Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Black ops 1 gibi süper bi oyun yapmışsın böyle 60lar 70ler güzel bi hikaye Reznov falan,gidip önce 2yle bi güzel sıvadın şimdi de üzerine tüy diktin treyarch,olm bu nedir ya?Dalga mı geçiyonuz nası bi oyun bu?Nerde zombi ile sabahladigimiz oyunlar nerde bu garabet.

Para icindeki dalgalar yuzlerine carpmis olmali ki olan b.ops 1 e oldu bence. Oyle bir oyun,senaryo ,multiplayer. Bir de su rezil seye bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdogan

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Kredi kartına da gerek yoktu ya neyse

Nası yok?ön spariş verirken wallet sorup duruyor,seçtirmiyor ön spariş.Neyse PM at bildiğin başka yöntem varsa.Konuyu trollemeyelim.

Yeni bir PSN hesabı seçin ve ülke olarak Singapore (Singapur) seçin.
    Şehir olarak Jurong East seçin.
    Posta kodu bölümüne “609786” yazın.
    Adres olarak ise 256 Jurong East Street 24 adresini belirtin.

Bu adımları gerçekleştirdikten sonra açtığınız bu hesap üzerinden Call of Duty: Black Ops III’ün beta sürecine ücretsiz olarak katılabileceksiniz. Eğer açtığını bu hesabı konsolunuzun ana hesabı olarak gösterirseniz, asıl hesabınız ile birlikte de oynayabilirsiniz Call of Duty: Black Ops III’ün beta sürecini.

http://leadergamer.com.tr/call-of-duty-black-ops-iiiun-beta-surecine-ucretsiz-katilmak-ister-misiniz-75450.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 20 Ağustos 2015; 17:22:57 >

• ilk defa cod oynayan birisi olarak söylüyorum: bf ye göre çok kötü bir oyun bence. maplerin büyüklüğü güzel ama haritanın atmosferi yok yani gerçekçi değil ve silahlar ak47-m4-famas vb tarzı olsa güzel olabilirdi. internet bağlantısı da çok kötü pinge bi bakıyorum 15 bi bakıyorum 250 benim bildiğim ping sabit olur +5 -5 değişir. açıkçası çok hoşuma gitmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jadura-CA

Aynen sinir oldum bıçak atiyorum ölmüyor iki defa vurmanız gerek, sinir bozucu.
    Ben artık m4 görmek istiyorum ak47 istiyorum scar-h magnum famas falan istiyorum artık bıktım teknolojik silahlardan, neyseki Bf4 var oda olmasa ne yapardık.
    Bu ayın 25 inde AW ye ak47n ve m16 gelecekmiş ücretsiz.

Ya aslında COD 'un ruhunda yok bu teknoloji.

Bırakın anlayanlar yapsın.

Bu gidişle Orta Çağ oyunu da göreceğiz

Oyun 2070'e kadar geldi. COD 13'te uzayda oynayacağız galiba. Marsta falan

Hâlbuki yap bir WW2 ya da günümüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

quote:

quote:

Şuan ben bağlanamıyorum oyuna. Error Code: A.B.C.D...H.I.J... gibi bir hata kodu veriyor

Aynı hatayı bende alıyorum siz düzeltebildiniz mi?Airties modem kullanıyorum.

Yok dostum aynı şekilde devam ediyor hata, bende airties modem kullanıyorum. Dmz yi etkinleştirip vs denedim ama sonuç alamadım

Aynen öyle dmz,dns,upnp herşeyi denedim olmuyor çok ilginç.

Benimde modem airties aynı hatayı alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Black ops 1 gibi süper bi oyun yapmışsın böyle 60lar 70ler güzel bi hikaye Reznov falan,gidip önce 2yle bi güzel sıvadın şimdi de üzerine tüy diktin treyarch,olm bu nedir ya?Dalga mı geçiyonuz nası bi oyun bu?Nerde zombi ile sabahladigimiz oyunlar nerde bu garabet.

Seriye verilen yumruk gibi bir cevap...

Olay budur harbiden nerde o zombilerle sabahladığımız oyun....

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan ben bağlanamıyorum oyuna. Error Code: A.B.C.D...H.I.J... gibi bir hata kodu veriyor

Yok dostum aynı şekilde devam ediyor hata, bende airties modem kullanıyorum. Dmz yi etkinleştirip vs denedim ama sonuç alamadım

Airties modemlerle girmiyor oyuna.Error A,B,C,D,E diye hata veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi boş yere indirdik oyunu zaten AKKyi de geçmiştim zorla indirdim olan şeye bak.

• Ben 2 senedir activision'a defalarca bu durumu yazdım. Son 3 aydırda ara ara David Vonderhaar'a yazıyorum. Dün bir twit atmış arkasında ekran var twit deck açık, "feedback'leri takip ediyoruz" demiş. Şimdi yazmak isteyip ingilizcesi olmayanlar varsa sırayla şunları yazabilir. Adamın hesabı @DavidVonderhaar

Twitter kullanmayıp sırf bu durum için atayım diyenler olursa adamın hesabına girmenize gerek yok @DavidVonderhaar kısımlarıda dahil komple copy/paste yapıp her cümleyi tek tek tweet yapın.

@DavidVonderhaar Hi from Turkey. This is my Bo3 beta feedback.
    @DavidVonderhaar First things first, search preferences (sp) is a must, we realy need that because of the absence of the sp, >>>
    @DavidVonderhaar we (Turkey) couldnt play the ghosts/AW and Bo3 beta. absence of sp did cause an unequallity at connection times
    @DavidVonderhaar we had to connect to hosts that 3000 4000 km far away from us and this caused a 3,4 sec lags in the game
    @DavidVonderhaar we are still playing BO2 , main reason is search preferences and domestic search
    @DavidVonderhaar once again if you dont add sp to the game, unfortunately and probably we will have hard times playing the game
    @DavidVonderhaar Middle East and Europe must not be in the same lobby.We need Search Preferences and only domestic search options like a Bo2

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Oyunu begenen kesimin icerisindeyim bircok konuda yillardir ozledigim CoD hissini aliyorum ve bana gore oyun MW2'den bu zamana gelen en kaliteli CoD bircok konuda.

Lakin bu baglanti sekli ve kalitesi ile afedersiniz hicbir b.k yapmak mumkun degil PC de BF4 attikdan sonra su oyuna direk gecsem konsolu kirarim heralde en az 1sn gecikme var baglantiyi iyi yakalarsam yillarin tecrubesi ile cok iyi maclar cikartiyorum ama baglanti hep kotu ve duzgun k/d li zevkli bir mac bitirmek cok zor.

Call of Duty'nin deticated sunucu dedigi sey nasil isliyor bilemem ama Istanbul'dan sunucu kiralayip dunyanin bu bolgesini rahatlatmalari lazim su anda cekilecek cile degil bu baglantilar.

Host olunca gerçekten keyifli oluyor oyun ama oda çok ender maalesef.
  • WW2 olsa keşke.Cod2 yi özledim.Ne oynadırdık S&D.Ben en çok jumper mod oynadım jump maplerı çok zevkliydi ve cod waw zombisi çok zevkli idi.Custom mapler ile az sabahlamadik arkadaş tayfası ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 20 Ağustos 2015; 21:51:44 >
  • Arkadaşlar oyunu ana hesabımdan ön sipariş olarak geçtim şimdi download'a başlattım. Ön siparişi nasıl iptal ederim iptal ettiğimde download durur veya iptal ettiğim için indirdikten sonra giriş yapabilirmiyim birdaha ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi boş yere indirdik oyunu zaten AKKyi de geçmiştim zorla indirdim olan şeye bak.

Hiçbir çözümü yok adamlar twitter'da support sayfasına mesaj atıyor herifler modemi resetleyin kapayın açın vs yazmışlar.O zaman biz airties modemle hiç oynayamıcaksak almıyalım oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyuna girmek neden bu kadar sikintili hic match bulamiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Jadura-CA

Aynen sinir oldum bıçak atiyorum ölmüyor iki defa vurmanız gerek, sinir bozucu.
    Ben artık m4 görmek istiyorum ak47 istiyorum scar-h magnum famas falan istiyorum artık bıktım teknolojik silahlardan, neyseki Bf4 var oda olmasa ne yapardık.
    Bu ayın 25 inde AW ye ak47n ve m16 gelecekmiş ücretsiz.

Sanki oyunda çok teknolojik silah varmış gibi konuşuyorsunuz ama bildiğiniz klasik taramalılardan farkları yok ayrıca hiçte 2060'ın silah teknolojisi gibi durmuyor,oyunda bir tane hariç fütüristik silah dahi yok,siz bence silahlardan çok oyunun yapısını sevmemişsiniz
  • Endonezya hesabından indirdim Betayı oyunu ön sipariş etmedin yani fakat TR hesabımdan oynasam ban tehlikesi olur mu?
  • Level cap will be raised to Level 34
    New Game Mode: Uplink;
    Stronghold – 4th map

Adamlar betada bile oyuncuyu nasil tutacaklarini iyi biliyorlar yarin yeni harita geliyor level 34 e kadar aciliyor.

• Kimse video atmadı benden gelsin.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Galiba vuruş hissiyatı bu oyuna iyi olmuş. Grafikler de iyi gibi. Teşekkürler video için. :)

• Oyun indi ilk izlenm yayındayım,kötü internetme rağmen.http://www.twitch.tv/darkdogandark
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.