Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorumda. Acaba sistemim bu oyunu açmaya yeterli midir? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm
    Ekran Kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    RAM: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorumda. Acaba sistemim bu oyunu açmaya yeterli midir? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm
    Ekran Kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    RAM: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül

Yeter
  • Hocam öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Şeyi merak ediyorum, hangi ayarlarda açarım acaba? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Hocam öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Şeyi merak ediyorum, hangi ayarlarda açarım acaba? Teşekkürler...

Sorunuza bende cevap vermiş olayım GTX 675MX'li notebook'umda bile oyun en yüksek ayarda akıyordu bunu baz alarak bir karşılaştırma yapabilirsiniz.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam tamam. Teşekkürler cevabın için.
  • http://www.youtube.com/watch?v=zGwFR_UgdqA

incelemesini yaptım. Bu inceleme öyle oynarken konuş tarzında değil bahsettiğin şey hakkında video koy tarzındadır. Kanalımız daha çeşitli oyunları inceleyecektir.
  • İhtiyaçtan çok ucuz fiyata bırakıyorum referanslarım vardırhttp://forum.donanimhaber.com/m_100947215/f_//tm.htm#100947215
  • Arkadas merhaba bişe sorucam öncelikle oyun cidden güzel işden kalan vakitlerde 1-2 saat stress atıyorum ben oyunu orjinal aldım mp oynuyorum zaten sürekli ama bu oynadıgımız macları sonradan izleme şansımız varmı önceki oyunlardan bi secenek vardı kaydediyodu oyunu acaba bunda da eski macları izleyebiliyomuyuz ?
  • Merhaba arkadaşlar. Eğer sistemim oyunu kaldırırsa yarın oyunu satın alıcam ama can u run it sitesine güvenemediğim için burdan sizlere soruyorum. Sistemim online'da 30-35 fps'nin yani akıcılığı bozmayacak şekilde kaldırır mı? İkinci sorum bu oyunda da diğer cod oyunlarında oldupu gibi hack olayı var mı? Hack yüzünden en son mw3 satın aldım ama sinir krizi yüzünden oyunu bıraktım daha da oynamadım bunda da öyle hack sorunu yok değil mi?

Sistemim dizüstü:
    Intel Core i5 3230m 2.6 ghz (oyun oynarken 3.2 ghz'e çıkıyor)
    8 GB 1600 mhz ram
    AMD Radeon 7670m 2 gb
  • Ameliyathane A kullanıcısına yanıt
    Dizüstü bilgisayarımı televizyona bağlayarak Max Payne 3 oynamıştım daha önce, bilgisayar kapanıyordu, bilgisayara ağır yük bindiğini zorlandığını, ısınıp kapandığını düşünmüştüm. Masaüstünü hiç bağlamadım ama sorununuzun bununla ilgili olma ihtimali olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Merhaba arkadaşlar. Eğer sistemim oyunu kaldırırsa yarın oyunu satın alıcam ama can u run it sitesine güvenemediğim için burdan sizlere soruyorum. Sistemim online'da 30-35 fps'nin yani akıcılığı bozmayacak şekilde kaldırır mı? İkinci sorum bu oyunda da diğer cod oyunlarında oldupu gibi hack olayı var mı? Hack yüzünden en son mw3 satın aldım ama sinir krizi yüzünden oyunu bıraktım daha da oynamadım bunda da öyle hack sorunu yok değil mi?

Sistemim dizüstü:
    Intel Core i5 3230m 2.6 ghz (oyun oynarken 3.2 ghz'e çıkıyor)
    8 GB 1600 mhz ram
    AMD Radeon 7670m 2 gb

Sistemin kaldirir oyunu ozellikler extra yapmadigin muddetce akici oynarsin, ekran karti driverini guncel tut.

Hack olarak wall hack var, nerede oldugunu biliyorlar. Ama banlatma ihtimalin zayif ispat edip. Ama oto head shot, otomatik dusmana kitlenme, speed hack gibi ozellikler yok fark ettigim kadariyla. Cok goze batacak kadar cikmiyor wall hack kullanan, alabilirsin oyunu, su an durum bu.

Yalniz mf 3 den sonra A.W garip gelecektir, alisma surecin olacak, pro oyuncular program kullaniyor gibi gelebiliyor, belli bir sure sonra ayirt edebilirsin pro oyuncu ile wh kullananlar arasindaki farki. Ban yememek icin program olayini abartmadan, gizliden gizliye kullanmaya calisiyor bircok hileci.

• acabuco kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Hack olayı anladığım kadarıyla mw2 ve mw3'tekine göre çok daha az. Mw2'de oyun oynanmıyordu mw3'te daha azdı ama yine kötüydü şimdi valve galiba adam akıllı bir hack sistemi kullanmaya başlamış.
  • Valve bu oyunun anti hile sistemini gelistirdi mi bilgim yok, mw 2 nin gelistirmislerdi en son, cok elestiri almislardi onu hatirliyorum.

Bu arada konuyu takip eden arkadaslara bilgilendirme yapayim, xbox icin yayinlanan havoc dlc si pc icin 26 subatta geliyor.
  • Oyunu oynuyorum hack galiba çok az. Varsa da hardcore modda vardır o da killcam olmadığı için.
  • Vayy be demek istiyorum vayyy bea.
  • Black Ops II çıktığında attığım bir mesaja denk geldim. O zaman değil ama bu oyunda yaptılar bunu namussuzlar.
    Mesaj linki

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Oyunun single ve online zombi modu var mı? Olması gerek ama yeni bi adilik yapıp zombi modunu DLC'ye mi koydular acaba diye merak ettim de!
    Malum ki oyun 59 $ iken ek paketlerin toplu ücreti 49 $.

• quote:

Black Ops II çıktığında attığım bir mesaja denk geldim. O zaman değil ama bu oyunda yaptılar bunu namussuzlar.
    Mesaj linki

quote:

Oyunun single ve online zombi modu var mı? Olması gerek ama yeni bi adilik yapıp zombi modunu DLC'ye mi koydular acaba diye merak ettim de!
    Malum ki oyun 59 $ iken ek paketlerin toplu ücreti 49 $.

Aynen ya
    En azından ghostsdaki extinction gibi bir bölüm kendinden oyunda olup diğer bölümleri ücretli olabilirdi.

Bunda bize direk exo survival diye saçma bir mod koymuşlar zombiler parayla

Umarım bu sene treyarch bu oyundaki gibi zombileri sonradan satmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oyunu arkadaşımın hesabından oynadım ve bu sefer beğenmeyip almadım. Böyle giderse, seneye de almam.
  • bundan sonra pc de cod cinnnnahhhh almam ben diğer oyun modları seven biriyim ama bebeler toplanmış habire tdm oynuyorlar başka oyun modu oynayan yok daha dlc bile çıkmadan oyuncu sayısı 5 bine kadar düştü zaten
  • Prestige master'a (max level , max prestige) yaklaşık kaç saatte ulaşılıyor, bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.