Şimdi Ara

CALL OF DUTY 4 ONLINE (Bu Akşam: 22:00)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eskiden DH'de Çok Fazla Online Olayları Oluyordu. Çok Zevkli Oluyordu; ama Son Zamanlarda Hiç Görmüyorum. Bu Akşam Bahaneyle Başlatalım Diye Düşünüyorum. Her Gün Olsun Nasıl Olsa Yazda Geldi!

Bendeki Oyunlar: GTA IV, Call Of Duty 4, Resistance, Motorstorm, Burnout: Paradise City, PES 2008

Bu Akşam Hankisini Oynuyalım Konuşalım Tartışalım.

PSN'lerinizi Bekliyorum, Ayrıca Benimkinide Ekleyin.

PSN: R33CoRd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoRdd -- 17 Haziran 2008; 12:49:33 >

• Online oyunlarım : Resistance, Motorstorm (NTSC-U), MGS 4

Rfom da az kapışmamıştık senle record

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 16 Haziran 2008; 16:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MHos

Online oyunlarım : Resistance, Motorstorm (NTSC-U), MGS 4

Rfom da az kapışmamıştık senle record
    oyunlarım:cod4 ve fifa ikisindede uygunum yeterki çoğunluk olsun mesela fifada falan 10 kişi falan ayarlayıp adam gibi be a pro oynayabiliriz yada cod4 maç falan.bu iki oyun var zaten her hangi bir tanesine uyarım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

oyunlarım:cod4 ve fifa ikisindede uygunum yeterki çoğunluk olsun mesela fifada falan 10 kişi falan ayarlayıp adam gibi be a pro oynayabiliriz yada cod4 maç falan.bu iki oyun var zaten her hangi bir tanesine uyarım ben.

Alıntıları Göster
    Euro2008 kapışmak isteyen varsa buyurun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Euro2008 kapışmak isteyen varsa buyurun...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ekleyin PSN imi Bekliyorum COD 4 Online için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoRdd

Arkadaşlar Ekleyin PSN imi Bekliyorum COD 4 Online için...

Alıntıları Göster
    cod 4 e bende varım. PSN imzamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatronic

cod 4 e bende varım. PSN imzamda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 17 si saat 22.00 orda olacağım psn:melihozkan ekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3l1h

arkadaşlar 17 si saat 22.00 orda olacağım psn:melihozkan ekleyin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Benim Oyun Almanca Hiç Bir şey Anlamıyorum. Serverı Kim Kurucak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoRdd -- 17 Haziran 2008; 13:19:29 >
  • quote:

Arkadaşlar Benim Oyun Almanca Hiç Bir şey Anlamıyorum. Serverı Kim Kurucak?

Alıntıları Göster
    bendede cod4 mevcut ekleyın ama bende nasıl beraber oynayacagımızı bılmıyorum...aksama kadar topıgı takıp edecegım eger bulusma ayarlanırsa saat 22:00 de cod4 te olurum..ama zayıfımdır ha cod4 te

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

bendede cod4 mevcut ekleyın ama bende nasıl beraber oynayacagımızı bılmıyorum...aksama kadar topıgı takıp edecegım eger bulusma ayarlanırsa saat 22:00 de cod4 te olurum..ama zayıfımdır ha cod4 te

Alıntıları Göster
    Bende bu akşam 22 de on line olurum , cod 4 oynarsanız bende geleyim
    psn : cenkalex

• quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cenkozi

Dostum Senin PSN e Davetye Gönderince Problem Çıkıyor. "The Online ID You Entered has not been Registered" diyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cenkozi

Dostum Senin PSN e Davetye Gönderince Problem Çıkıyor. "The Online ID You Entered has not been Registered" diyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Hadi 1 Saat Kaldı Biraz Katılın!

• quote:

Alıntıları Göster
    cenkdesouza ymış dostum
  • quote:

Alıntıları Göster
    record dostum senın davetıyeyı gordum bırazdan kabul edecegım cod4 oynuyorumda cıkamadım oyundanmısafır gelebılecegınuı soyledı hanım bakalım ınsallah gelmezde bı zevklı oynarız..
  • quote:

record dostum senın davetıyeyı gordum bırazdan kabul edecegım cod4 oynuyorumda cıkamadım oyundanmısafır gelebılecegınuı soyledı hanım bakalım ınsallah gelmezde bı zevklı oynarız..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

İnşallah!

• Yaa hiçkimse Gelmiyor Bu Online Oynayanlar Nereye Gitti?? Biri Cevap Yazsın Artık Bugün Oynuyalım!
  • quote:

Yaa hiçkimse Gelmiyor Bu Online Oynayanlar Nereye Gitti?? Biri Cevap Yazsın Artık Bugün Oynuyalım!
    beyler arkadaş li,stenize ekleyin oynıyalım bu psn playstationm account name dimi?
  • quote:

Yaa hiçkimse Gelmiyor Bu Online Oynayanlar Nereye Gitti?? Biri Cevap Yazsın Artık Bugün Oynuyalım!
    quote:

Orjinalden alıntı: ReCoRdd

hocam kusura bakam ben dün gece 12 den sonra girdim. tamam bu gün sizin için 10 da girerim büyük ihtimal

• quote:

Alıntıları Göster

hocam dün beni cod 4 çağırmışsınız. Kusura bakma o ara oyundaydım sonradan gördüm mesajınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 18 Haziran 2008; 19:41:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quatronic

hocam dün beni cod 4 çağırmışsınız. Kusura bakma o ara oyundaydım sonradan gördüm mesajınızı.

Alıntıları Göster
    bu oyunda pal olması şart mı oyunun?
    bendeki cod4 us versiyon . pal değil yani.
    oynayabilir miyim sizlerle?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.