Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theRoot7

Prestige master'a (max level , max prestige) yaklaşık kaç saatte ulaşılıyor, bilgisi olan var mı?

Sadece tahmin ustunden 15-20 gun arasi diyebilirim, oynanis saati olarak.

Bu arada ratiosu 1.0 uzeri arkadaslarla beraber bi clan kurabiliriz, daha sonra kademeli kademeli yukseltiriz ratio olayini 1.5 - 2.0 diye. Var mi clan kurabilecek bir arkadasimiz ?
  • Arkadaşlar merhaba. Ben oyunu malum yollardan edindim. 51 gb. Sürüm 1.8 diye geçiyor sanırım bütün updateler falan kurulu haldeydi. Şöyle bir sorunum var ki oyun hiçbir şekilde oynanmıyor. O kadar kasıyor ki kafayı kıracağım en sonunda sinirden. 720p çözünürlük, sadece dokular high, diğer bütün her şey kapalı vaziyette fps 60'ı bulmuyor, bulsa bile takılıyor. Donuyor, sesler gidip geliyor falan filan. 750 ti var, 4 gb ram ve i3 540 var. Driver güncel, bu oyun için çıkmış driverla da denedim bugün gene aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 9 Şubat 2015; 22:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Arkadaşlar merhaba. Ben oyunu malum yollardan edindim. 51 gb. Sürüm 1.8 diye geçiyor sanırım bütün updateler falan kurulu haldeydi. Şöyle bir sorunum var ki oyun hiçbir şekilde oynanmıyor. O kadar kasıyor ki kafayı kıracağım en sonunda sinirden. 720p çözünürlük, sadece dokular high, diğer bütün her şey kapalı vaziyette fps 60'ı bulmuyor, bulsa bile takılıyor. Donuyor, sesler gidip geliyor falan filan. 750 ti var, 4 gb ram ve i3 540 var. Driver güncel, bu oyun için çıkmış driverla da denedim bugün gene aynı.

Malum yollardan edindiğiniz için olabilir ben GTX 675MX'li notebookta bile High de çok rahat bir şekilde oynadım.
  • BF Serisini takip ediyorum COD daha önce hiç almamıştım. AW ile bir giriş yapayım dedim ama gördüğüm kadarıyla hem grafik hem oynanış olarak BF 'nin çok gerisinde kalmış bu oyun fiyatının da maşallahı var eski şaşalı günlerinin hatrına ekmek yiyorlar anlaşılan. Single playerda gördüğüm grafikler ve mekanikler umut vericiydi ama multiplayerda ne oyun mekanikleri nede grafikler hoşuma gitmedi. Oyuna büyük bir revizyon gelmeden bir daha kesinlikle COD oyunu almam diye düşünüyorum şuanda.

Şöyle bir sorum var dün season pass ile birlikte satın aldım oyunu bu havok dlc sini nasıl oyayacağız ?
    Bu oyunda iyi silah kötü silah olayı var mı hangi silah ile oynamak lazım ? BAL diye bir silah ile başladım onunla
    oynuyorum şimdilik.
  • merhaba arkadaşlar benim oyunla bir sıkıntım var oyunda görevi tamamlayıp sinematik videosu çıkıyor ya ordaki videoda sesler kesik kesik geliyor ama video normal ilerliyor takılan yok sorun ne olabilir ki yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meza

BF Serisini takip ediyorum COD daha önce hiç almamıştım. AW ile bir giriş yapayım dedim ama gördüğüm kadarıyla hem grafik hem oynanış olarak BF 'nin çok gerisinde kalmış bu oyun fiyatının da maşallahı var eski şaşalı günlerinin hatrına ekmek yiyorlar anlaşılan. Single playerda gördüğüm grafikler ve mekanikler umut vericiydi ama multiplayerda ne oyun mekanikleri nede grafikler hoşuma gitmedi. Oyuna büyük bir revizyon gelmeden bir daha kesinlikle COD oyunu almam diye düşünüyorum şuanda.

Şöyle bir sorum var dün season pass ile birlikte satın aldım oyunu bu havok dlc sini nasıl oyayacağız ?
    Bu oyunda iyi silah kötü silah olayı var mı hangi silah ile oynamak lazım ? BAL diye bir silah ile başladım onunla
    oynuyorum şimdilik.

Haritalarda çok küçük codda el kadar yerde maç yapılıyor bf şuan gerek o savaş atmosferi olsun gerek harita her hali ile tokatliyor. Senaryoyuda toplarladilar tamda dediğin gibi eski serilerin kaymağını yiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar cod aw Türkçe rehber varmı oyunu detaylıca anlatan.
  • Güncel konu bura oldğu için buraya soracam ayrı konu açmaya gerek duymadım. Cod serisinden birini alıp multi oynamaya karar verdim pc de. Şöyle kafa dağıtsın eğlendirsin başka bir şey istemiyorum. Multisi en iyi seri hangisi hala güncel oynanabilen. Steam üzerinden alınabilecek ve hile olmayacak.
  • Konu COD ama ben BF öneririm. AW yeni aldım bir saat kadar MP oynadım pek hile olduğunu sanmıyorum zaten kill cam var hile olduğunu görürseniz oyuncuyu rapor edebilirsiniz.
    Eğer piyade oynamak istiyorsanız premium olmadan düz BF4 alın derim.
  • beyler 45 GB mış oyun. İndirmeye değer mi?
  • Hilesiz FPS oyunu, hele de COD yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün win 8.1 pro kurdum fps 80-90 larda gezmeye başladı, daha önce win 7 de 50-60 arası gidip gelirdi bu kadar fark edeceğini tahmin etmiyordum, win 8.1 için düşünen arkadaşların dikkatine.
  • Oyunda kontrastı arttırmak mümkün mü? bir bulanıklık var bu bluru ambient o. kapatılarak gideriliyordu diğer oyunlarda. onu kapattım çözüm olmadı bluru da mı kapatmak lazım
  • ghost recon future soldier multide en iyi takım oyunu çıkartabileceğin oyundur. Ucuzda ;)
  • Oyunun çözünürlük ayarlarinda bir sıkıntı var. ultraya aliyorum yine bulanık bu nedir arkadaş ya nasıl kurtulcaz bundan bilen varmı ? Adamlari youtubede izliyorum on numara grafiklerle oynuyorlar bizde neden bulanık bu

• Merhaba,

Oyunu indirdim fakat çok fazla donuyor. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi;

AMD fx6300 (stok fan)
    gigabyte ga970a-ds3p
    4gb ddr3 1600mhz ram
    AMD readeon r9 270x ekran kartı

tüm ayarları low a getirdiğim halde donuyor. Sadece çözünürlüğü 960 yaptığım zaman biraz daha düzgün oynanıyor. Razer cortex ile açtığım zaman fena değil ama bu sistemle oynayabilmem lazım değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkearas

Merhaba,

Oyunu indirdim fakat çok fazla donuyor. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi;

AMD fx6300 (stok fan)
    gigabyte ga970a-ds3p
    4gb ddr3 1600mhz ram
    AMD readeon r9 270x ekran kartı

tüm ayarları low a getirdiğim halde donuyor. Sadece çözünürlüğü 960 yaptığım zaman biraz daha düzgün oynanıyor. Razer cortex ile açtığım zaman fena değil ama bu sistemle oynayabilmem lazım değil mi ?

Muhtemelen 4gb ram'den dolayı. Ben çok araştırdım ama 4b ram olup şikayet etmeyen yok gibi. Ben de BF hardline'a girince kasıyordu ama sanal ram yapınca biraz daha kasmadan yüksekte oynadım. En yüksek ve en düşük değeri 12 gb yaptım ve yüksekte akıcı oynadım.

Ama CoD AW daha fazla ram istiyor siz yine de bir deneyin sanal ram olayını.

Bu arada Steam'da oyun 2 günlük bedava isteyen deneyebilir 39GB Bende şuan iniyor. Malasef akk yi aştım umarım süre dolmadan iner. Ben de deneyeyim sanırım bende de kasacak. Ram hariç yetiyor sistemim. Oyun sadece MP.

İnternette bazı kişiler 4gb da oynamış ama çoğu kişi 4gb da oynayamamış.

• Mıltiplayer E Bağları sorunum var uzun zamandır oynaysmıyorım yardımcı olacak biri varmı ?

• fx 6300 günlük 4.1 ghz
    UD3P ANAKART
    8 GB RAM
    GTS 450 (OVERCLOCK)
    1366*768 çözünürlükte "normal"ayarlarda oynayıp bitirdim.Single atarken bile 5 gb ram doldugunu gördüm.4 GB yetmez bu oyuna.Nerdeyse GTS 450'yi elime alıyordum kırbaç yapa yapa
  • Arkadaşlar, oyunda yükseğe nasıl zıplıyoruz? shift + space değil mi? Ben bir türlü yapamadım?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.