Şimdi Ara

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (PS4 ANA KONU) 'Aklınızı Alacak' (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.030
Cevap
25
Favori
87.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rocket Raccoon

Arkadaşlar benim oyunun bölgesi US PSN,kendi kullandığım PSN Türkiye.
    Oyun primary hesapta yüklü,Havoc DLC almak istiyorum,TR PSN'den alsam sıkıntı çıkar mı?

Dostum ben kutulu oynuyorum tr psn den havoc dlc aldım şuan sıkıntılı . kurulum beklenşiyor diyor öyle kaldı bilgin olsun.
  • master prestij oldum...fakat hala aynı sorun devam ediyor

1.master prestige level 30 oldum...advanced suplly drop kazandınız diyor..ama menüye döndüğümde açabileceğim bir sandık yok!!! bu belki de 20 kere başıma geldi..ayrıca zaten master prestijlerde her30-40 ve 50 levellerde advanced suply drop kazanmam gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

master prestij oldum...fakat hala aynı sorun devam ediyor

1.master prestige level 30 oldum...advanced suplly drop kazandınız diyor..ama menüye döndüğümde açabileceğim bir sandık yok!!! bu belki de 20 kere başıma geldi..ayrıca zaten master prestijlerde her30-40 ve 50 levellerde advanced suply drop kazanmam gerekmiyor mu?

Hocam aynı sorun ben 2. prestijdeyken olmuştu. Fakat oyunu kapatıp açınca düzeldi vede bir daha olmadı. Sanırım yabancı forumlarda da bunun cevabını bilen yoktu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu supply dropları en hızlı nası düşürürüm görev vardı onlar bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen cok agir kaliyorum bazende seri ogle agim sahim oynayamiyorum ama cok zevkli keyif veriyor
    Psn id : selocu
    ekleyin oynayalim
    cod aw icin grup varmi ben goremedim :-(

• Duble Xp günü bugün.
    Rank kasanlar için fırsat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nostra07

quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

master prestij oldum...fakat hala aynı sorun devam ediyor

Hocam aynı sorun ben 2. prestijdeyken olmuştu. Fakat oyunu kapatıp açınca düzeldi vede bir daha olmadı. Sanırım yabancı forumlarda da bunun cevabını bilen yoktu.

kendi forumlarına da baktım..anladığım kadarıyla kapa aç,ana menüye dön geri gel gibi şeyler önermişler..ama bana 1 aydır oluyoır..yaklaşık 20-30 kutu gitmiştir böyle..kapayıp açıyorum yine yok kutu..envanterime bakıyorum orda da eklenmiş yeni bişeyler yok..anlamadım gitti valla

• Dün bana da oldu Prestige 1 açtığımda Drop geldi ama new items bölümünde gözükmedi

Bu arada Hbra3 ü ASM1 Speaky den daha çok beğendim elite versiyon olmamasına rağmen. Insanity olanı düşse keşke
  • lanet olsun yaaa...level 40 advanced supply drop yine kayboldu....activisiona ailettim yarım yamalak İngilizcemle..bakalım hallolcak mı
  • zombi vb baska oyun atmak isteyen eklesim ozellikle zombide grup olursak guzel olabilir psn:NothingMan248

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Beyler bu oyun aklinizi aldi mi?

Alamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Beyler bu oyun aklinizi aldi mi?

Alamadı.

B.ops3 alicak gibi

• master prestige level10 20 30 40 ve 50 advenced sandıklarımı alamadım...mayıs ortasında bi yama çıkarıp telafi edeceklerini falan söylediler...(xbox360 kullanıyorum) yerine de 4 saat double xp ve 2 saat rapid supply verdiler

bu arada cod da ismimizi nasıl renkli yapıyoruz?
  • Nedense Black Ops III bana inanılmaz şekilde Titanfall'u hatırlattı. Titan'lar yok tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schevko -- 26 Nisan 2015; 22:05:42 >
  • https://community.callofduty.com/thread/201056942

İngilizcesi iyi olan bir arkadaş müsait zamanda şu linktekşi topiğe göz atabilir mi? master prestige de ki level20-30-40 advanced supply kaybolma sözkonusu ve bu iyice can sıkmaya başladı...
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    Genelde bu sorunu Xbox360 sahipleri yaşıyormuş. Ama dünkü güncellemeden(PS4) sonra benim de başıma geldi.

Gerekli Level'ı geçtiğiniz maçtaki lobiden çıkıp ana lobiye döndüğünüzde ortadan kayboluyor. Nitekim bende de öyle oldu. Kısaca lobiden çıkmadan sandığı açmak gerekiyor gibi görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

Genelde bu sorunu Xbox360 sahipleri yaşıyormuş. Ama dünkü güncellemeden(PS4) sonra benim de başıma geldi.

Gerekli Level'ı geçtiğiniz maçtaki lobiden çıkıp ana lobiye döndüğünüzde ortadan kayboluyor. Nitekim bende de öyle oldu. Kısaca lobiden çıkmadan sandığı açmak gerekiyor gibi görünüyor...

biz de tam olarak şöyle oluyor...maçtan sonra kazandıklarımızın arasında adv. supply gösteriyor...fakat item ekranında açılacak bir sandık yok..kayboluyor...20-30-40 levelerrde sandık verecek diye kasmanın manası kalmıyor..acitivision yetkilisi ile görüştüm..mayıs ortası bir güncellemeden bahsettiler..telafi edeceklerini de söylediler..bekliyoruz bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schevko

https://www.youtube.com/watch?v=JNFWyQoxT6k

videoya çektim bakabilirsin...bir silahı ekpreince e çevirip level 30 oldum..hemen sandığı gösterdi kazandınız diye...ama menüde görüldüğü gibi sandık falan yok...

• Son gelen 2,5 gb lık update içeri nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ascendance DLC'si indirmeye açılmış beyler
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.