Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu 4gb ramle oynayan var mı. satın alıcam fakat kasma sorunu veya açmama sorunu gözümü korkutoyur.

sistemden pek anlamadığım için kendim karar veremiyorum

sisce bu sistemle oynanabilir mi oyun.

win 8.1 64 bit
    intel core i5 4210u 1.7 4cpus 2.4ghz
    4gb ram
    directx 11

amd radeon r5 m230

öncelikli olarak 4gb ram ile oyunu oynayan varsa onun yorumunu bekliyorum.
  • i5 4200h işlemci, win 8.1 64 bit, 4 gb ram ile az önce warfare 2`yi oynadım sorun yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim sistem 3570k 8gb ram 7970 ekran kartı var. Bende açılmıyor oyun. Yetersiz bellek diyor. Oyun şu anda stabil değil. Bu oyundan sonra artık yeni cikan oyun almamaya karar verdim saçma sapan hatalarla ugrasmak istemi yorum.Oyuna 90 tl verdim ama hata yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunda hareket edemiyorum neden acaba ? çözümü nedir ?
  • gkanss kullanıcısına yanıt
    Windows sanal bellek ayarların kapalı olabilir.
  • Vay arkadaş geçen gün gamekeystore'dan 53 liraya aldım oyunu şimdi millet 83 liraya satıyor birbirine, iyi denk gelmişim zaten 50 liradan ucuza beklemeye gerek yok 2 ay önce çıkmış en popüler oyunlardan biri sonuçta.
  • mp oynayanlar ekleyebilirmi? id : regujohn
  • Rus mağazasından 29 lira gibi ucuz bir fiyata almayı planlıyorum. BLACK OPS 2 yide öyle yapmıstım hala takır takır oynuyor Region Lock demesine ragmen. Bundada Region Lock diyor ama kaygılarım var. Varmı Rus Mağazasından alıp oynayan ? Bugün Almayı planlıyorum.
  • oyun çok fena işlemci gücü istiyor amd 8350den aşşağı amd işlemci sahipleri hüsrana uğrayabilirler
  • Seveni var sevmeyeni var, saygı duyuyorum. Ancak gelecek temalı shooter oyunları nedense beni kendine bağlayamıyor, yapay buluyorum. Bu oyunda özellikle Şair Nedim gibi damdan dama gezerek, ne gezmesi uçarak kaçarak çatışınca nerede eski Call of Duty'ler dedirtiyor adama. Sevdiğim bir seriydi ama bir kaç yıldır oyun fazla teknolojik kaçınca elde kaldı Battlefield, onlar da bozmasa diyeceğim lakin BF4 online modunda oynarken kasıntıdan keyif alamıyorum.

HALO, Black Ops II, TitanFall derken sürecek gibi bu gelecek temalı oyunlar, kaliteli FPS oyunları da var Arma, Red Orchestra gibi ancak simulasyon oldukları için oynarken zorlanıyoruz, eskilerle devam artık...
  • defender haritasına shaderpre acıkken girebilen var mı?resmen 1 harita eksik oynuyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Çok satması başka şey, beğenilmesi başka şey. Çok sattıysa, bunun tek sebebi, COD adını taşıdığı için. BO2'nin multisi güzel diye Ghost'u ön siparişle aldım ama deli gibi pişman oldum sonradan. Toplam 10 saat bile oynamamışımdır. MW2'yi belki 1500 saat, BO1 ve 2'yi ise takriben 1000 saat oynadım. Diğer arkadaşlar da yaklaşık böyle. Klandaki tüm arkadaşlarım AW'yi aldılar ama beğenen sadece 2 kişi var. Onlardan da oyunu oynayan sadece birisi. Diğerleri ise ya oynamıyor, ya da söverek oynuyor. Birisi, iadeyi bile düşündü hatta ama uğramamak için vazgeçti sonradan.

Soru: Bu oyun, COD olarak değil de başka isimle çıkmış olsaydı, değil 7.5 milyon, 750 bin bile satabilir miydi?

dostum kişisel tepki olarak almamak en dogal ve olması gereken protesto şeklidir sana katılıyorum,ancak bir oyunun yada para ile satılan herhangi birşeyin başarısı tamamen satış rakamları ile ölçülür.Yani çok satması ve beğenilip beğenilmemesi büyük resme baktıgın zaman ticari mantıkla aynı anlama gelir.Çok satıyosa gerisi önemli değilir o ürün başarılıdır.iphone için insanların buyuk bir kısmının birsürü olumsuz şey söylemesine rağmen satış rakamlarını görüyoruz bu da bir nevi böyle birşey.Bence bazı eksilerine rağmen oyun gayet başarılı.Zaten şu an rakip olarak bf4 dışında oyun yok piyasada malesef ki onların da bence kulvarları farklı.Yeni dlc ile biraz daha hareketlenir diye düşünüyorum.

• dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    iphone'un da çok satması aynı şekilde. Öncelikle marka algısı önemlidir. Milletin kafasında, sattığın mal için “iyidir" algısını oluşturduysan, piyasaya sürdüğün malın kalitesi çok önemli değildir. Şirket açısından başarı, satış rakamıyla orantılıdır tabii ki ama bilinçli müşteri için değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda 50 gb edecek olan şey nedir?
  • quote:

iphone'un da çok satması aynı şekilde. Öncelikle marka algısı önemlidir. Milletin kafasında, sattığın mal için “iyidir" algısını oluşturduysan, piyasaya sürdüğün malın kalitesi çok önemli değildir. Şirket açısından başarı, satış rakamıyla orantılıdır tabii ki ama bilinçli müşteri için değil.

marka önemli tabiki ama ürün de önemli, örnek iphone 5c.Sonuç olarak oyunun alterntifi varsa elinde onu oynarsın yoksa başka seçenek yok özetle bf ve cod yeni oyun çıkana kadar en iyisi bunlar...

• ama şu bir gerçek ps4 ü sattıgım üzüldüm pc ye geçtikten sonra şu oyundaki bazı eksiklikleri görünce

Göreceli şeyler. Sence öyle ama bence değil.

• quote:

Göreceli şeyler. Sence öyle ama bence değil.

aynen herkes aynı şeyi beğenecek diye bir kaide yok,varsa şu ara oynadığın tavsiye edebileceğin bir oyun dlc gelene kadar deneyebilirim.Titanfall a robotlar üzerine kurulu olduğu için karar verip de alamadım fiyatı baya uygundu bu ara .bedavalar var blacklight ve warframe isimleri yanlış hatırlamıosam ama onları da pek tatmin edici bulmuyorlar sonucta bedava çok normal .
    Oynamadıysan şu oyunları oyna bence.

- Hitman Absolution
    - Tomb Raider
    - Plants of Zombies
    - Far Cry 3.

Bu üçü de epey uzun oyunlar. Hele de ek görevleri de yaparsan, bitirmesi hastalarını alabilir. Hitman'de yüksek zorlukla puan kasarsan, yüzlerce saat bile oynarsın. Benim 300'den fazlaydı mesela.

Far Cry 3'te sandıkların hepsini bulmaya çalışırsan, hele de benim gibi adanın her yerine ayak basmak istersen, onu da uzun süre oynarsın. Bütün radyo kulelerini al, tüm haritaları satın al, tüm düşman kamplarını sessizce ele geçir ki çok XP al ve bunlarla da modifiye silahlar satın al.

Daha önce oynadiysan ama hızlı bitirdiysen, bir de dediğim gibi bitirmeni tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.