Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başladım oynamaya gerçekten on numara olmuş bu oyun da diğerleri gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek bi oyuncu yok sanırım steamdan arada bakıyorum genelde 2-3 bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

quote:

Orijinalden alıntı: tolgasubasi

Yaw arkadaşlar bu oyunda garip şekilde kasma yaşıyorum bir türlü oynayamadım o yüzden.Optimize özürlü oyun
    Sistemim
    i5 2500K
    ati 5850
    8 GB DDR 3 1600 ram
    Oyunu normal HDD ye attım hdd ışığının yanıp sönme yoğunluğu ile senkronize olarak oyunda takılmalar oluyordu.Oyunu SSD ye kopyaladım yine çatır çatır kasıyor.TAkılmadan dolayı adam vuramaz oldum.Bütün updateleri yaptım yine aynı.Grafik ayarlarını en dibe çekiyorum yine aynı en yukarı çekiyorum yine aynı varmı bir çare bulabilen bu probleme ?

ekran kartının belleği yetmeyip hdd'nin belleğine ihtiyaç duyuyor gibi duruyor.
    işlemcinde yetersiz kalıyor olabilir.

Öncelikle ilgi alaka için teşekkürler hocam.
    İşlemcim aynı anda 4 tane Cod açacak güçte.RAm desek yine yeterli oyunu ssd den açıyorum yine aynı halt.Benim anlamadığım şey şu 640M ekran kartlı laptopu olan arkadaşım çatır çatır oynuyor ben ssdli hayvan gibi sistemle oynayamıyorum.Oyun içinde gereksiz yere hard disk kullanıyor oyun sanki devamlı bir yerden bir yere dosya kopyalıyormuş gibi.Codex versiyona reloaded update falan attım ben oyundan şüpheleniyorum tekrar indirmeyi düşünüyorum.

bumu hayvan gibi sistem ? herkesin çocuğu badem gözlü olurmuş seninkide o durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 23 Kasım 2014; 10:55:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Evet, aynen öyle.

season passi 2015 de almayi planliyorum ek olarak, sunu ogrenmem lazim, Atlas Gorge haritasini standart 90 tl lik surumde oynayamiyor muyum ?

http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-advanced-warfare-digital-pro-edition

İlla buradaki digital pro surumu mu almam gerekli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acabuco -- 23 Kasım 2014; 11:04:07 >
  • acabuco kullanıcısına yanıt
    Atlas Gorg Season Pass'i satın alanlara verilen bir harita. Digital Pro Edition satın alırsan Season Pass'i 20tl daha ucuza satın almış olursun. Şunu da belirteyim; Oyunun PC sürümünde Atlas Gorg haritasında oyuncu bulmak çok güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Atlas Gorg Season Pass'i satın alanlara verilen bir harita. Digital Pro Edition satın alırsan Season Pass'i 20tl daha ucuza satın almış olursun. Şunu da belirteyim; Oyunun PC sürümünde Atlas Gorg haritasında oyuncu bulmak çok güç.

Pc de oynayacaktim zaten, o zaman 2015 de season pass aldigimda oynarim.

Bu arada ps4 surumuyle kiyaslayip mi az dedin, yoksa genel anlamda map tutulmadi mi ?
  • acabuco kullanıcısına yanıt
    PC için konuşuyorum... Diğer soruna oyunu PS4'te oynayanlar cevap verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 23 Kasım 2014; 16:49:41 >
  • GÜZEL OYUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 23 Kasım 2014; 21:08:32 >
  • oyunun finali kötüydü geri kalanı klasik cod, ben en çok büyük tankı sürdüğümüz bölümü beğendim
  • Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilirse memnun olurum: NAT Açma ve gecikme Sorunu
  • Oyunu hafta sonu indirdim. Ghost'u PS3 te oynadığım sırada karşılaştığım kırmızı renk sorunu ile, yine bu kez PC de de karşılaştım. Ayarlar neredeyse high ve ultra seviyede. Ancak kırmızı renk pembe görünüyor. Bunu nasıl çözebilirim. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir?
  • Arkadaşlar oyunun season pass ile digital deluxe vs. gibi farklı versiyonları var, bu versiyonlar arasındaki farklar nelerdir? Sizce hangisini almalıyım ve en uygun nereden alabilirim? Mesajımı alıntı yaparak cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
  • 970 kartı olanlar.Multide tüm ayarlar en yüksek olacak şekilde kaç fps alıyorsunuz.1080p de Post Process i SMAA T2x ve Supersampling i 16x yaptım.20 fps anca alabildim..
  • Renk bozukluğunu giderilmiştir. Color filtering adlı seçeneği disabled yapmak gerekiyormuş.
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Aynı kart var. Dediğiniz ayarlara getirdim. 35-45 fps arası gidip geliyor. İşlemci fx 8350 ve 8gb ram.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun etkileyici, senaryo güzel sürprizler daha güzel :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Aynı kart var. Dediğiniz ayarlara getirdim. 35-45 fps arası gidip geliyor. İşlemci fx 8350 ve 8gb ram.

Aynı çözünürlükte mi.Yani tüm ayarlar extra da olacak ve geri kalanlar on olacak.Sonuç olarak aynı kart var.1080p de ben 20-25 fps arası alıyorum.Sizdede durum aynı olmalı.
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 25 Kasım 2014; 2:25:22 >

• Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çözünürlük full hd. Ayarlarda aynı dediğiniz gibi. İşlemci ve ram farkımız varsa ondanda olabilir. Birde ben pcyi formatladım 2 günlük tertemiz windows var buda etkili olabilir ve antivirüs kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperSampling'in 2X'ten fazla açılması gereksiz bu oyunda. Oyuna bir katkısı yok çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.