Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
18
Favori
9.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar dünden beri oyunu oynayamıyorum aşırı bir ping ve latency sorunu var test yapıyorum her zamanki gibi çıkıyor internet sistem her şey aynı ama yok oynayamıyorum kesinlikle aynı sorunu yaşayan var mı?

• o kadar hile dolmuşki 3 günde reportladığım 23 kişiye aksiyon alınmış,disney speedstorm oynuyorum,bıktırdı hileciler :(

• On7Lee kullanıcısına yanıt

Bende sürekli raporluyorum. Sonuçları nasıl öğreniyoruz ? Bu aralar hile çok adama 5 tane shutgun ile vuruyorum anca ölüyor. Yüzüne vurduğum adam ölmüyor. Birde adamın bizim takımda gözüküp beni vurması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

bildirim olarak thank you falan filan sağ üstteki zil simgesinden görünüyor,2008'den beri cod oynarım,tiksindim artık hilecilerden.

• Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}
  • 80 GB Güncelleme ne demek ya saçma sapan oyunun kendisi kaç gb zaten sıfırdan indiriyoruz oyunu

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

Gamepass üzerinden 30Gb gelmiş bana.

Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Mw3 de yüklüydü ben de ikisi birlikte olduğundan öyle olmuş bi anda 79 gb olunca bu ne dedim. Mw3’ü sildim artık girmiyorum diye 23’e düştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tmnt sakinleri gelmiş pass şeklinde ayrı ayrı satıyorlar.

• Modern Warfare II 2022’yi ilk çıktığında ön sipariş verip oynamış birisi olarak Black Ops 6’nın koca bir çöp olduğunu söyleyebilirim. Oyunda max level 55 leveldeyim birkaç silahı da fulledim. Ancak oyun inanılmaz kötü. Hızlı oyun oynamaya alışkınım ama bu TTK tam bir saçmalık. Modern Warfare II ve III’te rakip sizi biraz önce görse bile zıplama, atlama, kayma vb farklı skiller ve güzel bir aim yeteneği ile rakibinizi alt edebilirdiniz.

Ancak black ops 6 artık bir çeşit kumara dönmüş vaziyette. Rakibiniz sizi internet hızı, birazcık daha iyi ping/latency, birazcık daha iyi donanımla birkaç milisaniye erken gördüyse artık alt etme şansınız yok. Tamamen ilk kimin gördüğüne dayalı şans oyunu gibi bir şeye dönmüş durumda. Üstelik spawn mekaniği ve yapay zekası da berbat. Oynadığım günlerde kaç kez ama kaç kez doğduğum yerde öldüm hatırlamıyorum.

Maalesef ki Black Ops 6’yı bilgisayarımdan silmiş bulunuyorum. Girip biraz Modern Warfare II ve III oynadıktan sonra vaziyeti daha iyi anladım. Kendime alışmaya çalışarak eziyet etmişim. Black Ops 6 bir çeşit multiplayer Doom’dur. Koş koş koş rush 0.1 saniyede öl ya da öldür. Tam anlamıyla saçma bir oyuna dönmüş durumda.

Kalan arkadaşlara başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 27 Şubat 2025; 0:0:32 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.