Şimdi Ara

Çalışmayı Durdurdu Hatası & nVidia gtx 950m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler. Benim sorunum şu: Falcon BMS isminde bir f-16 simülasyonu kullanıyorum. Yeni aldığım laptopuma simülasyonu yükledim fakat nVidia grafik kartı ile çalıştırınca ana menü, setup gibi bölümler açılıyor ancak, takeoff'a (uçuşa başlamak için bir nevi start) basınca load ekranına geçerken donuyor ve ctrl+alt+delete yapınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Sistemim 4.nesil i7 hq serisi 4gb ddr 3 gtx 950m grafik kartı ve ram 4 gb. Normalde bu simülasyonu çok daha düşük sistemde kullanabiliyordum. Simülasyonu silip en güncel setup ile yükledim, yönetici çalıştır - uyumluluk modu - dpi ayarı - en güncel ekran kartı sürümü - nVidia denetim masasından performans-kalite ayarlarını tek tek değiştirip denedim, gtx 950m eski sürümlerini tek tek indirip denedim hiçbiri sonuç vermedi. Fakat simülasyonu entegre grafik kartı ile çalıştırdığımda sorunsuz şekilde çalıştı. Gta 5 Farcry 4 gibi oyunları da yüksek grafik ayarlarında açıyor. Sonuç olarak %90 oranında bu simülasyonu performanslı bir şekilde kullanabilmek için bu laptopu aldım ve entegre grafik kartı ile çalıştırmak istemiyorum. Sorun ne olabilir ? Eğer sıkıntı laptopta ise iade süresi dolmadan iade etmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• ekran kartını güncellemeyi dene otomatik değil elle yap olmazsa driveri sil yeniden yükle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı driverlarını nVidia nın sitesinden en eskisinden mevcut sürümüne kadar indirip yükledim olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.