Şimdi Ara

Çalışmaya eylülde başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok mu kayıp var sizce bu kaybı nasıl telafi ederim hergün atıyorum 6 değil de 8 saat çalışarak açığı kapatabilir miyim
    Hedef mf3 ilk 10 k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güzelbirhikaye -- 5 Eylül 2017; 17:31:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cok bir kayıp degil ama bundan sonra tatili unut bence.8 ay disini sık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan çalıştığın saat değil.

Mesela 3 saat verimli çalışmak mı 6 saat verimsiz çalışmak mı ? Bu ayrımı iyi yapman gerekir.Gününe göre çalıştığın saatlerde farklılık elbet olacaktır.Mesela pazarları ben genellikle 1 genel deneme çözerdim belkide 1-2 bölüm denemesi başka ders çalışmazdım.

Zaten çalışmaya başladıkça içinden yavaş yavaş gelmeye başlayacak o his.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 5 Eylül 2017; 17:51:35 >
  • tetanos kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl doğru ve verimli çalışırım çok abartmadan doğru noktalara çalışmak istiyorum ama derse başlayınca her şeyine tek tek çalışıyorum mükemmelliyetçilik var biraz

• güzelbirhikaye G kullanıcısına yanıt
    son 4-5 senenin çıkmıs sorularini süpür.cikan kinulari ve soru sayilarini kagida yaz.en cok cikan konulara daha fazla agirlik verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben saat 07:30da dükkanı açıyodum gece 02:00 sularında bırakıyordum verimli olmuyordu o yüzden geç değil ama yarın sınav varmış gibi çalış illaki çalışmanın meyvesini yersin.
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Peki verimli verimsiz çalışma ayırımı nasıl yapabilirim ve nasıl daha verimli çalışabilirim konuya başlayınca gerekli gereksiz her şeye çalışıyorum çok mükemmelliyetçiyim bu da çok vakit kaybettiriyor bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • not tutarak çalış atıyorum çalıştığın yer 2 sayfaysa sadece unutacaklarını ve önemli yerleri yaz. bu senin dikkatini arttırır hem de verimli geçirirsin.
  • Dükkan derken çalışarak mı kazandınız yani iş yaparken.

Bende fazla çalışırım diyorum ama verimli olmaz sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: güzelbirhikaye

Dükkan derken çalışarak mı kazandınız yani iş yaparken.

Bende fazla çalışırım diyorum ama verimli olmaz sanki

yok o işin esprisi mezun senemde rutine bagladıgım için kullanıyodum alışkanlık olmuş

• Ben anlamamışım :)

Peki mezuna kaçla kaldınız hocam sıralama olarak ve kaça çektiniz? Tavsiyeniz var mı bana başka

• Erken bile sayılır daha önünde 1.5 sene var
  • Bende esnafım, 10 saat dükkanda çalışıyorum. PC internet falan her şey önümde ama çok verimsiz oluyor
  • Ne 1.5 senesi hocam martta sınav 6 ay var

• Kaç yaşındasınız hedef ne

Şimdi 2.5 sene oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BleedingMee -- 5 Eylül 2017; 18:25:14 >
    Kendince mezuna kaldin diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezun is coming.
  • Ygs de çoook konu eksigin yoksa pek birsey kaybetmemissin ben ağustosta baslamistim mezunken. Ben de biraz senin gibiydim konunun en ince ayrintisina kadar calisirdim ama sorun olmadi yani herseyiyle ogrenip soru cozuyordum kalici oluyordu. Once bir ay kadar ygs konularini halletmeye bak. Sonra ygs+lys devam et. Ygsde 120li netlere ulasinca lys daha cok agirlik ver bence. Şahsen beni kurtaran lys olmustu. Ygs de denemelerde 140 netlerdeydim sinavda 120 net yaptim 21k oldum. Lys de mat 62.5 net fizik 18 kimya 30 biyoloji 27.75 net yaptim siralamam 7k oldu

Bende böyleydim bilhassa ygs kimyada.Nerdeyse saçma sapan bir sürü malzemeyi biliyordum.Sonuç 1 yanlışım çıktı.Demek ki bilmek yetmiyor doğru şeyleri bilmek gerekiyor. O yüzden hocam fazla ayrıntıya dalmayın.Mesela ben hayatımızda kimya konusunu ygs için çok çalıştım hiç soru çıkmadı.Keza lysde bu sefer hiç çalışmadım.Çok basit soru geldi.

Yani ayrıntıya inmeyin bence.Ayriyeten sınav zamanı soru çözme genel deneme çöz konu özetlerini tekrar et,ayrıntıya dalma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.