Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (13. sayfa)
-
-
Birlikte warzone oynamak isteyen varsa ekleşelim. -
Merhaba arkadaşlar battlepasstan gelen silahlar var eklentilerini değiştirdim dürbün vs şimdi orjinal haline döndürmek istiyorum ama sıfırlamak gibi bişey mümkün mü karıştı benim taktıklarımla -
Orjinal blueprint'i duruyordur. Silahı değiştir diyip aynı silahı tekrar seç eski haline döner.
-
Hocam silahı değiştiriyorum taktığım dürbün vs kalıyor buildin ilk hali gelmiyor ben ne taktıysam o yada çıkardıysam o kalıyor anlayamadım işi -
quote:
Orijinalden alıntı: cekto
Hocam silahı değiştiriyorum taktığım dürbün vs kalıyor buildin ilk hali gelmiyor ben ne taktıysam o yada çıkardıysam o kalıyor anlayamadım işieklentileri özelleştirip kaydettiyseniz silin o loadout'u. yeni bir loadout oluşturun battlepass'den gelen blueprint seçtiğinizde sıfırlanmış olarak kullanırsınız.
-
O orjinal gelen silah buildine yapılan eklemeler buildi bozar dimi hocam orjinal haliyle kullanmak mantıklı sanırım -
Hocam şöyle, mesela battlepass'den gelen blueprint koşarak ateş etmek için özelleştirilmiştir. sen daha ağır oynuyorsundur onu yavaş oynamak için eklentilerini değiştirip (mesela uzun namlu veya tutamaç ekler daha az sekmesi için ağır bir dipcik takarak) kendi oynanış tarzına göre özelleştirebilirsin. bunu yaptığında orjinal blueprintin çalışma şekli bozulur.
-
Pc için crossplay kapatılmıyormu ?dualsense ile oyniyayim dedim aim assist değil bildiğin aimhack var.dürbünsüz görmediginiz adamlara kilitlenebiliyor. -
birşey değişmez pc oyuncuların çoğuda gamepadle oynuyor aim asist onlarda da var
hatta klavye mouseu emulatör ile gamepad gibi gösterip mousea aim asist kazandıranlar var
onlineda adalet yok
-
Beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir.
-
xbox uygulamasında karanlık birlik 1.sezon indirimde 971,99 diye yazıyor. bunun vault edition'de ile ne farkı var?
-
quote:
Orijinalden alıntı: nuwanda87xbox uygulamasında karanlık birlik 1.sezon indirimde 971,99 diye yazıyor. bunun vault edition'de ile ne farkı var?
Vault editionda 1.sezon karanlik birlik biletine ilave olarak vault sürüme özel 4 adet operator ve 4 5 tanede silah skin bulunuyor. Almaya niyetin varsa vault tercih etmeni öneririm.
-
Arkadaşlar sizler oyunu hangi grafik değerlerinde oynuyorsunuz kaç fps alıyorsunuz? Ve Ekran kartınız nedir? Bu konuda bilgi almak istiyorum sizlerden. -
Low ayarlarda. Rtx3080 12gb, haritasina göre 140 200 fps arasi, 12700kf işlemci
-
Hocam o ekran kartıyla neden low ayarlarda oynuyorsun? Görsel zevk kaybolmuyor mu? Okey akıcılık önemli tabi de o ekran kartı hem akıcılığı hem görselliği verebilecek bi kart sonuçta
-
7800x3d 4080 super 3440x1440 çözünürlük
Texture normal
Texture filtre high
Diğer her şey low
167 fps sabit oynuyorum. Normalde 200+ üstü alıyorum rahat. -
Belki inanmayacaksin ama low ayarlar Extreme ayarlardan daha net daha guzel daha canli ve ilave olarak cok daha akici tabiki. Sanki oyunun grafik motorunda bir hata var gibi yani..
-
Vay be ilginç oynamadım oyunu hiç görmediğim için doğrudur tabi
-
hocam bu normal seasonpass gibi bütün hepsini tamamlayınca kendini amorti ediyor mu? yeni sezonda oyun puanıyla alabiliyor muyuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X