Arkadaşlar öncelikle bu sitede daha yeniyim. Neyse konuya geçeyim , Arkadaşlar artık hamachi ile arkadaşlarınızla yada başkalarıyla Call of duty 6 : MW2 oynayabileceksiniz.
1.Dosyayı indirin sonrasında icindekileri çıkarıp mw2 klasörüne atın.
2.Co op starrteri acının , server kuracak olan server modeye basacak , servere girecek olan server mode çalıstıranın ip sini alıp boşluga yazıcak ve client modeye basıcak oyuna girdikden sonra serveri kuran , bolumu acıp bekleyecek.
3. Client mode giren spec ops seçtikden sonra F12 ye basarak server girecek.
4.Ve lobbye girmiş olacaksınız. Oradan oynayacağınız bölümü başlatıp oynayacaksınız. Bu Kadar Arkadaşlar
Not1: Nat typenizin kesinlikle open olması gerek eğer olmamış iseçıkıp tekrar girin 1 kaç kere çıkıp girince nat open olacaktır. Not2: Connect iwnet yazısı gelirse escye basın tekrar two playere basın sonunda hata kalkıyor. Not3: Hamachiden oynutorsanız ip bölümüne hamchi ip yazacaksınız. Not4: Erişime izin ver demeyi sakın unutmayın.
Hamachi Ağımız : cod6-tr Şifre : 123
Artık istediğiniz kadar oynayabilirsiniz Arkadaşlar...
RESİMLER KESİNLİKLER ALINTI DEĞİLDİR.
EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR +Rep
Bende bu hata çıkıyor. biliyorum konu eski lakin bir dönüş alabilirim diye yazıyorum
up up up
Arkadaşlar evet bende de ufak bir sıkıntı var cracksiz bir şekilde işlemleri uygulayınca yukarıdaki arkadasın steam hatasını alıyorum crack yapınca da server mod a tıkladığımda normal oyuna giriyor mesela spec ops a tıklaıyp two players dedğimde steam hatası alıyorum
İlk Önce Oyuna Skidrow Crack Atın Daha Sonra Bu Linkteki Şeyi Kurun Sonra Steama Girin Daha Sonra Programı Açın ... Ve Keyfinize Bakın Bende Oldu Hatta Steamdan Arkadaş Davet Edebiliyorsunuz