Arkadaslar Call of Duty 4 Ps2 için ne zaman cıkıcak acabaya cok sabırsızla beklıyorum . Pc için cıktı ama benım pc dedemden kalma :D açmıyacagı için almıyorum..Eger bilgisi olan warsa yazarsa seviniirm teşekkurler şimdiden
malesef ps2 ye cıkmıcak...... bu tür şeyleri merak ettiğinde videogames.yahoo.com dan bakabilirsin
benım devamlı ps2 oyunu aldıgım yerın sahibi 1-2 haftaya kadar gelir demişti o kadar oldu ama halen cıkmadı demekkı yalan soyluyor yada bilmiyor oda neyse teşekkurler hocam
quote:
Orjinalden alıntı: american_camaro
malesef ps2 ye cıkmıcak...... bu tür şeyleri merak ettiğinde videogames.yahoo.com dan bakabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: papawaigo
benım devamlı ps2 oyunu aldıgım yerın sahibi 1-2 haftaya kadar gelir demişti o kadar oldu ama halen cıkmadı demekkı yalan soyluyor yada bilmiyor oda neyse teşekkurler hocam
quote:
319.dönem isen zaten 2 gün sonra askere gitmiyor musun?
hehe abim asker ya oda izninin keyfini cıkarıyor :) 1 hesaptan 2 kişi kullanıyoruz ya bende merak ediyorum nereye düşücek die halen sonuclanmadı durmadan bakıyorum nafile yarın sabahı beklıyoruz :)
quote:
Orjinalden alıntı: koray.83
quote:
quote:
319.dönem isen zaten 2 gün sonra askere gitmiyor musun?
Gelebilir ama sanmıyorum. Pc için ayrı Konsol için ayrı takım yapıyordu ama x360 ve ps3 e çıktıysa ps2 de yoksa bu vakitten sonra zor. Bekleme derim.
BEN UMUTLUYUM CIKAR KESIN OYLE Bİ OYUNU PS2 YE KOYMAZLARSA AYIP EDERLER :)
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
Gelebilir ama sanmıyorum. Pc için ayrı Konsol için ayrı takım yapıyordu ama x360 ve ps3 e çıktıysa ps2 de yoksa bu vakitten sonra zor. Bekleme derim.
hehe abim asker ya oda izninin keyfini cıkarıyor :) 1 hesaptan 2 kişi kullanıyoruz ya bende merak ediyorum nereye düşücek die halen sonuclanmadı durmadan bakıyorum nafile yarın sabahı beklıyoruz :)
Hayırlısı olsun. Zor günler. Ben de 313.KD idim de geçen sene bu dönem gitmiştim. Orda bol bol COD4 oynar zaten.
Hmm.HAyırlısı ya düşerse öyle 1 yere oynar artık COD :D canlı canlı hemde
quote:
Orjinalden alıntı: koray.83
quote:
Hayırlısı olsun. Zor günler. Ben de 313.KD idim de geçen sene bu dönem gitmiştim. Orda bol bol COD4 oynar zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme