Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde multiplayer fps oyunları gayet iyi oynarım. Ama bu oyun hakikaten farklıymış. İlk cod deneyimim ve makineyi kırıcam yakında. Vurduğuma emin olduğum adam nasıl ölmez. Bide bu kadar yatan adam başka oyunda yok heralde herkes bi köşeye pusup gelmenizi bekliyo. Hızlı supply yöntemi varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim oyunun bölgesi US PSN,kendi kullandığım PSN Türkiye.
    Oyun primary hesapta yüklü,Havoc DLC almak istiyorum,TR PSN'den alsam sıkıntı çıkar mı?
  • 15.prestige oldum...grand prestige oldum ball27 elite silah verecek sandım...yoksa bunu bitirince mi verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Arkadaşlar benim oyunun bölgesi US PSN,kendi kullandığım PSN Türkiye.
    Oyun primary hesapta yüklü,Havoc DLC almak istiyorum,TR PSN'den alsam sıkıntı çıkar mı?

Çıkmaz diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun US'se DLC'yide US'den alman gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    Master prestige olunca veriyor.

• Yani 15. prestige bittikten sonra gelecek prestige de bitirilip master olunacak dimi hocam ?

Bu ada aldın tabi obsidian steed i sesin çıkmıyor hocam
  • Hocam 14.Prestige de PS4 kırmızı ışık hatasıyla karşılaştım.

2 hafta oldu AK-12 R.I.P çıktı 2-3 saat oynadım kırmızı ışık verdi yeni cihaz gelicek işte bu hafta kısmetse alıcam OBSmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 20 Nisan 2015; 15:06:15 >
  • beraber oynadığımız mahalle arkadaşım şu an prestige 3 level 30 küsürde...

ak rip
    ball27 inferno
    asm speasky
    asm strider
    hbr insantny

bunların hepsi çıktı...işin fenası hiçbirini de beğenmemiş asm magnitude ile oynuyor..bala bak..yemin ediyorum vurucam çocuğu
  • Yok artık ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

beraber oynadığımız mahalle arkadaşım şu an prestige 3 level 30 küsürde...

ak rip
    ball27 inferno
    asm speasky
    asm strider
    hbr insantny

bunların hepsi çıktı...işin fenası hiçbirini de beğenmemiş asm magnitude ile oynuyor..bala bak..yemin ediyorum vurucam çocuğu

Yeni başladım oyuna 2. prestij 40 leveldeyim birisi düşse sevinçten camdan atlıcam beğenmemek ne demek hbra3 insanity düşse deliririm valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi 3 silah hangisi?

• obsidian steed , Hbra3 İnsanty , ASM 1 Speaky ve Ak 12 rip en çok rağbet gören silahlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaburun34

obsidian steed , Hbra3 İnsanty , ASM 1 Speaky ve Ak 12 rip en çok rağbet gören silahlar

Peki bu silahlardan biri çıktı diyelim prestije geçince kayboluyormu?

• Yok hocam biliyorsun prestige de herşey sıfırlanıyor yanlız bu supply drop dan çıkan sana özel silahlar sen silmedikçe silinmiyor
  • Obstain Steed de olsa ateş ederden mermiyi çok dağıtıyor bu silah ya..
    AK 12 ve Hbra İnsany aynı noktaya boşaltıyor mermileri...
    Alışıcaz inşallah ama pek sarmadı bana ilk safhada millet çıldırıyor bu silah için
  • Level 50 olunca kendi otomatik geçiyor mu prestige e yoksa biz mi ayarlıyoruz onu

• Beyler bu oyun aklinizi aldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Level 50 olunca kendi otomatik geçiyor mu prestige e yoksa biz mi ayarlıyoruz onu

Otomatik değil siz geçiyorsunuz.
  • master prestige oldum..obsidian steed gerçekten çok beğendim..bal seven oyuncularda eminim çok sevecek

bu arada dikkatimi çekti..silah eklentilerim kaybolmadı master prestij yapınca..özlelikle double kill yapıp extended mag açmakla uğraşmaktan kurtuldum..master prerstiji sevdim ben..sanırım 30-40-50 levellerde de sandık veriyormuş..

demin oyunu açtım..artık tdm modu 100 de bitiyor...75 bana da kısa geliyordu, beğendim...
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.