Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
19
Favori
8.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar Prestij 1 yaptiktan sonra level ile birlikte tüm açtığım silahlar ve perkler, kilstreaklar ne varsa tekrar kapandi kilitlendi. Simdi yine lvl kasarak ac diyor. Bu normal mi? Her prestij atlamamizda tekrar tekrar mi kilitlenecek bunlar? Insallah oyun hatasidir baya sacmalik bir durum bu.. loadoutlar bile sifirlanmis saka gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamepasste ayarlar her oyuna girdiğimde resetleniyor. Bayağı bi araştırdım ama çözüm yok. Cloud ayarı gamepassten oynadıgım için yok oyunda.

• gio88 kullanıcısına yanıt

xbox app i görev yöneticisinden tamamen kapat.

görev yöneticisi hizmetlerden xblgamesave(xbox live oyun kaydetme) hizmetini durduruldu yazıyorsa başlat çalışıyor yazıyorsa yeniden başlat.

oyuna masaüstü kısayolundan yönetici olarak aç.

bu işlemleri oyunu her açtığında tekrarla.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Birebir aynısını yaptım. yine olmadı. durduruldu yazıyordu. başlat dedim. masaüstüne kısayol attım. görev yöneticisi olarak çalıştırdım. grafik ayarları yaptım.Kapadım açtım yine aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 1 Kasım 2024; 17:20:15 >
  • Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024}

hizmetlerden 4 adet xbox hizmetini otomatik yap.

sonrasında yazdığım sıra ile oyunu aç.

xbox app görev yöneticisinden kapat

görev yöneticisinden save hizmetini kontrol et başlat veya yeniden başlat.

oyunu masaüstünden yönetici olarak aç. kapatırken de altf4 yapma.

bu şekilde oyunu aç, ayarlarını yap. normal bir şekilde oyunu kapat. sonra tekrar hizmeti başlat veya / durdur yeniden başlat yaparak yönetici olarak aç oyunu.

oyun ayarları resetliyor çünkü yaptığın ayaları senkronize etmiyor. onu da böyle çözüyorsun.

diğer bir yöntem ise belgelerimdeki klasörün salt okunurunu kaldırma. bazı sistemlerde klasörün salt okunurunu kaldırsan dahi tekrar hemen kendini salt okunur olarak ayarlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 1 Kasım 2024; 17:32:55 >

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Tahminen hikaye modu sebebiyle. Oyuncuların yarısı oyunu sevmiş yarısını sevmemiş durumda. Puanlama yapanlar tahminen seven çoğunluktan. Youtube girip bakarsanız mesela bizim tanınmış Türk yayıncıların geneli oyunun hikaye modu için olumlu fikir beyan ediyorlar.

Tahminen yayıncılar, incellemesini yapan belli kesim olumlu yaklaştıkları için oyuna bu puanları aldı.

Bazen başka oyunlarda hatta sinema filmlerinde bile oluyor bu. Yol adında yabancı bir film var. 3 saatlik film ve çok sıkıcıdır. Film baya uzun süre 8.5 puan ortalamaya sahipti. Nasıl bu puanı almış demiştik kuzenimle. Ha o filmin o puanı alma sebebi tahminen Lost dizisinin erkek başrol oyuncularından birinin oynaması o ayrı mevzu.

• NukeTown saat kaçta gelecekti

• steakburgerr S kullanıcısına yanıt

geldi

• Mw3deki sezon 1 12 gün sonra bitiyor. Acaba bop6 sezon 1 mi başlayacak yoksa başka birşey mi yapılacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    bo6 sezon 1 başlicak warzone artık bo6 üzerinden onun mekanikleriyle devam edicek

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Treyarchın infinity ward gibi season 1-6 yapmasına şaşırdım. Yani season battlepass aynı şekilde olacak.

• rerea kullanıcısına yanıt
    niye şaşırdınızki 2020 de cold war çıktığında da bu şekilde yaptılar

• Normal bir durum. Eger sifirlansin istemiyorsaniz prestige atlamayin. Ben sahsen atlamiyorum. Oyun hatasi vs. degil yani.

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    Hayır mw3de mw2de böyle bir saçmalık yoktu. Prestige atla niye açtıgın silahlar kapansın saçmalık

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum.bir ara season passi parayla satıyolardı hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Hayır mw3de mw2de böyle bir saçmalık yoktu. Prestige atla niye açtıgın silahlar kapansın saçmalık
    Klasik Cod prestige sistemine geri döndü. Mw1-2-3(2007-2009-2011) Black ops 1(2010)'daki Prestige sistemi BOPS6 ile geri geldi.

• hystaspes kullanıcısına yanıt
    Evet bop3 de bu durumu yaşadıgımı hatırlıyorum 2016 yılında.2. Prestige açmamıştım bunun yüzünden. Valla oynanmaz ya, oyun istiyor ki köpek gibi beni oyna hergün. Mesai yap bana diyor. Öyle iş mi olur.
    Mw3ü 200 saat oynamışım 365 günde.gayette yeterli ve fazla.buna rağmen herşeyi açamıyorsun.

• Az önce single player oyuna girdim ama param eksi trilyon dolar görünüyor. Bu ne arkadaş, nasıl bi bug? Malikanedeki hiç bir upgrade'i yapamıyorum.

• bu juggernaut ve elite'ları koymak hangi beyinsizin fikriydi. bu bile başlı başına oyundan soğuma sebebi. 3 şarjör boşaltıyorsun ölmüyor böyle bir zırh tipi mi var ya? aşşşşşşşşşşşşşşşırı sinir bozucular ve 2 saatte ölmüyorlar. ve sürekli bunlardan gelip duruyor o kadar soğudum ki oyundan bunların yüzünden. hala ısrarla oyunlara koymaya devam ediyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.