Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum. Ben normalde onu kapalı tutuyorum arkadaşla ekran kartımız aynı olunca deneyip yardımcı olmak için açtım. Oyuna bir etkisi yok bencede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indiriyorum lakin kafama takilan bir sey var, oyunun sp+mp hali 47-48 gb, guncelleme alip yeni dosyalar gelecek mi onu bilmiyorum bile.

Oyunu setup olarak mu yukluyor, yoksa direkt oyuna girecek sekilde mi steamda ? Setup halinde biz ssd kullananlar icin buyuk problem. Bir daha setupu D ye tasimak gerekecek cunku harici diske
  • acabuco kullanıcısına yanıt
    steam de oyunu kurmak için 40gb oyunsa 80 gb lık boş alana ihtiyaç var kendisi indiriyor sonra oyunu kuruyor sizin birşey yapmanıza gerek yok oyunu kurduktan sonra fazla 40gb setup dosyasını siliyor oyun kurulumu bittiğinde seçeneklerden oyunu yedekleyip sonra istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    ssd uzerinde o kadar yer acmam mumkun degil, ortalama 47-48 gb inmis olacak birazdan, bunlari d ye tasiyip, oyunu c ye kurma imkanim oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Yaw arkadaşlar bu oyunda garip şekilde kasma yaşıyorum bir türlü oynayamadım o yüzden.Optimize özürlü oyun
    Sistemim
    i5 2500K
    ati 5850
    8 GB DDR 3 1600 ram
    Oyunu normal HDD ye attım hdd ışığının yanıp sönme yoğunluğu ile senkronize olarak oyunda takılmalar oluyordu.Oyunu SSD ye kopyaladım yine çatır çatır kasıyor.TAkılmadan dolayı adam vuramaz oldum.Bütün updateleri yaptım yine aynı.Grafik ayarlarını en dibe çekiyorum yine aynı en yukarı çekiyorum yine aynı varmı bir çare bulabilen bu probleme ?

ekran kartının belleği yetmeyip hdd'nin belleğine ihtiyaç duyuyor gibi duruyor.
    işlemcinde yetersiz kalıyor olabilir.

Öncelikle ilgi alaka için teşekkürler hocam.
    İşlemcim aynı anda 4 tane Cod açacak güçte.RAm desek yine yeterli oyunu ssd den açıyorum yine aynı halt.Benim anlamadığım şey şu 640M ekran kartlı laptopu olan arkadaşım çatır çatır oynuyor ben ssdli hayvan gibi sistemle oynayamıyorum.Oyun içinde gereksiz yere hard disk kullanıyor oyun sanki devamlı bir yerden bir yere dosya kopyalıyormuş gibi.Codex versiyona reloaded update falan attım ben oyundan şüpheleniyorum tekrar indirmeyi düşünüyorum.

bumu hayvan gibi sistem ? herkesin çocuğu badem gözlü olurmuş seninkide o durum

Dostum sen ne içtin burada cod advanced warfare hakkında konuşuyoruz.Böyle bi oyunu öttürmesi lazım normalde.Çok daha dandik ekran kartlı laptopu olan arkadaşım yüksek grafik oynarken ben lowda bile oynayamıyorum.En yükseğe çeksemde aynı en aşağı çeksemde aynı.3 milyara yüksek seviye bilgisayar dizen arkadaşımda da durum aynı.Bu durumda oyunda sıkıntı olduğu aşikar.Biraz daha mantıklı cevaplar lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 25 Kasım 2014; 16:54:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Evet hocam çözünürlük full hd. Ayarlarda aynı dediğiniz gibi. İşlemci ve ram farkımız varsa ondanda olabilir. Birde ben pcyi formatladım 2 günlük tertemiz windows var buda etkili olabilir ve antivirüs kullanmıyorum.

Peki kartta OC var mı.Kartımda zaten sorun yok.Unigine 4.0 daki skorları herkesle normal.Hatta biraz üstünde bile.BF4 vb. oyunlarda istenilen performansı alıyorum.İşlemci zaten 4790k.Ekran kartı sürümü güncel.Gerçektende acayibime gitti.Msı Afterburner ile oyundayken bir ss atabilir misin.Ayriyetten diğer ayarlar aynı sadece supersampling 2x iken kaç fps alıyorsunuz.

@bocekgrafik
    Bencede gerek yok.Oyunun grafikleri belli.Sadece kartı test etmek için açtım.Ama arkadaşın değeri garibime gitti.Başka 970 kullananlar verdiğim ayarlarda değerlerini söyleyebilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 25 Kasım 2014; 21:22:15 >

• Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Işlemci farkından olabilir aradaki fark.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Işlemci farkından olabilir aradaki fark.

Bu oyunun işlemci değerleri yayınlamıştı.İ3 işlemci bile fx lerden daha iyi performans veriyordu ki benim işlemciye yük bile binmiyor fazla.Arkadaşta 8350 var.Bende 4790K var.Bakalım diğer 970 kullananlar ne yazacak..
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 25 Kasım 2014; 21:42:26 >
    Aradaki FPS farkı normal o zaman. Dile kolay, 2 kat fiyat farkı var arada. Tablo kısmen doğru olsa da, tam olarak değil. i3, sanıldığı veya tabloda gösterildiği kadar performanslı değil.

• quote:

Aradaki FPS farkı normal o zaman. Dile kolay, 2 kat fiyat farkı var arada. Tablo kısmen doğru olsa da, tam olarak değil. i3, sanıldığı veya tabloda gösterildiği kadar performanslı değil.

Yalnız hocam 4790K bende var.Arkadaştaki 8350.Benim daha fazla almam lazım ama tam tersi olmuş.Diğer ayarlar yine fullde ama supersampling 2x teyken aldığı fpsyi merak ediyorum.
    Ikinizdeki oyun da aynı mı? Birisi korsan ve diğeri orjinalse, bundan da olabilir. Ikisi de korsansa, versiyonu farklı olabilir. Ikisi de orjinalse, başka bir sorun var o zaman. Ve bu tür cins sorunların çözümleri genelde basit olmakla birlikte, tersine olarak sorunu tesbit etmekte bir o kadar zor olabiliyor.

Hocam Msi after burning kullanmıyorum. Fraps kullanıyorum onda baya ekran görüntüsü aldım yanlız ondada screenshotlarda fps görünmüyor. Yanlız değerler söylediğim gibi hocam bir yanlışlık yok bende.

Saygılar.

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

• quote:

Ikinizdeki oyun da aynı mı? Birisi korsan ve diğeri orjinalse, bundan da olabilir. Ikisi de korsansa, versiyonu farklı olabilir. Ikisi de orjinalse, başka bir sorun var o zaman. Ve bu tür cins sorunların çözümleri genelde basit olmakla birlikte, tersine olarak sorunu tesbit etmekte bir o kadar zor olabiliyor.

Bendeki orjinal.Arkadaştakide orjinal sanırım.Test videolarındaki ayarları birebir yapınca bende aynı fpsleri alıyorum.Supersampling 2x olunca 90 fps sabit alıyorum.Ama 16x te fps 10-15 arası oluyor.Arkadaş single playerda almış sanırım bu değerleri.Eğer arkadaş bu değerleri 16x te alıyorsa 2x te en az 140-150 fps alması lazım sabit.Ama hiçbir test videosunda öyle birşey yok.Benim garibime bu gitti.Yani burada bir yanlışlık var.Anormallik bende değil.16X te 980 le bile oyun oynanmıyor.Örnek olarak şunu verim..

Adam 970 SLI ile deneme yapmış ve şunu yazmış..
    AT 16X SUPERSAMPLING THE FRAMES DROPPED TO :

MIN:2 AVG: 13 MAX: 20

Yani SLI sistemde bile fps bu.Arkadaş yalan konuşuyor demiyorum ama ya bir ayarı eksik yapıyor yada fraps programında bir gariplik var..Diğer test videolarındaki ayarları bende yapınca onlarla aynı değeri alıyorum.Ama 16x te bu ayarlarda 35-45 fps imkansız..
    Bir başka video.GTX Titan Black SLI sistemi var.
    http://www.youtube.com/watch?v=coRSq5OOieQ
    Adamın video açıklamasına yazdığı;
    I didn't set the super-sampling over 2x because over 2x it gave me very low texture quality and when it goes over 4x the fps drop was so huge that i can't even play it. FPS on 16x supersampling was around 10.
    Buda 980 testi.
    http://www.youtube.com/watch?v=mYrI3FAs3uE
    Supersampling gave me a huge performance hit, at max 16X the game was unplayable with 10s and 20s fps, 8X was abit better, 4X and down gave a playable fps. I found out that the textures didnt load as it should and showed what looked like a low res textures when choosing 4X Supersampling or above.
    Steamdeki konudan buda..
    http://steamcommunity.com/app/209660/discussions/0/613941122803002454/#p1
    @AVSEQ01.DAT
    Hocam oyununuz orjinalse online multiplayerda oynarken test edebilir misin.Diğer ayarlar yine aynı olmak şartıyla sadece supersamplink 2x teyken kaç fps aldığını çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 25 Kasım 2014; 23:15:37 >

• Hocam oyunum orjinal. Geç oldu sabah işe gidicem. Döndüğümde multiplayer da da deneyip bilgilendiririm. İyi geceler.
    Bence de 16X'le o FPS'yi alması imkânsız. Dediğin gibi bir yanlışlık var. Bende de FX8350 var ve 280X ile 2 FPS'yi gördüm.

Oyunlara bu tür ayarlar konulması, aşırı yüksek detay görmek isteyenler için iyi bir şey ama bi şartı var: Ayarın konulduğu oyunda 16X'i açtığınızda görebileceğiniz grafik varsa. Ama malesef bu oyunda yok. Bırakın 16X'i, 2-4 arasında bile fark göremedim ben. Gören varsa yazsın.

• Arkadaşlar uzun zaman geçti oyunu aldığımdan bu yana online oynamak için aldım birçok kişi gibi, ben cod serisini bf serisine ezilmesine ragmen destekleyen seven birisiyim, fakat şunu belirtmem gerekiyor oynanabilir bir oyun olmamış online için kimin nereden vurduğu belli olmuyor o derece karmaşık bir oyun olmuş şimdi aldığıma pişmanım bundan dolayı yerin dibine sokacak değilim fakat bir gerçek var yazdığım gibi oynanabilir bir oyun değil. Açılmayan haritalar hala var, ping farkını zaten katmıyorum ortaya. Neyse uzun uzun yazmanın anlamı yok, online oynamak için almayı düşünen bu yazıyı okuyacak varsa ALMASIN parasına yazık. Satabilirsem satacağım, steam üzerinden aldım nasıl satılacağına dair fikri olan varsa mesajını bekliyorum.
    Kütüphanenize eklediğiniz oyunu satamazsınız hocam. Steam hesabınızı komple satmanız gerekir. Başka yolu yok.

Bu arada bende sabahtan beri araştırma yapıyorum test videoları izliyorum. Sanırım arkadaşında dediği gibi bende bir gariplik var. Akşam eve gidince dikkatlice tekrar inceleyeceğim. Videolardan anlaşıldığı kadarı ile o ayarlarda bu fpsyi almam imkansız görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 26 Kasım 2014; 11:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, sizin sorununuz nedir ?
  • Arkadaşlar oyunu " 0 " dan almayı düşünüyorum ama heryer de ( steam,vs. ) " season pass " diye bişeyden bahsediyor. Ben sadecehttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ARAL-Call-of-Duty-Advanced-Warfare-PC,103452,465882,1331919.html?langId=-14 şunu alıp başka kayıt veya ücret olmadan online oynayabiliyor muyum şimdi anlamadım ? Yani bu season pass nedir ne işe yarar olmazsa onunla beraber alayım?
  • arkadaşlar oyunun ru cd keyini alırsam çok ıskıntı olur mu? ilerde steamin ceza vermesi gibi bir durum söz konusu olur mu? dil dosyası işini de halledicez artık çünkü büyük para farkı var arada. ayrıca sistemim intel core i7 2670qm cpu 2.20 ghz 6 gb ram ekran kartı: nvidia geforce gt540m 2 gb paylaşımsız ekran kartı en azından en düşük kalitede oynayabilir miyim? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.