Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Sanırım öyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman sonra yeniden yazıyorum oyun ile ilgili olarak, saçma bir bug var sanki birisi susturuculu silah ile yanımızda ateş ediyormuş gibi ses geliyor, ara sıra geliyor ama dikkatini dağıtıyor.
    Oyuna ısındım rahat şekilde adam vurabiliyorum lag olmadığı sürece, zamanla alışıyorsunuz, özellikle supply drops olunca oyunu kaybetseniz de bir heyecan oluyor içinizde :)

Not 1: Özel sembol yapma ve renklendirme ile ilgili bilgisi olan var mı dedim, kimse mesaj atmadı, merak eden olursa mesaj atsın yardımcı olurum.
    Not 2: Açılmayan haritalar hala aynı devam ediyor oyunu 4-5 map harici oynayamıyorum.

Hala almayı düşünenlere tavsiyem, eğer elinizde herhangi bir call of duty yoksa alın.
  • synchronizing game settings de takılıp kalıyorum hala çözüm bulamadılar şu saçma olaya a.q hdd den oynuyorsam 3 dk beklet oyuna al ama 5 dk bekletip sonra ana menüye atmak nedir ya oyunuda kapatamıyoruz.
  • bugün yaklaşık 300 mb lık güncelleme gelmiş menüler filan daha düzgün olmuş 1-2 saat oynadım yükleme ekranında da uzun süre bekletmedi hiç umarım oda düzelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

bugün yaklaşık 300 mb lık güncelleme gelmiş menüler filan daha düzgün olmuş 1-2 saat oynadım yükleme ekranında da uzun süre bekletmedi hiç umarım oda düzelmiştir.

Yaklasik 300 degil tam 370mb buyuklugunde yuksek boyuta sahip bir yama gelmis.Umarim su ping sorununu duzeltiyordur.Hala DS cikmadi , bekliyoruz.
  • bende de bi ara böyle oluyordu, grafikler ayarlarını kısın bi ben öyle yapınca düzeldi. Özellikle Shader Preload'ı kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 18 Aralık 2014; 22:43:56 >
  • Arkadaşlar klan kuralım diye düşünüyorum. Katılmak isteyenler PM atabilir mi acaba ?
  • arkadaşlar clan a nasıl girileceği konusunda bilgi verecek yokmu
  • Yahu imzamdaki gibi 8 gb gtx980m laptop ekran kartına sahibim. Hiçbir oyun 4 gb bulmazken bu oyun 8gb ekran kartı belleğini neredeyse tamamen kullanıyor. Aklım almıyor valla masaüstünde 8 gb kart yok sli la mı stabil açılıyor oyun. Bu mantıkla öyle görülüyor. Ya da msi afterburner kafayı yiyor bu oyunda.
  • Shader Preload u kapatırsan tüm maplerde ilk girdiğinde kasma meydana geliyor shaderleri felan oyun sırasında yüklemeye çalışınca oyun kasıyor o zaman hiç oynuyamazssın Lag takılmalar için Shader Preload un açık olması lazım...
  • Oyunun hikayesine bayildim. Kevin Spacey icin almistim.

Fakat grafikler berbatti oynayasim kalmadi bir sure sonra. Ara sahnelere o kadar ugrasmislar keske oradaki grafikler oyun icinde de olsa. Karakter modellemeleri super. Fakat hic ugrasmadiklari yerler var ya 5/10 veriyorum o yuzden. Grafikler halledilene kadar da CoD almayacagim bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 19 Aralık 2014; 21:02:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu zombi skinlerini tam anlamıyla nasıl açıyoruz exo survivor modunda?

Ben ara ara giriyorum eldiven,kasket,bot,exo skilleton'u açabilmişim şuan. Pantalon ve kafa kalmış açılmayan 4/12 mi ne yapmıştım en fazla 2 saati geçik bi süre oynamıştım random birileriyle... Tier mantığını anlamadım.

• güncelleme ile co-op zorlaştırılmış
  • Exo-Zombies modunda Jon Bernthal da olacakmış. Adam The Walking Dead'den sonra yine zombi temasına döndü

Andrew Lincoln de olsa fena olurdu

• Low Profile, Blind Eye, Cold-Blooded acik oldugu halde bazi playerlar direkt olarak nerede oldugumu gorebiliyor son 2 gundur, hile mi cikti steamda ?
  • Arkadaşlar multiplayer oynayamıyorum bir haftadır. Serverlara bağlanamıyor. Var mı bir bilginiz. İnternetten arayayım dedim ama sürekli korsan ile ilgili sorunlar çıkıyor. Orjinal oyunum var çektiğim çileye bak arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifbalyemez

Arkadaşlar multiplayer oynayamıyorum bir haftadır. Serverlara bağlanamıyor. Var mı bir bilginiz. İnternetten arayayım dedim ama sürekli korsan ile ilgili sorunlar çıkıyor. Orjinal oyunum var çektiğim çileye bak arkadaş.

Ben oynarken aynı sorunları ara sıra yaşıyorum. Bağlantı hızım 3 mbps nin altına düşünce bu sorunu yaşıyorum. Adil kullanım kotasını aşmış olabilirsiniz veya hızınız dediğim gibi 3 mbps nin altında.
  • ewdal kullanıcısına yanıt
    Ondan olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce de oynamıştım kota aştıktan sonra. Hem diğer oyunlarımda (Battlefield 4) herhangibir sorun yok.
  • benim bir sorum olacak arkadaslar, sistemim imzamdaki gibi ,144 mhz monitorum var lakin cod aw multide 91 fps s/n yi gecmiyor devamli 91 fps yi gösteriyor fraps la ,,, ve yine oyunun grafik menusunda 144 fps yani mhz ye ayarladim ......ayarlari kisdim cözünürlügü düsürdüm hep ayni,, ki ben 120 fps falan bekliyordum bu sistem ve monitor la,,, ne dersiniz ??? bir sorun mu var yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 23 Aralık 2014; 9:48:36 >
  • CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE SATILIR 82 TL İLGİLENEN EKSLESİN (Katilxxlarch) STEAM HSEBIM
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.