Şimdi Ara

Call of Cthulhu DCoTE oyunu için yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkeze slm ben oyunda daha yüzde 14 a kadar geldim ve bir problemim var.
    Kasayı açmam gerek ama şifreyi bir türlü bulamıyorum.Tüm kombinasyonları denedim kasanın o şifre yerini döndürüp duruyorum ama bir türlü açılmıyor.Ondan önce bişemi yapmam lazım.Bilen biriniz varsa acil cevap atsin lütfen.

• Oyunda bir sürü kasa var, hangisinin olduğunu söylersen yardımcı olabilirim.

Mesela bir tanesinde delikli bir fotografi sayıların üstüne yerleştirip kasa şifresi buluyorsun.

Bir diğerinde hatırladığım kadarıyla küçük kızın doğum gününü yazıyorsun.

Ve bir başkasında bir eleman için önemli bir tarihi giriyorsun.

Tabi bunları yaparken nerden başlayacağın da önemli. Saat yönünde ya da tersine çevirerek başlamak etkiliyor.
  • ilk karşılaştıığım kasa.Hani bir kızla karşılasıyorsun.Oda soymak için gelmiş
    sonra sana bir fotoğraf veriyor.Bunu burhman mıydı ona ver diye.O kasa daha ilk kasa??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistik88 -- 31 Mayıs 2006; 23:14:18 >
  • yaklaşık 10 sayfalık konusu var forumda arat bulursun..tam çözüm gibi oldu zaten.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6312191/mpage_1//tm.htm
    Burdan öğrenmek istediklerine ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demus -- 1 Haziran 2006; 0:14:45 >
  • gerçekten çok teşekür ederim.Tam çözümünüde buldum.Valla elinize sağlık.Gerçekten bu forum olmasa ne yapardık acaba ,saygılar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.