Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun prestige modu eski codlar gibi mi yoksa ghosts gibi mi. Ghosts da 1 levelken bile istediğimiz silahı alabiliyorduk. Bunda eskilerdeki gibi alamıyorsak bir süre daha prestije geçmeyim. Ameli 46 levelde açılıyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 liraya mı? Nerdeki o fiyata?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

28 liraya mı? Nerdeki o fiyata?

7 tf2 keyiydi hocam tanesini 4 tlyr aliyordum ne oldu bilmiyorum son fiyati. Satan arkadas da yanit vermedi ben de forumdan baska birinden aldim. 40 tlye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 14 Aralık 2014; 18:46:56 >
  • Oyun tutmayınca, fiyatı çok çabuk düştü. Bu kadarını beklemiyordum. Oyunu beğenmediğim için almamıştım. Bu fiyatı dahi hak etmediğini düşündüğüm için, fiyatı 20 liraya bile düşse zor alırım. Almak istemememdeki ikinci sebep ise, Activision'a oyunu almayarak kişisel tepkimi göstermek. Adamlara hepimizin, “Oyunu ancak güzel yaparsanız alırız" mesajını vermemiz gerek.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    fiyatının düşmesi tutmadığından değil rusya mağzasından dolayı
  • Oyun daha ilk haftasında 7.5 milyon adet satmış.
    Amerika da bu yıl çıkan oyunlar arasında en çok satan oyun olmuş.

Bu mu tutmamış oyun

• stevan kullanıcısına yanıt
    Rus oyunlarını burda oynama imkânı var mı ki? Yoktu uzun süredir.

• Çok satması başka şey, beğenilmesi başka şey. Çok sattıysa, bunun tek sebebi, COD adını taşıdığı için. BO2'nin multisi güzel diye Ghost'u ön siparişle aldım ama deli gibi pişman oldum sonradan. Toplam 10 saat bile oynamamışımdır. MW2'yi belki 1500 saat, BO1 ve 2'yi ise takriben 1000 saat oynadım. Diğer arkadaşlar da yaklaşık böyle. Klandaki tüm arkadaşlarım AW'yi aldılar ama beğenen sadece 2 kişi var. Onlardan da oyunu oynayan sadece birisi. Diğerleri ise ya oynamıyor, ya da söverek oynuyor. Birisi, iadeyi bile düşündü hatta ama uğramamak için vazgeçti sonradan.

Soru: Bu oyun, COD olarak değil de başka isimle çıkmış olsaydı, değil 7.5 milyon, 750 bin bile satabilir miydi?

şuradan kontrol edebilirsiniz
    www.steamlocks.tk
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevan

şuradan kontrol edebilirsiniz
    www.steamlocks.tk

Teşekkürler.
  • DonanimHaber isimli klanımız kurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 16 Aralık 2014; 13:20:36 >
  • TF2 keylerle + enpara ile 20 liraya geldi. Oyunda çevre bence 10 numara ama tek sorun oynayış pek iyi sayılmaz. 3 saatir oynuyorum fakat hala mouse hareketlerine alışabilmiş degilim. Bu fiyata böyle oyundan pişmanlık duymak yersiz bence.
  • Beyler oyunu oynarken düşmanların silahlarının sesi çıkmıyor bunun çözümü var mıdır?
  • Oyun 7 key çoğu kişide 38 TL yapıyor. Steam de 1 key 5.50 TL forumda 4.5 TL ye satanlar vardır, daha ucuza gelir böylelikle 31-32 TL civarı

• http://www.youtube.com/watch?v=JTlW9PaXH_E&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bu zamanlar 2.2 TL civarındaydı keyler. Nerdeyse 2 kat artmış ha fiyatı. Vay be. Borsa gibi resmen.
  • clana nasıl giriliyor arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

clana nasıl giriliyor arkadaşlar

Ben de bulamadım . Nasıl gireceğiz?
    O 2.2 $ olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

O 2.2 $ olmasın?

Bir aralar 2 tl'ydi. 0,90 dolardı. Hey gidi günler ya
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.