Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uk. hardware.info sitesi, oyun için 21 ekran kartıyla kapsamlı bir inceleme yapmış ve imzamda da linki bulunan COD Advanced Warfare için İdeal Grafik Ayarları yazdığım gibi ayarlar kullanmışlar. Siteyi tebrik etmek gerek gerçekten. Bazı siteler gibi ayarları sonuna kadar köstürüp, gereksiz ayarları açarak sistemleri öldürüp, milletin moralini bozmamışlar. Göreceli ayarlardan Cache Sun Shadow Maps ve Cache Spot Shadow Maps'i açık tutmuşlar sadece.

Link: Call of Duty: Advanced Warfare review: tested with 21 GPUs

İncelemenin yayınlanma tarihi: 5 Aralık 2014. Yani bugün.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam senin paylaştığın ve hardware.info sitesin verdiği ayarları neredeyse birebir kullanıyorum. Sadece Shader Preload ve Shader Preload During Cinematics bunlar bende kapalı duruyor açık olması çok kalite farkı yaratırmı ? Extra ayarlarda oyunun çalışması fps akışı çok iyi ama yinede merak ettim
  • Oyunda çözünürlüğü 900p ve en düşük ayarlarda olmasına rağmen multiplayer kısmında çok fazla frame düşmeleri oluyor. Sistemim r9 270 8 gb ram ve i3 2120. İşlemcinin düşük olduğunun farkındayım fakat multiplayer oynanmayacak derece de frame düşmeleri oluyo bu normal mi? Frame düşmesinin tek sebebi işlemci mi?
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Mesaj içinde, bu oyunun ayarlarıyla ilgili konumun linkini de verdim. Aynı zamanda imzamda da var bu link. Ben de başta o 2 ayarı açık oynasam da, daha sonradan kayda değer bir farkını göremediğim için kapattım o ikisini de. Doğru ayarları kullanıyorsun yani. Detaylar ve farklı ayarlar için konuya bakabilirsin.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Gerekli oyun ayarları için imzamdaki COD Advanced Warfare için İdeal Grafik Ayarları konusuna bakabilirsin.
  • Oyun bende yok ancak arkadaşım steam stream'den bir yayın kaydetmiş. Hileyle oynayan bir Rus, VAC banı almasına rağmen oynamaya devam edebiliyor:

• PcCopat kullanıcısına yanıt
    Maalesef oynamaya devam edebiliyor çünkü Steam Vac şöyle çalışıyor: Bu hileci başka bir Vac korumalı oyunda hile yaptı ve ban yedi. Mesela Black ops 2'de hile yaptı ve ban yedi. Steam Vac artık bu hileciye Black Ops 2 oynatmıyor ama diğer oyunları oynamaya devam edebiliyor. Yani MW2, MW3 vs oynayabiliyor. Şayet Valve yapımı oyunların birinde hile yapsaydı bir başka Valve oyununa giremecekti.
  • Oyunun single playerini bitirdim. Multiplayer oyunla ilgili bazı sorular soracağım. Uzun yıllardır bu tür oyunları oynamıyordum en son oynadığım oyun Call of Duty Game of the Year Edition idi. Bu oyunu da bir süredir multi playerini oynuyorum hatta rankım da 32 oldu :) Ancak bazı şeylerin cevabını bulamadım.

1- Mesela eskiden oyuna girerdik oyun türünü seçerdik(Team Death match gibi) ve orada serverler vardı birine girer oynardık. Bu oyunda da oyun türünü seçiyoruz ancak server yok. Direk kendi kafasına göre bir oyuna mı yönlendiriyor? Biz istediğimiz bir serveri oyun üzerinden ya da steam üzerinden seçemiyor muyuz? Mesela ben Türklerin oynadığı bir server seçmek istiyorum.

2- Silahların sadece bir tanesinde dürbün var. Bu dürbünü diğer bir silaha aktarabilir miyim?

3- Oyunu oynarken fps değerini görmek için ne yapmalıyım?
  • oyun çok iyi ya her bölümde helal olsun süper olmuş dedirtiyor insana
  • yapcakların oyunun anasını seviyim arkadaş ..

ulan her açışta ıntro ızlemek zorundamıyım sıyırcam ya, etmediğim küfür kalmıyo
  • PcCopat kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kesinlikle haklisiniz.COD AW de ayni wot gibi artik hilecilerden oynanamaz duruma gelmis durumda , kesinlikle cok ciddi onlemler almalari gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShotoWakizashi

BEYLER BİR HATA ALIYORUM SİNİRİM BOZULDU BİR HEVESLE OYNAYAYIM DEDİM AMA OYNAYAMIYORUM . BİR YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN ?

Hatanın adı şu ;

''''Please free at least 5mb of free space on game drive '''

Hard Disc'te 5 mb lık yer aç gibi bişe diyor ama 63 gb boş yer var . C'ye kurdum olmadı sildim D ye kurdum yine aynı hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim ..

oyun legal degil bu hatayı bu yüzden alıyorsun düzeltmenin yolu var ancak burda paylaşım yasak

• VAC ban yediği halde nasıl oynayabiliyor acaba? Oyunu kıranlar, VAC'ı da mı kırdılar yoksa? Enteresan...
    gesso'nun dediği gibiyse durum, oynamasına engel değil. Her oyun için farklı ban yiyor çünkü oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 9 Aralık 2014; 8:33:17 >
  • Bu güne kadar tüm cod ları oynadım. Uzun zamandır beğendiğim tek cod bu sanırım. 4ten sonra en beğendiğim cod oldu kendisi. Verilen parayı sonuna kadar hakediyor kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Görünüşe bakılırsa ikinci banını COD AW oyunundan yemiş. Steam Vac bu kez gayet hızlı davranmış.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198118584173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 10 Aralık 2014; 12:21:32 >
  • ARKADASLAR BENİM OYUN NETTEN ÇEKME ŞU 28GB LIK REPACK SÜRÜMÜ AYARLARDAN JOYSTİCK İ AKTİF EDİYORUM OYUNA DÖNÜYORUM JOYSTİCK ÇALIŞMIYOR NEDEN OLABİLİR ACABA ? BİLGİSAYAR JOYSTİCKİ GÖRÜYOR, OYUNUN İÇİNDEN BAKIYORUM OYUNDA GÖRÜYOR AKTİF EDİYORUM AMA ÇALIŞMIYOR...
  • gesso kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim inan. Hesap yeni açılmış hile amaçlı kullanılacağı için. Şimdi bi tane daha açar o. Bu cinsler böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod AW Multiplayer pazartesi günü akşam sekize kadar ücretsiz.
  • https://www.youtube.com/watch?v=huUySf0GoHg

Bu oyunla ilgili şöyle bir video yaptım sizce nasıl olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 11 Aralık 2014; 22:32:20 >
  • Beyler alınır mı. Gerçi alacağım da 28 liraya tf2 keyleriyle buldum
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.