Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler 1 maç bile yapamadım ya, us psn den girdim betaya maç bulma ekranında bekliyorum yarım saat bir tane bile maç takım bulup girmiyor searching falan yazıyor öylesine ne yapmak lazım us psn den giren var mı betaya maçlara?
  • Oyun hakkında fikir edinmek istiyorsanız yayın yapan oyuncuları izleyin. Gönül ister ki oyuncular tepki koysun , almasın artık şu oyunu. Bu pilav daha kaç kere ısıtılacak merak ediyorum doğrusu.
  • Server olayi degismez mi diyorsunuz oyun cikana kadar? AW'de bikmistim hep ayni kisilere karsi oynamaktan. Search bölümünde gir cik yaptigimiz halde hep ayni kisilerle karsilasiyorduk. Bu sistem hala BO3'de de devam mi simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

Oyun hakkında fikir edinmek istiyorsanız yayın yapan oyuncuları izleyin. Gönül ister ki oyuncular tepki koysun , almasın artık şu oyunu. Bu pilav daha kaç kere ısıtılacak merak ediyorum doğrusu.

Ben şahsen almayacam bu oyunu yeter artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu begenen kesimin icerisindeyim bircok konuda yillardir ozledigim CoD hissini aliyorum ve bana gore oyun MW2'den bu zamana gelen en kaliteli CoD bircok konuda.

Lakin bu baglanti sekli ve kalitesi ile afedersiniz hicbir b.k yapmak mumkun degil PC de BF4 attikdan sonra su oyuna direk gecsem konsolu kirarim heralde en az 1sn gecikme var baglantiyi iyi yakalarsam yillarin tecrubesi ile cok iyi maclar cikartiyorum ama baglanti hep kotu ve duzgun k/d li zevkli bir mac bitirmek cok zor.

Call of Duty'nin deticated sunucu dedigi sey nasil isliyor bilemem ama Istanbul'dan sunucu kiralayip dunyanin bu bolgesini rahatlatmalari lazim su anda cekilecek cile degil bu baglantilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

oyun aslında kötü gelmedi bana ama ömrü max 1 hafta gibi geliyor öyle mw2 veya mw3 gibi yıllarca oynanacak oyun değil ama eğlendiriyor bence yine de yeni heves olduğundan. Silahlar hoşuma gitmedi bir de adam gibi şekil şükul silah yok tam sürümde olur mu bilmem.

Mw2 remastered bile daha çok götürür bo3den.

• AW yi aldım 1 haftada sıkıldım çekirge gibi zıplamaktan başka bir şey yok oyunda Ghosts u bile arattırdı. Yine aynısı yapılmış üstüne birde duvarda yürümede eklenmiş. Bir sonraki oyunda titanları kullanalımda tam olsun bari.

• bağlantı dışında hoşuma gitti oyun ama bağlantı çok önemli bu tür oyunlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

oyun aslında kötü gelmedi bana ama ömrü max 1 hafta gibi geliyor öyle mw2 veya mw3 gibi yıllarca oynanacak oyun değil ama eğlendiriyor bence yine de yeni heves olduğundan. Silahlar hoşuma gitmedi bir de adam gibi şekil şükul silah yok tam sürümde olur mu bilmem.

ps3'ü geçen sene satmasaydım şu an oynayacağım tek oyun mw2 olurdu yeminle yatıyor ps4 hep ghosts falan var ama hiç zevk vermiyor ya.

• En son cod ghost u alip oynamistim. Onuda oyun yok diye aldim. Boyle codlar geldiği sürece cod oynamam.
    Ea access e ea nin eski oyunlari gelebilirmis umarim b.company2 falan gelirde ah nerde o eski fpsler.

Su oyunu gorunce aklima bioshock infinite deki oyuncakcinin ordekleri geliyor yemin ediyorum

• quote:

quote:

quote:

ps3'ü geçen sene satmasaydım şu an oynayacağım tek oyun mw2 olurdu yeminle yatıyor ps4 hep ghosts falan var ama hiç zevk vermiyor ya.

Ghost yine keyif vermişti normal cod hissiyatı vardı bunun ne olduğu belli değil.

Bekleyicez mw serisinin remastered kaç para derlerse alıcam artık olmuyor böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

AW yi aldım 1 haftada sıkıldım çekirge gibi zıplamaktan başka bir şey yok oyunda Ghosts u bile arattırdı. Yine aynısı yapılmış üstüne birde duvarda yürümede eklenmiş. Bir sonraki oyunda titanları kullanalımda tam olsun bari.

Classic modda var aslında AW' de. Çok fazla oyun seçeneği yok onda gerçi. Sadece TM ile bir mod daha vardı. Ben onda oynuyorum ara sıra. Classic modda atlama zıplama yok hiç :)
  • Beta ne zaman kapanacak arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ghost yine keyif vermişti normal cod hissiyatı vardı bunun ne olduğu belli değil.

Bekleyicez mw serisinin remastered kaç para derlerse alıcam artık olmuyor böyle.

Al bunlar bonus olsun lise zamanlarına dönersin ah o yaz tatilleri mw2'li :))

• Pazar gunu 23unde bitecek saati belli degil
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Ben de us psnden girdim dun aksam sorun oldu ozellikle o server queue sorunu cozuldukten sonra. Bugun hic sorun yasamadim. Farkli modelari deneyin domination, demolution gibi birinde kesin mac bulur.
  • Baglanti konusunda oyunda ciddi problemler var fakat bunun daha beta oldugunu ve her pre-order edene 3 access code verildigi icin normalde oyunu satin almayacaklarin bile su an oynadigini unutmamak lazim. Dun serverlar doldugunda 40,000 kisilik queue vardi.

Oyunu begendim fakat AW'de R3 ile cok rahat en yakininzdaki adami oldurebilirken, bu oyunda ne kadar yakin olursa olsun hicbir sekilde bicaklayamiyorsunuz. Ayni sorunu yasayan var mi?
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    Aynen sinir oldum bıçak atiyorum ölmüyor iki defa vurmanız gerek, sinir bozucu.
    Ben artık m4 görmek istiyorum ak47 istiyorum scar-h magnum famas falan istiyorum artık bıktım teknolojik silahlardan, neyseki Bf4 var oda olmasa ne yapardık.
    Bu ayın 25 inde AW ye ak47n ve m16 gelecekmiş ücretsiz.

• Bu problemin çözümünü bilen var mı telefonun internetini ps4e bağlayınca sorun olmuyor ama evdeki normal interneti bağlayınca girmiyor bir türlü.

Port falan mı açmak lazım ne yapmalıyım zaten zor indi bir de bu çıktı

• Black ops 1 gibi süper bi oyun yapmışsın böyle 60lar 70ler güzel bi hikaye Reznov falan,gidip önce 2yle bi güzel sıvadın şimdi de üzerine tüy diktin treyarch,olm bu nedir ya?Dalga mı geçiyonuz nası bi oyun bu?Nerde zombi ile sabahladigimiz oyunlar nerde bu garabet.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.