arkadaşlar multiplayer oynuyorum call of duty 4 ü xfire felan herşeyi yükledim 2-3 gün öncesine kadar bütün serverlara rahat şekilde giriyor oynuyordum fakat şu bi kaç gündür sadece oyun türü olarak search&destroy olanlar görünüyor xfire'da diğer serverların ne pingi ne kaç kişi olduğu ne de harita adı görünmüyor xfireda serverların listelendiği yerde bilgileri görünmeyen serverlara tıkladğmda bi kısmında "Waiting for server response..." yada "Server is not responding to information query" gibisinden bi şey yazıyor bi kısmında ise hiç bi şey yazmıyor... bunu nasıl düzeltebilirim acaba? xfirei sildim tekrar kurdum fakat düzelmedi sorun aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler...
sorun x-firede degil bunun sebebi server kapanmıs olabilir yada gecici bir sorun vardır eger 3 gün içinde 0 gösteren serverlar düzelmezse listeden SIL ...
hocam denedim o dediğini baya bi vakt geçti bu servarların hepsi birden kapanmadıya diye düşündüm sildim bida ekledim ama yine aynı başka serverlarda deneyeceğim bide öle bakayım bari
boşları sil, yeniden tarattır çıkanları ekle..ben hergün taratıyorum.