Merhaba arkadaşlar PES 2014 kurmaya başladıktan sonra kuruluma başlamam için framework versiyonumun güncellenmesi gerektiği hakkında uyarı aldım...Daha sonra bunu güncellerken de sp1 e güncellemem gerektiği hatasını aldım.Hepsini hallettim ve PES 2014 ü sorunsuz kurdum ki kurmaz olaydım...Ne olduysa ondan sonra oldu...Mesela yeni program kuruyorum,açılırken ".... çalışmayı durdurdu." hatasıyla karşılaşıyorum...Bir çok programı kullanamaz oldum...
Daha önce buna bener bir sorunla hiç karşılaşmadım...Umarım yardımınız dokunur...Formatla uğraşmak istemiyorum...
Teşekkürler...
.netframework geriye dönük destek verdiğinden sorunun bu olduğunu sanmam. Biraz daha bilgi vermeniz gerek, yeni program derken mesela hangi programları kurarken hata alıyorsunuz? Programları diskinizdeki arşivden mi kuruyorsunuz yoksa, webden en güncel sürümü mü indiriyorsunuz?
En güncel sürümünü kuruyorum...Mesela DVDVideoSoft Free Studio,ds3 tool,fifa 14 kurdum,settings e giremiyorum...Her kurduğum program sonrası hata vermiyor...Mesela DVDVideoSoft Free Studio da youtube ile ilgili birçok program var bazılarını açabilirken bazısını açamıyorum...sp1 i yüklemesini geri alayım dedim ama onu da silemiyorum...