Şimdi Ara

Call of duty 2 de bu hatayı verio (resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Call of duty 2 de bu hatayı  verio (resimli)

yüklüyorum oyunu resimdeki hatayı veriyor

• Ekran kartının kaldırmadıgını söylüyor yani yetersiz oldugunu.Ekran kartı ney ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryp2nyte

Ekran kartının kaldırmadıgını söylüyor yani yetersiz oldugunu.Ekran kartı ney ?

Ati 128 mb
  • yrdm bekliyorum
  • Dostum kartın ramini değil çipsetini yazarsan daha iyi olur.
    Ama büyük ihtimalle sana bir bilgisayarcıdan başka kimse yardım edemez...
  • "Ekran kartı veya sürücüleri dinamik kaplamaları desteklemiyor" diyor. Sürücüleri güncellemeyi dene...
  • KESİNLİKLE EKRAN KARTIYLA ALAKALI. YA SÜRÜCÜ YADA DONANIM
  • Ati'nin en son driver'ını indirip yükle.Eğer yine olmazsa ekran kartın yetmiyor demektir.Değiştirmen gerekir.

• 128 mb ekran kartı 384 ram var driverleri tekrar yükledim bilgisayarımda most wanted, fifa 06, san andreas gibi oyunlarıda oynuorum.
  • Yaa bende oyunna girerken pc donuo bide video klip fln izlerken donuo(kitleniı) ekran kartmı yandihee bide anakartın üstünde sarı sarı tozlarwar.Sanki patlayan sekerler gibi.Cvp plss
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

Yaa bende oyunna girerken pc donuo bide video klip fln izlerken donuo(kitleniı) ekran kartmı yandihee bide anakartın üstünde sarı sarı tozlarwar.Sanki patlayan sekerler gibi.Cvp plss

Ekran kartın ne?Fanların yetmiyor olabilir.Bir ara kasanı sök ve içini temizlemeni tavsiye ederim.Bende ayda 1 filan söker temizlerim fanları çok toz oluyor.Bazen fanların dönmesini bile engelliyor tozlar o biçim.
  • Valla hatada ekran kartının yada driver'ının Dynamic Texture'leri desteklemediği yazıyor.Ekran kartı yenilemenin zamanı gelmiş sanırım.
  • Hocam 128mb ekran kartının tam ismini verir misin? Radeon 9200 mü? 9550 mi? 8500 mü?

Sürücü önereceğiz.
  • yetmemesinden kaynaklandığını sanmam 128 mb diyor.bugün en dandik 128mb vga bile directx7 yi destekler.cod2 minimum directx7 isteyen bir oyun.
    sorun büyük ihtimal driverlardan.
  • 128 MB ekran kartı bellek boyutunun miktarı bakımından kesinlikle yeter. Oyun en az 64 MB ekran kartı + DirectX 7 istiyor zaten.

Ekran kartı driverını güncel versiyonlar ile yeniden yüklemeyi dene. DirectX 9 yüklü değilse yükle, ayrıca onu da eğer mümkünse güncelleştir

Eğer hala olmuyorsa ekran kartının modelinden, 3D desteğinden vb kaynaklanabilen bir yetmezlik sorunu vardır. Eski olabilir. "Dynamic Texture'leri desteklemiyor" diyor, ekran kartın herhalde eski, 3D sistemi efektleri falan desteklemeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 18 Ağustos 2006; 21:14:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.