Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scorestreakleri kill streakle atsak ne güzel olur. Hiç bişey yapamayan adam capture yaparak atması bana çok saçma geliyo. Ghostun ne kadar kötü olduğunu herkes bilir ama bu oyundan çıkıp ghost oynayınca ghost daha güzel düşüncesine kapılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman tdm ye gir. DOM da böyle sonuç olarak sadece capture ile aldığın streaklar zaten pek kill aldırtmıyor adamda vurması lazım.

1000 puanı captureyle ölmeden alıyorsa zaten adam iyi oynuyordur. Oyun bayağı hızlı sadece captureyle alması için karşı takımın noob olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tdm pek sevmediğim için girmiyorum(adam öldürmek için camp yapanlar yüzünden). Haklısınız aslında ama atıyorum biz yenerken rakip takımın en iyi oyuncusu 15-30 k/d oynarken bi anda bombing run atmasının tuhaf geldiğini anlatmak istemiştim.

• master prestige 5 deyim...nırmal bir sandıktan ak12 rip düşürdüm..obsidian steel dan sonra biraz yavan geldi...ama range özelliğinden dolayı susturucu takıp rahat oynayabileceğim tek silah gibi gözüktüğü için bir süre oynayıp alışmayı istiyorum

fakat oyunda bir salaklık var..extended mag için 6 double kill istiyor..ya hu zaten 22 mermisi var o yüzden ex mag istiyorum ben...22 mermi ile double kill nasıl alayım..koca 1 günde 1 tek double kill alamadım...ak12 rip ile kolay double kill alacağım önerilerie ihtiyacım var...

ayrıca grip siz hiç silah kullanmadım..ak 12 de accuracy oldukça yüksek...grip takmama gerek var mı?ya da en iyi 3 attachment li kombonuz nedir bu silah için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesemre -- 12 Mayıs 2015; 12:10:51 >
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    Silahta aksesuarları kısıtlamışlar bana göre kesinlikle az fakat silah mükemmel obsden bence daha iyi.

Çünkü çoğu grand master prestige de oyuncular ak-12 yi tercih ediyor.

Uzaktan mükemmel bir silah ex. Mag ile 32 mermiye çıkıyor. Çok kez bizim takım dağılmışken benim kd 2.00 nin üzerindeydi,

Çünkü silah yakın savaş için değilde uzaktan düşmanları avlayıp bayrak kovalamak için daha elverişli

Aksesuar olarak QuickGrip, Ex Mag ve normal grip kullanıyorum

Oyunun en iyi elite ları bana göre sırasıyla Ak-12,OBS,Speaksy,İnsanity dir.

Saydıklarım içinde sadece Obs yok bende oda son prestige deyim artık grand masterde vericek zaten 15 prestige boyunca çıkmadı obs..

• Feci Cod manyağıyım ama COD 2 DAHA ZEVKLİ ne zaman perk rütbe sistemi geldi oyunda adillik kalmadı. Black ops tan sonra oyunun tadı kalmadı. Senaryo zaten kötü

Nerede o "For Mother Russia" lar URAAAA DİYE NİDA ATMALAR

Forever Cod2

• Bugun iki kere TDM yapmaya calistim ama izleyici modunda baslatti ve cikamadim. Sorunun cozumunu bilen varmi?

• reflection tower nasıl kullanılıyor anlamadım?
  • Bu oyunun matchmaking sistemi ciddi anlamda sıktı. Benden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama devamlı master prestige adamlarla oynamak oyundan soğumama neden oldu. Vericem diyosada bari düzgün atsın şunları hepsini aynı takıma topluyo maçta hep ezen takım oluyo rekabet filan hak getire. Bide son patchten sonra supply dropların oranları ciddi anlamda düşürülmüş advanced supply dropların oranı arttırılmış. Bu kadar para göz olmak yakında sonlarını getiricek bunların. 2-3 haftadır bi tane elite silah yok bide speakeasy istiyorum.

• nostra07 N kullanıcısına yanıt
    Bende eşleştirmeden hoşlanmıyorum. Bizim takım dağılıyor benim kd yi toparlayana kadar canım çıkıyor.

Oyun bitiyor ardından tekrar aynı kadro bi maç daha yapıyoruz

Ayırmıyor bile bile yapıyo diyorum bazen.

• Valla hocam adamlar üzerimizde dna kasıyo resmen. Artık system hack yemekten hud ekranını unuttum. Umarım bo3 bundan iyi olur.

• öyle k/d kasan biri değilim vakit geçirmek için oynuyorum arada ama bigün 30 adam alıyorum bigün 10 adam vurmuşken 25 kez ölüyorum.eşleştirme sıkıntılı server sıkıntılı diye düşünüyorum.(yada sıkıntı tamamen bende)black ops 3 çıkacak diye sevinemedim açıkcası bo2 almış ve hiç oynamamıştım mw3 devam etmiştim.eleştiriyorum ama her akşam belki insanity çıkar umuduylada 1 saat oynamıyor değilim
  • #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Bana 3 adet insanty çıktı 2 tanesi boşta yatıyor ! Keşke silah transferi mümkün olabilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaburun34

Bana 3 adet insanty çıktı 2 tanesi boşta yatıyor ! Keşke silah transferi mümkün olabilse

Banada sürekli ağır silahların ve hafif silahların elit versiyonları çıkıyor.sata sata bi hal oldum şimdide exolar elit geliyor aslında elite silahım baya var ama insanity takıntı oldu gelmeli diye.yoksa obs, inferno,ak r.i.p asm speakeasy arx steel bite bide hbra3 bear fist var.ama ben hangi silahı kullanıyorum: hbra3 raider
    Bu aralar pyteke taktım hoşumada gitti valla

• quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Banada sürekli ağır silahların ve hafif silahların elit versiyonları çıkıyor.sata sata bi hal oldum şimdide exolar elit geliyor aslında elite silahım baya var ama insanity takıntı oldu gelmeli diye.yoksa obs, inferno,ak r.i.p asm speakeasy arx steel bite bide hbra3 bear fist var.ama ben hangi silahı kullanıyorum: hbra3 raider

Hocam birşey olmayınca elinde çok değerli oluyor :)
    Bende de çoğu elite var ama hbra insanty nin eline su dökemezler bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Erdem#

quote:

Hocam birşey olmayınca elinde çok değerli oluyor :)
    Bende de çoğu elite var ama hbra insanty nin eline su dökemezler bence

İnsanity çıksın oyunu bırakacam

• oyuna yeni basladim ekleyin psn:yagizguzelkas

• Hocam sonunda obs ile beraber Rıp, insanity, speakeasy, steel bite, gigawatt, 0hm nin budegude elite ına kadar sahip olmadığım silah kalmadı.

sormak istediğiniz silah varsa buyrun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 28 Mayıs 2015; 9:14:03 >
  • Orijinalden alıntı: Equal Threshold

Hocam sonunda obs ile beraber Rıp, insanity, speakeasy, steel bite, gigawatt, 0hm nin budegude elite ına kadar sahip olmadığım silah kalmadı.

sormak istediğiniz silah varsa buyrun :)

Şu anda birçok kişinin tepkisini topladınız hocam.çok kişi sinir olmuş durumdadır
    İnsanityi çok kıskandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 3 Temmuz 2015; 22:32:12 >
  • #Erdem# kullanıcısına yanıt
    Hocam insanity hoşuma gitmiyor yüksek fire rate ve yüksek damege benim oynayış tarzıma daha uygun speakeasy ve obsidian candır

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.