< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (8. sayfa)
-
-
Superonline değil Türknet benim ama aynı durum mu bu da? Dns değiştirme ile olmuyor mu acaba vpn al, yükle falan o da ayrı iş.
-
Mw3 içinde game pass almıştım yarım bıraktım bunun içinde aldım 200 liranın hakkını verecek bir senaryo göremedim.
Şu mw2019 game pass e gelse bari merak ediyorum söylendiği kadar varmı. Bunda arabayla serbest dolaştığımız bölüme kadar geldim hiç çökmedi.
-
oyunu iade ettim modern warfare 3 çok çok daha iyi bundan
-
Telefon interneti ile deneyin hocam ben öyle geçiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla yapacağınız oyuna... kafaya göre hata veriyor MP kısmında maça girerken.
-
Xbox app durduk yere oyunu görmemeye başladı klasörüde silemiyorum izniniz yok diyor klasör silinemediği için oyunu yeniden indirmeye çalışınca yer hesaplanamadı gibi bir hata çıkıyor.
XboxApp ve cod launcher iki ucube bir araya gelmiş güvenli modda açıp xbox games klasörünü sildim baştan indiriyorum %29 da takıldı indirme hatası sebebide ms hesabımmış pc yi yeniden başlattım düzeldi.
Böyle birbirine bağımlı bileşenlerle anca bu kadar olur ms store edge tarayıcıya bağlı xboxapp ms store bağlı bu webview e bağlı diğeri hesap servisine bağlı servis çalışmayınca çalışmıyor 24h2 nin sorunlarla dolu olmasına şaşmamalı beceremiyorlar artık.
-
yıllardır cod oynuyorum ilk defa midem alt üst oldu. başka insanlardan bunu duyunca şaşırırdım ama hiç başıma gelmemişti. sebebi movement mıdır yoksa kamera hareketleri midir çözemedim ama mahvoldum daha ilk maçtan.
-
modern warfare 3 multiye geri döndüm aşırı kötü oyun olmuş iade edebiliyorsan iade et derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 26 Ekim 2024; 16:12:21 > -
bende alsam mı acaba diye düşünüyordum , hiç bulaşmayayım değil mi?
-
Oyunu almayı düşünüyorsan ve 2 saatten az sürede anlamam diyorsan tek çözümü gamepass.Single i ilk bölümü geçtim beklediğimin altında bir kalite ile karşılaştım.gamepass olduğundan dert etmiyoruz tabii.
-
Arkadaşlar hikaye modu için yama çalışmaları başladı mı ? Çat pat bir yama olsa da olur şimdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun an itibariyle Steam üzerinde 2,041 incelemeye sahip ve bunun 68%’i olumlu.
Oyun pek de beklentiyi karşılamadı sanırım
Gamepass iyi ki var hikaye modu için istiyordum oynadım sildim. Bu hikayesiyle de o paraları etmez zaten.
Cod point yalnız activision hesabına bağlı.Gamepass e activision hesabını bağlarsa aktarılır yanlış bilgi olmuş gibi
-
hayır cod pointler bulunduğu platforma bağlıdır, mesela battle net üzerinden aldığın cod pointler steam üzerinde oynarken gözükmez veya steamden aldıkların battle nette gözükmez ancak cod pointi harcayıp aldığın oyun içeriği dediğin gibi activision hesabına bağlanır ve tüm platformlarda kullanılabilir.
gamepass den indirdim hikaye moduna girdiğimde oyundan atıyor bu durum başına gleen varmı
-
oyunda çok saçma bi filtre var sanki, MW3 ile aynı ayarları yaptım ama yok. MW3'deki netliği alamıyorum hiç bir şekilde.
-
İyi ki gamepass almamışım o zaman, mw3dwn devam edicez demek 1 sene daha.
O kadar kötü mü ya oyun? Gamepass yeniledim ben de oynamak için. Betada pek beğenmemiştim gerçi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X