Şimdi Ara

Call Of Duty 4 Ps2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Call of Duty 4 Ps2 için ne zaman cıkıcak acabaya cok sabırsızla beklıyorum . Pc için cıktı ama benım pc dedemden kalma :D açmıyacagı için almıyorum..Eger bilgisi olan warsa yazarsa seviniirm teşekkurler şimdiden

• malesef ps2 ye cıkmıcak...... bu tür şeyleri merak ettiğinde videogames.yahoo.com dan bakabilirsin
  • benım devamlı ps2 oyunu aldıgım yerın sahibi 1-2 haftaya kadar gelir demişti o kadar oldu ama halen cıkmadı demekkı yalan soyluyor yada bilmiyor oda neyse teşekkurler hocam
    quote:

Orjinalden alıntı: american_camaro

malesef ps2 ye cıkmıcak...... bu tür şeyleri merak ettiğinde videogames.yahoo.com dan bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: papawaigo

benım devamlı ps2 oyunu aldıgım yerın sahibi 1-2 haftaya kadar gelir demişti o kadar oldu ama halen cıkmadı demekkı yalan soyluyor yada bilmiyor oda neyse teşekkurler hocam
    quote:

malesef ps2 ye cıkmıcak...... bu tür şeyleri merak ettiğinde videogames.yahoo.com dan bakabilirsin

319.dönem isen zaten 2 gün sonra askere gitmiyor musun?
  • hehe abim asker ya oda izninin keyfini cıkarıyor :) 1 hesaptan 2 kişi kullanıyoruz ya bende merak ediyorum nereye düşücek die halen sonuclanmadı durmadan bakıyorum nafile yarın sabahı beklıyoruz :)
    quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

quote:

benım devamlı ps2 oyunu aldıgım yerın sahibi 1-2 haftaya kadar gelir demişti o kadar oldu ama halen cıkmadı demekkı yalan soyluyor yada bilmiyor oda neyse teşekkurler hocam
    quote:

319.dönem isen zaten 2 gün sonra askere gitmiyor musun?

• Gelebilir ama sanmıyorum. Pc için ayrı Konsol için ayrı takım yapıyordu ama x360 ve ps3 e çıktıysa ps2 de yoksa bu vakitten sonra zor. Bekleme derim.
  • BEN UMUTLUYUM CIKAR KESIN OYLE Bİ OYUNU PS2 YE KOYMAZLARSA AYIP EDERLER :)
    quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

Gelebilir ama sanmıyorum. Pc için ayrı Konsol için ayrı takım yapıyordu ama x360 ve ps3 e çıktıysa ps2 de yoksa bu vakitten sonra zor. Bekleme derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hehe abim asker ya oda izninin keyfini cıkarıyor :) 1 hesaptan 2 kişi kullanıyoruz ya bende merak ediyorum nereye düşücek die halen sonuclanmadı durmadan bakıyorum nafile yarın sabahı beklıyoruz :)

Hayırlısı olsun. Zor günler. Ben de 313.KD idim de geçen sene bu dönem gitmiştim. Orda bol bol COD4 oynar zaten.
  • Hmm.HAyırlısı ya düşerse öyle 1 yere oynar artık COD :D canlı canlı hemde
    quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

quote:

hehe abim asker ya oda izninin keyfini cıkarıyor :) 1 hesaptan 2 kişi kullanıyoruz ya bende merak ediyorum nereye düşücek die halen sonuclanmadı durmadan bakıyorum nafile yarın sabahı beklıyoruz :)

Hayırlısı olsun. Zor günler. Ben de 313.KD idim de geçen sene bu dönem gitmiştim. Orda bol bol COD4 oynar zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.