Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
18
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fideltyfx CAS 70 keskinlikte kullanıyorum ben hocam cod için en iyisi o oluyor gibi bulanıklık sorununa

• şu cod hud ekranını tasarlayan mühendisin ABV. bi senaryoya girelim dedik 3 kere oyunu kapadı açtı rezillik valla.

• Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}
    Bu nedir ya akıl alır gibi değil
    Bundan sonra oyun açılmıyor kapanıyor masaüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 25 Ekim 2024; 22:16:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah aşkına biri yardım etsin. Arkadaşlar oyun içinden bana istek yollasa da "Blocked" diyor ben de onlara istek yollasam da "Blocked" oluyorlar. Hiçbir ayarım kapalı değil, cidden anlamadım.

• single player ve hikaye yine her zamanki gibi çok dandik. berbat mekanikler, ilgi çekmeyen konu, activision yine kendine yakışan rezalet bir iş çıkarmış. her yıl nasıl daha berbat bir cod oyunu çıkarırız diye düşünüyorlar galiba.

• Multiplayer modu tıpkı cold war gibi kötü.Mw3 rezil bir oyun olmasına rağmen multiplayeri çok iyidi.Pek sarmadı

• Şu hikayede illa yanımızda biri olmalı o biri yoksa kulağımızda biri var şöyle bir lone wolf hissi bekliyorum ama hiç çıkmıyor. PS tarzı çok sıkıcı bol sinematik konuşma ve companion.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalar gene kötü yıllardır şu oyunu yapıyorlar adam gibi harita yapmayı beceremiyorlar. 4 yılda mobil oyun geliştirmişler tebrik ediyorum oyunda ruh yok. İyi ki gamepass'e geldi 70 dolar cepte kaldı.

• ne yaptıysam göze güzel gözükecek bir grafik ayarı yapamadım. Gamepass sürümünde Nvidia filtreleri de çalışmıyor şuan. sözde son gelen Nvidia güncellemesi BO6'yı da kapsıyor. gamepass sürümü olduğ için mi nvidia oyunu algılamıyor emin değilim. steam veya battle.net üzerinden oynayanlar alt+z ile oyun filtresi ekleyebiliyorlar mı? (tabi gamepass dışı oynayan varsa burada Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} )

EDIT: bir de oyunda bazen flicker oluyor, sebebini çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Ekim 2024; 23:58:4 >
  • Ev internetim superonline. Hesaba giriş yapamıyor. Telefon interneti ile giriş yapıp wifi değişiyorum. Bunun çözümü yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7/24 stakeout gelir sabah akşam onu oynarlar artık tek o map eğlenceli.

• Xientina kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim ama uzaktaki objelerin etrafında tırtıklar oluşturuyor. Bana dlss en iyisi gibi geldi aynı konumda o tırtıklar oluşmuyor. Dlss quality ile devam edeceğim.

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Başka yöntem var mıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuna giriyorum, kullanıcı adı / şifre kısmına geldiğimde "connection failed networking failed to start hueneme negev" hatası verip restart ya da masa üstüne dön seçenekleri çıkıyor. Her denemede aynı yerde bu hatayı verip atıyor, sorun nedir acaba internet vs bağlı.

• apilas A kullanıcısına yanıt

Anlamadım

• Frank Slade kullanıcısına yanıt

Maalesef superonline sorunu. Vpn ile menüye kadar gelin sonra vpn kapatın. Ancak bu şekil oynanıyor

• Cod mw3 daha çok silah vardı sanki

B06 neden bu kadar az arkadaşlar benmi kurulumda bir yanlışlık yaptım yoksa bu şekilde mi😄 anlamadım
    Hep aynı mı multiye giriyorum herkes aynı silahı kullanıyor🤣 ve hepsi birbirine benziyor silahların

• Ben oyunun mekaniklerini çok beğendim, ancak haritalar çok iyi değil ne yazık ki. Abicim şu codun efsane haritalarını her oyuna koysanıza, nuketown olsun, shipment olsun.
    Bir de ben mi geri kafalıyım anlamadım ama şuana kadar çıkan zombi modları arasında benim en zevk aldığım black ops 1di yani ilk zombi moduydu

• Arkadaşlar battlenet te biriken (mw3 ten) CP paralarını gamepass pc ye aktarabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 26 Ekim 2024; 11:31:30 >
  • az önce senaryo modunu bitirdim, her bölümde en az 1 kere crash ala ala 10 saat falan sürdü sanırsam, yine akıllanmamışlar illa farklı birşey yapcaz diye şu açık dünya zımbırtısını özelliğini koyuyorlar mahvediyorlar, hala şu mw2019 un üstüne koyamadılar her seferinde daha geri daha geri gidiyorlar yazık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.