Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu oyunu bitiren var mı ? Birde oyunu almak sizce mantıklı mıdır ?
  • kaptansakirt kullanıcısına yanıt
    Korsandan bitirdim:DBana kısa geldi oyun.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    far cry 3 ü ve tomb raider i bitirmiştim ancak tabi dediğin gibi bitirmeye fırsatım olmadı.Benim için multi olsun başlar başlamaz patır kütür gireyim en hızlı şekilde zevk alarak oynayayım . Eskiden olsa aynen dediğin gibi oynardım oyunları ama şu an tüm vakitler değerli, iş ve çalışma saatlerini geçtim bir de 2 yaşında bebek var :) ondan fırsat kalırsa yada uyursa oynayabiliyorum.
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    Valla ben, bir oyunu sindire sindire oynamazsam zevk alamıyorum. Hele de öyle bilmem kaç saatte bitireceğim diye kastım hiç yok. Bir yere mi yetişiyoruz, eğleniyor muyuz?

Ama benim de vaktim kalmadı artık. Yakında foruma da giremeyeceğim bu gidişle.

* * *

Oynamadiysan, Hitman'i mutlaka oyna. Bana göre, ölmeden önce oynanması gereken oyunlar arasında. Ek olarak Mafia 2 ve L.A. Noire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Ocak 2015; 0:13:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.youtube.com/watch?v=PzXeGS2uGl8&feature=gp-n-y&google_comment_id=z12fcryipx3zhpyhz04cj1lbwvblyxixaxc0k

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Valla ben, bir oyunu sindire sindire oynamazsam zevk alamıyorum. Hele de öyle bilmem kaç saatte bitireceğim diye kastım hiç yok. Bir yere mi yetişiyoruz, eğleniyor muyuz?

Ama benim de vaktim kalmadı artık. Yakında foruma da giremeyeceğim bu gidişle.

* * *

Oynamadiysan, Hitman'i mutlaka oyna. Bana göre, ölmeden önce oynanması gereken oyunlar arasında. Ek olarak Mafia 2 ve L.A. Noire.

L.a noire yi indireyim bari, aldığım diablo 3 bile yüzüme bakıyo öyle 2. haritada bıraktım devam edicem daha ona.Malesef böyle eskiden bol vakitler vardı iyi değerlendiriyorduk örnek sanitarium başında kaç saat geçirdim bilmiyorum keza half life ve opposing force yada counter s. ile de .Ama uzun zaman sonra bioshock son serisi iyi gelmişti hikayesi güzeldi onu da tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 5 Ocak 2015; 16:53:13 >

• uzay mekiği bölümünde mekik parçalanmıyor nasıl yapacağız arkadaşlar
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Orda garip bir saçmalık var. Bence hata hatta. Netten bölüm adı ile videolara bakmıştım orası için. Orda bile zor anladım. Birkaç kez denemem gerekti hatta videodaki gibi yapmama rağmen. Sen de öyle yap bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum orasi biraz garip bi bolum,youtubetan bakarak gecmistim,roketin atesleme yaptigi (eksoz gibi) kisimlara ates ediceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stream sevenleri beklerim

twitch.tv/arezzo789

• http://www.youtube.com/watch?v=3MBy_EW4Ujs&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• bendeki GTS 450 bu oyunu "normal"seviyede oynatmaya yeter ni?
  • bu gün oyunun multisinde dikkatimi cekti adamin birisinde yeni silah AE4 assault u gördüm season pass alanlar indirebiliyormus anladigim kadari ile simdi season pass alirsam hemen bu silahi indirip kullanabilirmiyim multide ?
  • Arkadaşlar bu exo bölümünde round kaça kadar gidiyor? 23e mi ne geldik ama baya zorlaştı öldük 4ümüzde. Bi sınırı var mı bu roundların yoksa sonsuza kadar gidiyor mu ya da sonunda bi şey veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

bu gün oyunun multisinde dikkatimi cekti adamin birisinde yeni silah AE4 assault u gördüm season pass alanlar indirebiliyormus anladigim kadari ile simdi season pass alirsam hemen bu silahi indirip kullanabilirmiyim multide ?

Season pass alanlar hemen kullanabiliyor. Almayanlarda havoc dlcsi çıkınca onu satın alıp kullanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagol,,,,, biraz youtube de inceledim bu silahi pek hosuma gitmedi,,,, sürekliligi yok ve sarjör cabuk degistirilmek zorunda yani zor zamanlarda pek ise yaramaz lakin teke tek düsman geldiginde ise yarayabilir
  • http://forum.donanimhaber.com/m_100947215/f_//tm.htm#100947215 para ihtiyacından uygun fiyata satıyorum
  • Arkadaslar 50 level olduktan sonra prestij 1 e nasil geciyoruz ?
  • Merhaba şöyle bir sorunum var yaşayan oldu mu hiç? Sistem özelliklerim şunlar
    Amd Fx-8350 8x ;
    gigabyte fxa990ud5 rev3.0
    16 gb 4x4 kingston 1800 mhz ram
    Sapphire r9 270x 2 Gb toxic
    500 gb Samsung evo SSD

sorunum şu, sadece Advanced warfare'i açtığımda bilgisayar tam oyunu loading yaptığı yerde yeniden başlatıyor. Bilgisayarı LG 42LA740s tvde çalıştırıyorum. TVdeyken bilgisayarı yeniden başlatıyor ama dandik bir monitör taktığımda oyun gayet normal bir şekilde açılıyor. HDMI kabloyu değiştirdim bir şey değişmedi. Sorun sizce ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.