Şimdi Ara

Call of Duty Black Ops 6 {PC ANA KONU} {Çıktı/2024} (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
18
Favori
9.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sezon içinde kazandığın cod pointler ile, bir sonraki normal sezonu alabilirsin %100 tamamlayınca ama karanlık birlik sezonu nu alamazsın, o sadece gercek para ile alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir59 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, o zaman almaya gerek yok.

• Arkadaşlar Merhaba zombi modu efsane sardı sizden ricam raygun silahını nasıl alıyoruz ve banka kasasının şifresi nedir nasıl açıyoruz rica etsem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koeishto kullanıcısına yanıt
    Abim bir yardım edersen sevinirim raygun silahını nasıl açıyoruz ve banka kasasının şifresi nedir nasıl açıyoruz zombi modundan bahsediyorum

• Merhaba arkadaşlar samsung qn90b tv var ve asus tuf a15 laptop var tv yi monitör olarak kullanmak istiyorum 144 hz laptopun özellikleri 4070 rtx nividia amd ryzen 9 8945h işlemci 16 gb ram var ps5 yanında gelen hdm kablo ile bağlıyorum ama ayarlarını Tam yapamadım bana yardım edebilirmisiniz hz ne seçecez hdr ne seçecez ayarları kısaca nasıl

• cekto C kullanıcısına yanıt
    Qn90b max yenileme hızı 120hz çözünürlük 4k olacak geri kalan ayarlari ekran kartınızın tavsiye ettiği şekilde yapabilirsiniz GEFORCE EXPIRENCE uygulamasında ki önerilen ayarları kullanabilirsiniz tabi rtx açmayı unutmayın

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    144 hz var görünen Hocam o seçilmeyecek mi bide rtx açarken oyundaki mi anlayamadım

• cekto C kullanıcısına yanıt
    Sizin tv max 120hz destekliyor diye biliyorum 144hz seçerseniz yine max 120hz alacaksınız

• Dostlar merhaba, multiplayerda adam vsrdukca puan aldikca ekranin ortasinda kac puan aldin, neyden aldin gibi + yazilar cikiyor normalde. Yaptigim ayarlardan mi bilemiyorum ama bu bende cikmiyor artik, tekrar acmayi da bulamadim. Bunu nasil acabiliriz? Bilen varmidir acaba..

• single kısmını bir süreden sonra dayanamadım bırakmak zorunda kaldım.Hayatımda yapay zekanın çok kötü olduğu oyun gördüm ama bu abartı düzeyde.bir süreden sonra cidden ben napıyorum moduna girdim.Irak kısmında havlu attım artık.Multisi ile zaten işim yok.

• Arkadaşlar selam, hayatımda ilk defa oyunlara merak saldım ve oyuncu bilgisayarı aldım kendime. Özellikle Call of Duty MW serilerini oynamak istiyorum.(multilerle işim yok)

Ben bu oyunları oynamak için illa steamden bi dünya para verip satın almam mı gerekiyor??? Eskiden ne güzel CD'ciden CD alır bilgisayara yükler oynardık ya bu ne böyle. Para dayandıramayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean_Winchester -- 18 Aralık 2024; 1:5:29 >
  • Xboxtan 6-7 saate indirdim toplasan 2 kere oynayamadım shader yüklüyor sonra multi girmeye çalışıyorum orda bir daha yüklüyor sonra xbox gizlilik ayarlarını değiştirin diyor restart atın diyor abicim ücretsiz diye milleti kanser etmek için uğraştırıyorlar başka birşey değil.

• Dean_Winchester kullanıcısına yanıt
    gamepass al oynarsin mw3 ve black ops var, mw3 oncesi olmayabilir bakman lazim
    Diger turlu korsan olayi vs yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam kış indirimleri 19 Aralık da başlıyor, %25 indirim de şu an, yarın ekstra indirim gelir mi acaba.. geçen sene MW3 %35 indirimle almıştım, ikilem de kaldım..

• Laptopta oyunu oynarken belli bir süre sonra ekran gidip geliyor. Başka bir oyunda böyle sorun yokken sadece BO6'da yaşıyorum. Düne kadar böyle bir sorun yoktu. Ekran kartını güncelledim, işlemci grafik kartını güncelledim, sonuç aynı.

• PC game pass ile sadece senaryosunu oynadım güzeldi.

• 2.sezon guncellemesi ile birlikte oyunun grafiklerinde ciddi sekilde iyilestirme yapilmis. Bunu tek fark eden benmiyim acaba dostlar

• Ağalar oyun steam de %30 indirimde, ben zombie modu için almak istiyorum, aktif türk oyuncu kitlesi var mı zombi oynayabileceğim?

• Şu gun game modu ne zaman getirecekler.Ya da gelecek mi

• egypt kullanıcısına yanıt
    evet var, discorddan warzone türkiye diye aratıp ilk çıkan discord grubuna girin orda bol bol zombi giren kişiler görebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.