Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cod AW çıkmadan önce de beğenmişti herkes, zamanla nefret ettirdi oyun. Çok iyi karar vermek lazım almadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Cod AW çıkmadan önce de beğenmişti herkes, zamanla nefret ettirdi oyun. Çok iyi karar vermek lazım almadan önce.

Evet biraz daha beklemeli

O vakite kadar MP oyun yok mu oynanacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Ağustos'ta Gears of War: Ultimate Edition geliyor
  • Arkadaşlar internetim 50MBPs gösteriyor fakat beta çok yavaş iniyor varmıdır çözümü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betayı oynamak için tr psn de kartınızdan oyunu ön sipariş yapıp beta bittikten sonra iptal edebilirsiniz
  • Ön siparişi bir saat önce verdim beta kod gelmedi yapmamız gereken bir işlemmi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NogardTR

Ön siparişi bir saat önce verdim beta kod gelmedi yapmamız gereken bir işlemmi var?

ön sipariş yaptıktan sonra psn den indiriyorsun koda gerek yok
  • Psn download hizi gercekten bunaltiyor insani bu nedir yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resE

Psn download hizi gercekten bunaltiyor insani bu nedir yav.

BO4 çıkınca inecek galiba bizimki

• Host olursanız oyun fena değil diğer türlü sıkıntılı oluyor resmen bir adaletsizlik var.
    Battlefield gibi herkes eşit seviye bağlantıda oynayamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön sipariş verdim betayi nerden indirecem ?

• Hayırdır bu nedir Crysis 4 herhalde ya da yeni Halo falan
  • Yahu kod falan arayanlar var TR PSN paranizi cekmeden pre order yapmaya izin veriyor sonrada iptal ediyorsunuz.

Ayrica oyunu herkes kendi denemeli bence AW ile alasi yok onceli mesajda da yazdim AW deki gibi bir ucma ve dash yok bu oyunda cok daha yavas ve dengeli.

• COD : Black Ops 3 betasına bu yöntemle çok rahat bir şekilde katılabilirsiniz.www.konsolum.com/2015/08/cod-black-ops-3-betasina-ucretsiz-katilmaya-ne-dersiniz/

Sanırım End psnde bu yönteme de gerek kalmıyor, daha basit bir yöntemi var. Gece deneyeceğim
  • MW serisi tadında cod gelmiyecekmi beyler? Yada eski black ops ayarında? Yeni nesil iğrenç. Ps4'te cod oynuyamadık valla. Şu ps4 ve yeni nesil oyunlar beni hiç sarmıyor yaşlandıkmı ne?

• 72 saatten 50 dkya indi hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

MW serisi tadında cod gelmiyecekmi beyler? Yada eski black ops ayarında? Yeni nesil iğrenç. Ps4'te cod oynuyamadık valla. Şu ps4 ve yeni nesil oyunlar beni hiç sarmıyor yaşlandıkmı ne?

Treyach tek umut dedim Cod adına ama aynı haltı koydular karşımıza. Ya 3 şirket cod geliştiriyor illa 3üde aynı oyunu mu sunacaklar karşımıza.

Infinity Ward da aynısı yapacak kesin çünkü 3üde niye farklı tema yapsın ki, kopyala yapıştır varken.

Şu lanet oyunda bomba bombaya benzesin silah da silaha, haritalar ise labirent gibi olup teması saçma sapan olmasın özgün olsun.

Mw2 nin yapısında bir oyun gelmeyecek daha harita silah killstreak olsun. Sanki isteyen var uçmak kaçmak teknoloji.

• Karşı karşıya adam vurulmuyor 3 çizgi ile oynuyorum hep.
    Hatta ateş etmeye başladığımda oyun donmaya falan başlıyor anlamadım gitti.
    Evac Haritası berbat başka haritamı yoktu da onu koymuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • End PSN'den indirmeye çalışıyorum 67 saat diyor süründürecek anlaşılan. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Ike

MW serisi tadında cod gelmiyecekmi beyler? Yada eski black ops ayarında? Yeni nesil iğrenç. Ps4'te cod oynuyamadık valla. Şu ps4 ve yeni nesil oyunlar beni hiç sarmıyor yaşlandıkmı ne?

Treyach tek umut dedim Cod adına ama aynı haltı koydular karşımıza. Ya 3 şirket cod geliştiriyor illa 3üde aynı oyunu mu sunacaklar karşımıza.

Infinity Ward da aynısı yapacak kesin çünkü 3üde niye farklı tema yapsın ki, kopyala yapıştır varken.

Şu lanet oyunda bomba bombaya benzesin silah da silaha, haritalar ise labirent gibi olup teması saçma sapan olmasın özgün olsun.

Mw2 nin yapısında bir oyun gelmeyecek daha harita silah killstreak olsun. Sanki isteyen var uçmak kaçmak teknoloji.

mw2'nin yeri manevi olarak da dolamaz zaten. Black Ops serisinin ilk oyun güzeldi ama zevk veriyodu ilk çıktığında oynamıştık bayağı sonra niye böyle gelecek temalı oyunlar yaptılar anlam veremedim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.