|
Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (12. sayfa)
-
-
Stakeout, Warhead ve Nuketown dışında ki haritaları oynamak gereksiz gibi. Diğerlerinde dön dolaşki adam göresin. 3 haritada dönüp duruyorum. En iyi silahlarda ksv ve as-val gibi şimdilik.
-
SP modu bana çok sıkıcı geldi.
MP ise belli başlı sorunları olsa da oldukça eğlenceli ve akıcı.
MP'de dikkatimi çeken ilk şey oyunun haritaları acayip dengesiz. Bazı haritalar iyi dizayn edilmiş, bazıları baştan savma.
MP'de takılmalık arkadaş varsa ekleşelim beyler... Özellikle zombie modunu merak ediyorum ama çok detaylı bir şey olduğu için anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 4 Kasım 2024; 0:52:49 > -
zombi moduna girişmek isteyipte bilmediği için çekinenler varsa, stelio adlı türk youtuberı takip etsinler orda tüm detaylarıyla açıklıyor. aynı zamanda discorda girebilen varsa warzone türkiye discord kanalında sürekli zombi modu oynayan türkler var ordan takım arkadaşı bulabilirler.
-
Hocam ben de mp oynuyorum ekleyebilirsiniz steam den isterseniz. Mayklarson benim id. -
Mrb oyunu ben games pas de kurdum oyuna girdim cod 6 üzerinde geldiğim de buy now yazıyor anlamadım
-
Game Pass var fakat Battle Net Masaüstü uygulamasında oyun hiç yok nereden bulup indereceğiz?
-
Activision oyun icinde login oldugundan dolayi 3.parti uygulama gerektirmez, bu nedenle battle uygulamasi icinde gozukmez. xbox uygulamasi icinden direk indireceksiniz hocam.
-
Abi kafayı yiyeceğim oyun save dosyamı silmiş mi ne yapmış anlamadım. Single'da 2 saat önceki save'den başlatıyor, hay böyle işe ya.
-
FC 25 ten kurutulup blackopsa başladım ince hikâye sonra Multi... Multi nasıl kanserlik mi eğlenceli mi. En son mw2 yi oynamıştım 1 sene önce keyifliydi -
Oyun zevksiz sanırım mw3den devam -
Yeni gelen haritalar tam istediğim gibi, oyun şimdi bir şeye benzedi.
-
Beyler iyi tdm oynayan varsa ekleşelim solo da oynanmıyor bu oyun. Praise The Sun#5279842 -
Oyun açılmıyor.0x9 hatası alıyorum.gamepass kullanıyorum.çözümü bilen varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Illusive Man
Beyler iyi tdm oynayan varsa ekleşelim solo da oynanmıyor bu oyun. Praise The Sun#5279842Merhaba bulamıyorum senin profili. birlikte oynayabiliriz istersen.
-
Discord kanalı vs. var mı topluluğun buluştuğu, güncel haberleri edindiğimiz vs.
-
Hgszn#4724074 eklemek isteyen ekleyebilir. müsait oldukça oynuyorum.
-
-
Bu arada 100+ GB indirdim ama oyuna giremiyorum (Game Pass PC)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X