Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olmuş beyler
     CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE  (PS4 ANA KONU)  'Aklınızı Alacak'

• İyi olmuş hocam ;

Yanlız obsidian steed i göremedim ? :D
  • Çünkü yok hocam son prestige bu hafta alıp mastera geçiyorum

Fakat speakeasy ve insanity idare ediyorum özelikkle speak dehşet bir silah

• Vllahi hocam bende insanty den vazgeçemiyorum.. Speaky gelmedi henuz yorum yapamam ama obstain için çok bekledim çıktı hala insanty ile devam ediyorum alıştım diyemidir nedir ? Yoksa biz gözümüzde fazla mı büyüttük OBS u ?
  • Beyler clan'ima gelmek isteyenler online id'sini yazsın

• Hocam o kadar uzun süredir bekliyorum bu hafta nasipse alıcam

Normalde Bf4te nede bf3 te nede black ops 2 de mmo gibi silah kastığımı hatırlamıyorum. Ps4 bozulmasa almıştım fakat bu iş biraz saçma gelmeye başladı.

Umarım beklediğim gibi çıkar gerçi speakeasy bile yetiyor insanit de güzelde 9 bin kill atmışım bi sıktı artık.

Dediğim gibi mmo gibi silah kasıyoruz saçmalık resmen...

• hayirli olsun aldiginda clanimiza bekleriz kardesim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün Xbox 360 a bir update geldi..master prestige 3 level 30 da verilen advanced supply drop sonunda açabildim..fakat şu ana kadar tahminen 40 advanced supply drop un telafisini düşünmemişler..resmen adilik :)) fakat daha enteresanı update den beri hiç bir zaman poing 3 çizgi olmadı...ben ve arkadaşlarım 2 çizgi..Avrupalı rakipler genelde 3,çok az kısmı da 4 çizgi...yani içine etmişler...playstationda durum nasıl merak ettim?
  • ayrıca çok komik şeyler oluyor...genelde hepimiz tek çizgi..üç beş kişide 2 çizgi ping şu an...mesela adama bir şarjör boşaltıyorum ölmüyor..şarjör değiştirirken adam adam ölüyor..ya da adam bana ateş ediyor..aaa kızarmadım bile diye içimden geçirirken bir odaya girip soluklanırken ölüyorum..kill cam de ise odaya girmeden öldüğümü görüyorum...kendi adamların dile düşmanların isimleri geç çıkıyor..karıştırıp sürekli birbirimize ateş ediyoruz:) umarım kıs aşurede çözerler
  • enesemre kardesim ps4 oynuyorum bende sorun yok bazen oluyo

• birer gün arayla ak12 rip ve obsidian steed çıktı sonunda
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Nokta atışlar olmuş
  • evet çok bekletti namussuzlar ama geldiler sonunda darısı asm1 speakeasy e :D
  • son update den sonra 10 dakika da bir oyun menüde donuyor..özellikle de create class menüsünde...update den sonra mı oldu yoksa makine de mi sorun var çözemedim..başka bir oyun ile makineyi denemeye üşendim...
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    arada benim menüde dediğiniz gibi oluyor ama sizinki gibi 10 dk da 1 değil ben bağlantımdan kaynaklanıyor sanıyordum update den olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

arada benim menüde dediğiniz gibi oluyor ama sizinki gibi 10 dk da 1 değil ben bağlantımdan kaynaklanıyor sanıyordum update den olabilir

activision forumlarına baktım..xbox360 ve ps4 sahiplerinden son update sonrası benzer şikayetler okudum sıkça...inan canımı sıkmasın diye başka oyun koyup makinede denemedim...ama belli ki tamamen cod ve update ile alakalı bir sıkıntı..advanced supply droplar kayboluyor diye bi yamaydı bu..ona sevinirken şimdide bu çıktı soğudum oyundan...ayrıca geçmişe dönük kayıp 40-50 sandığın telafisi hakkında dün mesaj attım..yakın zamanda telafi edeceğiz dediler :)
  • yeni silah m1 iron hakkında bi kaç şey yazmak istiyorum

bu gün sürekli bu silahla öldüğümden yeni silah olduğunu farkedebildim..season pass sahiplerine mi yoksa update ile mi geldi haberim yok...dikkatimi çeken şey defalarca assault silah menzilinden kill alınması..kill cam de görünce range i hemen oyundan çıkıp class oluşturdum bir tane m1 iron..

öncelikle şunu söyleyeyim..silah special weapons sekmesinde..yani çift silah kullanmak için overkill perk i şart...secondary weapon olarak perksiz kullanılmıyor...zaten görmüşssünüzdür herkes primary weapons olarak bunu kullanıyor ve resmen ''yardırıyorlar''..bu arada ps4 sahiplerine bu silah verildi mi onu bilmiyorum..

shotgun ufak haritalarda sürekli kullandığım için silah epey ilgimi geçti..fakat çok şaşırdım..range 4...ben range arttıran advanced rifle eklentisini takınca 6 olduğu halde range,yine de pompalı silah menzilinden fazla uzaktan kill alamadım...adamlar beni assault silah menzülünden bu silahla nasıl indiriyorlar(hemde eklentisiz) hala inanamıyorum

silahın pompalıdan farkı accuracy özelliğinde..bulldog a göre accuracy çok yüksek..ama damage daha az...fire rate ve mermi kapasiteleri de aynı...gerek var mıydı böyle bir silaha bilemiyorum ama değişiklik her zaman iyidir..ufak haritalarda rush seven oyuncu arkadaşlarımız beğenecektir eminim..estetik olarak çok çok şık bir silah..

• dün aksam-gece herhangi bi sıkıntı yasamadım donma konusunda
  • Beyler season pass almak istiyorum ama benim oyun 3.bolge (arapca yazilar var) endonezya psn den season pass alsam bir sorun cikar mi?

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.