ultimate olanlara açık gibi duruyor gelen mailde. zaten zamanında 3 senelik alanların hepsi gamepass ultimate aldı. siz öyle almadınız mı? |
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (2. sayfa)
-
-
Yok almadım bende gamepass yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman betaya bakmak istiyorsanız gamepass ultimate alacaksınız.
-
Beta tarihi bugündü, şimdi sipariş versek katılabilirmiyiz betaya acaba.
-
Tr saati ile kaçta açılıyor oyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20:00 gibi beta açıldı. gamepass'den 2 el oynadım da 128ping nedir ya. MW3'de bile en fazla 60-65 ping görüyordum.
-
Birde gamepass'den oyunu açtığımızda ilk MW3 açılıyor. Menüden BO6 seçiyoruz ve MW3'ü kapatıp BO6 açıyor. Saçmalık resmen direkt B06 açılacak şekilde ayarlayamıyor muyuz acaba?
-
modemi kapatıp açtım, ping insani seviyelere düştü.
-
2 saat kadar MP modunu oynadım. kısa bir inceleme yazayım.
Omnimovement sistemi gayet güzel olmuş.
uçup yere yatıp vurma çok zevkli. ilk gösterildiğinde nasıl olur diye düşünüyordum ama gayet iyi entegre etmişler bu sistemi. ayrı bir dinamik katmış oyuna. sağa sola uçanları görüyorsunuz sürekli.
eklenen bir diğer özellik kimden ne kadar hasar almışsınız bunu görebiliyorsunuz. size iki kişi mi ateş etti üç kişi mi gayet iyi anlaşılıyor öldükten sonra.
misal önceki ölümümden. birisi 58 diğeri 42 vurmuş.
bir diğer dikkatimi çeken ekleme, hasar almaya başladığınızda sol alt köşede canınız beliriyor. gene full can olduğunuzda otomatik kayboluyor. çok önemli bir ekleme mi tartışılır. stim basma zamanlaması için iyi olabilir belki bilmiyorum. Ben COD MP'lerini sadece hardcore modda oynadığım için beni çok bağlamıyor bu özellik. zaten oyuna halen alışamadım Hardcore olmadığı için betada. bir şarjör boşaltmak beni deli ediyor.
grafikler fena değil ama ben MW3'ün grafiklerini daha iyi buldum bu oyuna göre. sesler gayet iyi. silah kullanımı, hissiyatı MW3 ile hemen hemen aynı geldi bana. sanki MW3'ün vuruş hissiyatı bir tık daha iyi olabilir emin değilim.
şuan oynanabilir 3 harita var ve sadece 6 vs 6 oynanıyor bu haritalarda. bu sayı için gayet tatminkarlar haritaların tasarımı. Derelict ve Scud haritalarını beğendim. Skyline haritasını pek beğenmedim. Skyline haritasına benzer tasarımları önceki COD'larda çok gördük. çıkışıyla beraber eklenecek haritalara da bakmak lazım tabi. belki betanın ilerleyen günlerinde farklı haritaları açarlar.
oyunda sürekli bir packet burst uyarısı var. internet stabil gözüküyor ama oyun sürekli packet burst uyarısı atıyor. redditte benzer şikayetleri gördüm. MW3'de böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. umarım çıkışı ile bağlantı sorunları daha da iyi hale gelir.
şu oyunun gamepass ile geliyor olması çok iyi oldu. günde 3-4 maç atıp kapatan ben için büyük nimet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 31 Ağustos 2024; 11:8:9 >
-
Bende birkaç el attım. Oyun her zamanki gibi zevkli.Grafikleri kötü buldum maalesef.
-
Şu uçma olayı için ayarlardan bir şeyi mi açmak gerekiyor?
-
Steam üzerinden çıkan her COD oyununu neredeyse ön siparişle almış biriyim. Bu kadar sevdalısı olduğum bir oyunun bu kadar çöp bir betasına hiç denk gelmemiştim. Silah hissiyatı yok, absürt şekilde kaykay kullanan bebeler gibi eleman sağa sola kayıyor, kol ile oynayanların aim asistleri absürt noktalarda, oyuna bağlanmak için yine iki sat gir çık saçmalığı ile boğuşup duruyoruz. Verilen paranın karşılığı değil en azından benim için.
-
Oyun hem görsel anlamda MW3'ün gerisinde hemde performans olarak ciddi düşüşler mevcut çok canımı sıktı bu durum. MW3 oynarken full ayarlarda fps 160-170 civarı dolanırken, black opsda ayarların bir çoğunu lowa mediuma çekmek durumunda kaldım. Öyle bile MW3 performansına yaklaşmıyor. Bir de oyunda anlam veremediğim bir blur söz konusu. Gözümü bişey çok rahatsız ediyor ama ne olduğunu bulamadım henüz. Onun dışında yeni movement sistemi çok iyi MW3'e girdim performansa bakmak için kağnı gibi geldi karakter. Bir de şu grafiklerdeki olmamışlığı çözebilirsem keskinlik vs ile çok güzel olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çoğu COD da olduğu gibi bunda da bir blur olayı var grafiklerde. MW3 bana daha keskin geliyor.
İşin kötüsü Nvidia filtreleri şuan çalışmıyor oyunda. Yani ben çalıştıramadım, destekli uygulama değil diyor.
Nvidia filtreleri ile keskinlik açabilsem daha iyi olacak.
-
Bende sürekli böyle oluyor. Ara sıra oyuna girebiliyorum.
-
Oyun oynarken baş dönmesi hafif mide bulantısı yaşayan oldumu.Top gibi sağa sola sekmeleri izlemekten afalladım resmen.
-
Ben almadım bu kez 2019 dan beri bi fiil tüm seriyi alıp oynadım silahları full kasıp tüm camoları açan biriydim ama para yüzünden oyunu sirke çevirmelerinden ötürü artık cod oynadığımı hissedemez olmuştum malesef 3. Sezon ortasında bıraktım bende.Grayzone Warfare aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MW2 ve MW3'teki rezalet softcore modunun Black Ops 6'daki yeni hareket sistemiyle iyice rezalet hâle geldiği oyun. Konsol veletleri etrafta kaya kaya auto-aim sayesinde sıfır yetenek ve eforla herkese tek ata ata ilerliyor.
2007'den beri Hardcore - Search & Destroy'dan başka COD modu oynamayan ben için sancılı bir Beta süreci oldu. Delirteceğini biliyordum zaten ama bu seviyede tahmin etmiyordum.
SMG'deki 2. silah aşırı OP. Ne M4 ne AK47, bu silah resmen auto-aim'ci veletlerin eline verilmiş Beta'da eğlensinler diye.
Oyunun temel dinamikleri fena değil. Çığır açan bir yenilik yok ortada. Omnimovement keyifli oluyor bazı anlarda. Önceki serilerde aslında ne kadar limitlendiğinizi farkediyorsunuz. Bu sistemle özgürsünüz.
MW3'teki saçmasapan hızlı hareket sistemi yok. Karakterler MW2'deki gibi ayakları yere basıyor. Yani gerçekten bir insan evladının koşabileceği hızlarda hareket ediyorsunuz. Dengeli ayarlamışlar.
Aynı renk / kategoride 3 perk'ü birleştirince 4. bir perk çıkartmak da iyi olmuş. Sadece bazı perk'ler aşırı OP. Ölünce kısa süreli duvar arkası görme gibi saçmasapan şeyler var. Bu da beni ilgilendirmiyor, Hardcore S&D'de bir önemi yok.
Beta'ya 1 gün zor dayandım auto-aim'cilerin eğlencesi yüzünden. Full sürüm çıktığında Hardcore - S&D ile oyunun asıl keyfini çıkaracağım inşallah. 10 üzerinden 6,5'tan 7 alır benden multi'si. Single Player oynamayacağım bile zaten, umrumda değil.
COD - MW (2019) öyle müthiş bir oyundu ki her şeyiyle, bunlar resmen ara oyun gibi kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 2 Eylül 2024; 2:25:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X