gamepass için ön yükle açıldı. 80GB civarı bir indirmesi var. |
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (4. sayfa)
-
-
abi hemen bu call of dutynin call of duty launcherından vazgeçmesi lazım, geçenlerde steam üzerinden mw2 gireyim dedim, abi menüde kayboldum ya.
niye ortak launcher var olm bunun mantığı ne?
-
Hangi gamepass paketini almalıyım? Oyun ne zaman oynanabilir olacak? -
Game pass ile indirdim, açtığım zaman game has crashed diyor. Bunun sebebi henüz oyun erişime açılmadığı için değil mi? Yoksa yüklenirken farklı bir sorun mu oldu, herkes de böyleyse sorun yok da. Oyun henüz açılmadı gibi bir uyarı alıyorsa herkes, oyunu sıfırdan kurayım beklemeyeyim boşuna yarın.
-
Ben crash falan almadım. Henüz erişime açılmadı ama oyunu açıp menüye giriş yapabiliyor olmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 24 Ekim 2024; 19:22:4 > -
mw3 steamde benimi bop6 yı gamepassden indirsem ayrı ayrı mı olacak oyun geçişlerinde?
peki bop6 yı sadece hikaye modu oynamak istersem arkadaşımla coop oynayabilirmiyim?
-
sorma çıldırıyorum ya. mw3e giricem bop6 purchase ekranı çıkıyor sonra o ekran kapanıyor mw3ü açıyor her seferinde. 1-2 el atıp kapatcağım oyuna kaç dkkada erişiyorum
-
Yeni Zelanda vs yapma işi pcde çalışıyor mu -
Çalışıyor ama nasıl yapıldığını bulamadım PC’de -
Teşekkürler hocam, biraz araştırdım tam silip yeniden kuracaktım ki, bi yerde riot'un anti cheati varsa ondan girmiyor yazıyordu. Kapatıp reset attım pc'ye giriyor şimdi.
Bu arada New zeland yöntemi isteyenler için link: Bende çalışıyor.
esports.ggHow to change your region to New Zealand on PC to play Black Ops 6 earlyhttps://esports.gg/guides/call-of-duty/how-to-change-your-region-to-new-zealand-on-pc-to-play-black-ops-6-early/ -
Bağlantı hatası alıyorum. Hesabımı yazdırmıyor. Yarını bekleyeceğim mecburen.
Edit: sorunu çözdüm superonline yüzünden. Telefon hattımı bağlayıp geçtim ilgili yeri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_sglmr -- 24 Ekim 2024; 20:31:22 > -
Bizde resmi olarak çıkış saati ne gamepassta 12 gözüküyor bende
-
Oyun açılmış olması lazım ama gamepasste giremiyorum şu an.
-
Bendede 1 gün bekleyin diye çıkıyor oyun içerisinde anlam veremedim.
-
6 a.m. CEST on Oct. 25 for Western Europe/Paris
-
Yarım saat senaryo modunu oynadım. Gayet güzel başladı yine aksiyon dolu olacak belli ki. Bırakmak istemiyorum ama uyumam lazım, yarın devam artık.
-
Gamepasste bende oyun açıldı. Arkadaşımda gözükmüyor.
-
Gamepass ile niye oyuna giremiyoruz arkadaşlar, oyunun içinden satın al seçeneği çıkıyor. -
steamden aldım hocam nasıl giriyorsunuz yav giremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X