Bende sildim komple, tekrar indiriyorum bakalim problem çözülecek mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (6. sayfa)
-
-
anlık bug a girmiş sanırım.
-
Evet oyunu full baştan yeniden indirdim ama oyuna giriş yapamıyorum.Bu lanet windowsun AllaH belasını versin.
Oyunun içinden beni store yönlendiriyor.
-
Senin üyeliğin bittiği için o sorunu yaşamışsın.26 sı yenileme yaparsan sorun olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 25 Ekim 2024; 16:43:5 > -
bende de durumlar aynı, yabancı forumlara baktım başkalarınında başına gelmiş şuan için çözümü yok gibi, çözerseniz eğer haber verin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam üyelik bitmemiş ki. Devam ediyor.Yarın son günü, tekrar otomatik çekip , üyelik devam edecek.
-
Windowsun saçmalıkları işte. Ben düzeleceğini zannetmiyorum.Ama olurda çözüm olursa burada paylaşırım.Sizde çözüm bulursanız buraya yazarsınız hocam.
-
Uzun süreli almadığınız ve aylık ödemenin son günü olduğu için sistem sizi üyeliğiniz yok diye kabul etmiş büyük ihtimal.Yarın yenilerseniz yine sorun devam ederse farklı sorun var demektir.Burada söylersiniz yaşadığınız son durumu.Zaten herşeyi denemişsiniz düzelmemiş.
-
Dun aksam 18:00'dan itibaren Yeni Zelanda taktigiyle PC Gamepass uzerinden oynamaya basladim. Hicbir sikinti yasamadim.
Oyuna giremeyenler icin birakiyorum. Belki sorununuzu cozer.
x (formerly twitter)Dost Kayaoğlu (@DostKayaoglu) on Xhttps://x.com/DostKayaoglu/status/1849707878069805231
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 25 Ekim 2024; 16:59:37 > -
Teşekkür kardeşim, sonunda bunu yapınca oldu.quote:
Orijinalden alıntı: hystaspesDun aksam 18:00'dan itibaren Yeni Zelanda taktigiyle PC Gamepass uzerinden oynamaya basladim. Hicbir sikinti yasamadim.
Oyuna giremeyenler icin birakiyorum. Belki sorununuzu cozer.
x (formerly twitter)Dost Kayaoğlu (@DostKayaoglu) on Xhttps://x.com/DostKayaoglu/status/1849707878069805231
@noprektam9113
Bu işlemi yap hocam.x (formerly twitter)Dost Kayaoğlu (@DostKayaoglu) on Xhttps://x.com/DostKayaoglu/status/1849707878069805231
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 25 Ekim 2024; 17:9:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
yaptım oldu teşekkürler.
hikayesini oynamak için illa cod launcher ı açıp açıp hikaye modunumu seçmem lazım yoksa masaüstünden direk hikaye ye girebiliyormuyum
-
Oyuna girmek ızdırap launcher çok zaman alıyor yalnız mekan geliştirme ve ortam assassins creed gibi hissettirdi.
Bu evin heryeri bulmaca birde yapılacaklar listesi var uğraş dur şimdi.
Ağla aşağı inen örümcek bile var detaya bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Ekim 2024; 18:11:53 >
-
Zombi modu mw3 zombi open mapten daha mı iyi
gamepass için banka kampanyası falan var mı ? Shop&fly steam için 300e 300 veriyor, başka da yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
paycell var diyordu birileri oraya bakın isterseniz
gamepass ile pc de oyunu her açtığımda ayarlar resetleniyor bu salak şey sizde de oluyor mu?
-
aile paylaşımlı gamepass kullanıp oynayabilen var mı arkadaşlar?
bende oyuna girince ana menüde satın al diyor.
dost'un yazdığını da yaptım ama işe yaramadı bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 25 Ekim 2024; 20:20:36 > -
Dlss açmayınca oyun bulanık oluyor açınca düzeliyor çok saçma tam tersi olması gerekmez miydi ? mecbur upscaling açık oynayacağız dlss mi kullanmalıyım yoksa diğer yöntemlerden birini mi siz nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar
-
ya bu saçma oyun yüzünden normal steamdeki mw3 e giremiyorum. hq açıyor sonra oyuna girmek istediğidme safe mod açalım diyo tamam diyorum o kadar ayar yapmama rağmen. yine de açılmıyor. steamden satın almış oldugum oyunu oynayamıyorum ya bu saçma menü birleştirmeleri yüzünden.gerçekten sinir oluyorum bu oyuna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X