. Neyi yapabildiğini, neyi yapamadığımı, neyi daha hızlı bir şekilde kavradığımı, neyi daha geç bir sürede anladığımı çözdüm.
    Ben bu sistemde tüm dersler arasından ennnnn çok geometride zorlanıyorum
    Üstelik konuları da biliyorum orta dereceli bir insanım
    Bazen zamanı geliyor çok zor geometri sorularını çözüyorum ama işte deneme anında bu olmuyor bende
    Hazır bu sınav ertelenmişken önümüzde uzun bir süreç varken ben zamanımı geometriye bir güzel ayırmak istiyorum
    Geometriyi neden seçtin derseniz hem en zorlandığım ders o hem de ezbere dayalı bir ders değil mesela şu an oturup deliler gibi sosyal biyoloji çalışmak saçma geliyor bana
    Başlarda bu süre uzun olacak giderek kısalacak bunu da benim gelişmem belirleyecek zaten.
    Konu anlatım olarak Kenan Kara'nın konu anlatımlarından yararlanacağım
    Kaynak olarak elimde acil geometri var
    Karekök ayt geometri alacağım
    Bunları bakın hızlı çözmeye çalışmayacağım bildiğiniz kitapları yalayıp yutmak istiyorum sindirerek çalışmak istiyorum
    Bu geometri çalışma işini geceye asla bırakmayacağım çünkü o saatlerde verimim bayağı azalıyor sadece biyoloji sosyal çalışasım geliyor
    Günlük program şöyle olacak mesela
    Kenan Kara'nın konu anlatımlarından bir video açacağım (sırasıyla gideceğim) 1-1,5 saatimi o konu anlatımına ayıracağım sonra üstüne gidip acil geometriden çözeceğim
    Normalde soru saymak bana hep saçma gelmiştir ama belki geometri için bu soru sayma işini yapabilirim çünkü geometri bol soru çözerek gelişen bir ders bu şekilde motivasyon da sağlayabilirim kendime
    Başlayalım bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın izlenecekler
    Doğruda açı 1-2
    Üçgende açı 1-2
    Ek çizimler 1-2-3
    İlk konular olduğu için bu kadar video oldu artı olarak Kenan Kara'nın bu videolarını daha önce de izlemiştim zaten adamın tarzını biliyorum

• Başarılar hocam
  • Hocam neden karekök ayt alacaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı şekilde ben de böyle ilerleyeceğim umarım bırakmadan istikrarlı bir şekilde ilerleriz :)

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Sorularının güzel olduğu söylendi
    Daha iyi bulduğunuz bir kitap var mı hocam, inceleyeyim

• ortalama kaç net yapıyosun denemelerde hem karekök hem acilin yetişmesi zor ikisi de orta seviye üstü kitaplar acili adamakıllı çözsen yeter bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Planlı Ve Düzenli Çalışmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tyt matematikte 25-30 yapıyorum o yapamadıklarımın yarısı bazen yarısından çoğu geometriden geliyo öyle düşün

• Acilin üstüne sadece deneme çözmek yeter mi sence
    Ve bence zamanımız var gayet niye öyle düşündün ki
    Konularda sıfır olsam evet haklısın ama konuları biliyorum

• daisylineee D kullanıcısına yanıt
    ikisi yetişse de diğer derslere çok az zaman kalır acil yeterince uğraştırıcı acil bittikten sonra denemelerle full seviyesine gelir zaten analitikte apotemiyi çözmediysen onu kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 29 Mart 2020; 0:25:12 >
  • Acili bitireyim bı duruma göre bakarım o zaman
    Teşekkür ediyorum öneriniz için

• daisylineee D kullanıcısına yanıt
    rica ederim iyi çalışmalar
  • Benim durum da aynı hocam.tyt mat 25-30 arası yapıyorum geometriden en fazla 2 soru yapabiliyorum üçgenleri bitirdim sadece.En baştan başlayıp kenan komutan+acil gidicem ben de bakalım 3 aya bitirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Benim durum da aynı hocam.tyt mat 25-30 arası yapıyorum geometriden en fazla 2 soru yapabiliyorum üçgenleri bitirdim sadece.En baştan başlayıp kenan komutan+acil gidicem ben de bakalım 3 aya bitirmeyi düşünüyorum
    3 ay kenan+ acil ? kaç saat günde
  • günde 3-4 saatimi ayırmayı düşünüyorum hocam yetmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

günde 3-4 saatimi ayırmayı düşünüyorum hocam yetmez mi ?
    2x ile videolar ile yeter
  • Nasıl gidiyor çalışmalar ? Hangi konudasın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.