Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orjinalmi aldiniz.dayanamadiniz aldiniz sanirim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok almadım. Steam'in oyun paylaşma özelliğini kullanarak, arkadaşın hesabındaki oyunu oynadım.
  • Multiplayer da haritaya girdikten sonraki o iğrenç 40-50 sn süren donamalra hala çözüm yok mu çok sinir bişey ya 50 sn sonunda 1/10 oluyorum hep gelip gelip öldürüyorlar
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    dediğin olay sadece 3 haritada oluyor zaten ayrıca herkeste sorun var senin 1/10 olmanda ilginç ölmek istemiyorsan biraz silah seçim ekranında beklersin
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun vardı ve şu şekilde çözdüm.pc açıldıktan sonra antivirüsün güvenlik duvarını kapatıyorum ve oyunu ondan sonra açıyorum.anladığım kadarıyla oyuna güncelleme geldikçe oyunun exe si değişiyor ve her seferinde antivirüsün güvenlik duvarından oyunu kaldırıp tekrar izin veriyordum artık bu da işe yaramamaya başladı bende dediğim gibi antivirüsün güvenlik duvarını kapatıyorum.şimdilik bu şekilde çözdüm.
  • https://www.g2a.com/weeklysale

Ödemeyi Paypal üzerinden yapmanız şartıyla COD Advanced Warfare, Steam gift 27 dolara satılıyor.
  • çözünürlüğü düşürünce oyun ekranı küçülüyor kenarlarda siyah şerit oluyor sorun ne olabilir bilen var mı ? yani fullscreen dayken windows mode daki gibi tepki veriyor kenarlar siyah oluyor

edit : çözdüm fullscreen ı windowed ( no border ) yapınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 21 Kasım 2014; 21:16:56 >
  • Arkadaşlar merhaba

Single player modunda oynuyorum. Utopia bölümünde başıma şöyle bir şey geldi. Resimdeki mazgalı açmam için "F" tuşuna basmam gerekiyor ( youtubedeki videolardan öğrendim ) fakat herhangi bir ibare çıkmadığı için mazgalı açamıyorum. Bu tarz bir şey ile karşılaşan var mı ?

Mobil için de link ekledim

https://store.donanimhaber.com/47/c3/89/47c389ba0e5d6617b0aca7295618f3f3.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VgrooveR -- 21 Kasım 2014; 23:20:30 >

• Oyunun multisinde bence bir sorun var. Oyunda silah optimizasyon problemi var. Yüksek levelde daha iyi silahlar açılması gerekirken kötü silahlar açılıyor. Mesala herkes bal diye bir silah ile oynuyor oda zaten herkese açık.

• Beyler 2-3 gündür oyuna giremiyorum. Play online dediğim zaman Online Service lere bağlanamıyor. İs not avaible hatası alıyorum. Kaç kere modem resledim olmadı. bi kaç kere daha başıma geldi. 5-6 kere deneyince giriyordu ama şimdi hiç girmiyor nasıl bir çare bulmak lazım arkadaşlar bir yardımcı olalım. Port ayarı falan varmış onuda anlamadım benim modem ayarlarından falan.
  • Oyun teknik açıdan çok sorunlu ama ben gayet keyif alıyorum. Umarım şu ilk girişteki kasma sorununu düzeltirler. Hep basede beklemek zorunda kalıyorum.
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    Oyunu kapatıp açınca düzeliyor o bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyunu kapatıp açınca düzeliyor o bende.

Olmuyor hocam kaç kere denedim olmuyor.
  • Giovannii kullanıcısına yanıt
    Başka bir sorun var o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

Beyler 2-3 gündür oyuna giremiyorum. Play online dediğim zaman Online Service lere bağlanamıyor. İs not avaible hatası alıyorum. Kaç kere modem resledim olmadı. bi kaç kere daha başıma geldi. 5-6 kere deneyince giriyordu ama şimdi hiç girmiyor nasıl bir çare bulmak lazım arkadaşlar bir yardımcı olalım. Port ayarı falan varmış onuda anlamadım benim modem ayarlarından falan.

Aynı sorunu ben de yaşadım. Bu konudaki yöntemle düzeldi. Deneyin isterseniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99120349//tm.htm#99732262

• Arkadaslar playstoreden alayim dedim oyunu lakin benim bildigim season pass 2015 oncesi cikmayacakti, ttnet ise season passli halini satiyor bu on satis mi?

http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-advanced-warfare-digital-pro-edition

Normal hali 90 tl, bu sekilde 160.

Bu versiyonu aldigimizda 2015 de dlc paketi ciktiginda direkt olarak indirip kullanabiliyoruz ek para odemeden herhalde ?
  • acabuco kullanıcısına yanıt
    Evet, aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Arkadaşlar merhaba

Single player modunda oynuyorum. Utopia bölümünde başıma şöyle bir şey geldi. Resimdeki mazgalı açmam için "F" tuşuna basmam gerekiyor ( youtubedeki videolardan öğrendim ) fakat herhangi bir ibare çıkmadığı için mazgalı açamıyorum. Bu tarz bir şey ile karşılaşan var mı ?

Mobil için de link ekledim

https://store.donanimhaber.com/47/c3/89/47c389ba0e5d6617b0aca7295618f3f3.PNG

Sorunun çözümü bana kalsın :)

• quote:

gardaşşş gorsan oynadığın için evet sana kalsın bizde sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

gardaşşş gorsan oynadığın için evet sana kalsın bizde sıkıntı yok.

Tamam canım sen kapat ben seni ararım
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.