Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee eror veriyor bu zımbırtı kimse karşılaştımı böyle bişeyle
    Düzeltme=> psn plus aldığım hesaptan girince eror falan vermedi girdi oyuna.2 el attım beğendiğimi söyleyemicem ama ileride muhakkak alışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Erdem# -- 22 Ağustos 2015; 23:44:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu betayı nasıl nerden indiriyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost-riley kullanıcısına yanıt
    Store dan arama yerine black ops yazınca beta sürümünü gorebilirsiniz.

• Serverler kitlenmis indirmiyor cok yavas gidiyor

• O kadar yavaş iniyordu ki iptal ettim indirmeyi

• CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO
    CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO

• Ya bu oyun fps turune hakaret gibi birsey. O hedef alma yardımı işin %90 lık kısmını hallediyor. Vurus hissiyatı sıfır, tepme yok, sapma yok. On yaşında veletlere satacaklar diye gelinen noktaya bak. Ayıptır.

• Betayı ısrarla indirmedim acaba birşey kaçırdım mı merak etmiyorda değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Betayı ısrarla indirmedim acaba birşey kaçırdım mı merak etmiyorda değilim

Dün kardeşim indirmiş.Ben AW ile arasında duvarda yürüme haricinde hiçbir fark göremedim.Beğendiğim son CoD oyunu MW3'tü.Ondan sonrası çöpten başka birşey değil bence.Bir CoD2 ye bakıyorum,bir de bu oyuna.Aynı ismi paylaşmaları bile ilginç geliyor.
  • Servet is not available diyip Error Code: ABCEF.... diye saçma birşey çıktı bu nedir acaba çok dolu felanda almıyormu yeni indirdim beta sürümü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Dün kardeşim indirmiş.Ben AW ile arasında duvarda yürüme haricinde hiçbir fark göremedim.Beğendiğim son CoD oyunu MW3'tü.Ondan sonrası çöpten başka birşey değil bence.Bir CoD2 ye bakıyorum,bir de bu oyuna.Aynı ismi paylaşmaları bile ilginç geliyor.

Hay ben bu gelecek temasına başlayım yeter artık yaaa MW2-3 remake yapsınlar bari onada razıyız

• quote:

ben indirip zamanımı harcadığıma pişman oldum ki bunu modern warfare 1'den bu yana deli gibi cod oynayan biri olarak söylüyorum. Sırf treyarch oyunları iyi, son bir umut var diye beklemiştim ama olmadı. Call Of Duty ilk kez ghosts ile değişti ve o sene multiplayer stüdyosundan ayrılan bir eleman bir takım açıklamalar yapmıştı. Activision artık oyunun domine edilmesini istemiyormuş, hayatında ilk defa FPS oynayan birine, başarılıymış gibi hissetirmek ve oyuna bağlamak gibi satış rakamlarını yükseltme ve herkesi memnun etme amacı ile yeni bir vizyon içine girmişler. Daha bir çok bilgi vardı ki o bilgilerin hepsi doğru çıktı. Oyun tam olarak öyle gidiyor. Oyunda başarılı olma faktörleri artık %50 şans %50 ise avantaj sağlanan bir ülkede yaşayıp yaşamamana bağlı çünkü Amerika ve avrupada oyunun en çok satan ülkelerine üstün olmalarını sağlayan bir bağlantı avantajı sunuluyor. Player'lık faktörü diyede bir şey kalmadı. Yukarıda arkadaşta yazmış aim asist resmen aim hack'e dönmüş, silahlarda doğru dürüst tepme yok , o bahsettiğim avantajlı ülkelerden oyuncular rastgele sıktıkları 3 mermiden 2'si ile seni öldürürken sen isabet eden yarım şarjörle adam öldüremiyorsun falan böyle saçma sapan işler, maçlar zaten karman çorman full kaos. Daha yazılacak çok şey varda gerek yok. Bir kaç konuda aw'den iyi olsada tek başına değerlendirirsen vasat oğlu vasat bir oyun. Bo2'nin yarısı kadar bile iyi değil.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler dostum o zaman bizede bu oyunu almamak düşüyor

• Haklısınız ama insan bana mı küfür ediyorlar diye de merak ediyor, kapatmıyorum.
  • Activision para uğruna çoktan MW Collection piyasaya sürmüştü ama o paket çıkınca kimsenin bir daha cod almayacağını bildiği için çıkartmıyorlar yada tek umudum eğer Iw Mw4 üzerinde çalışıyorsa ondan önce bi Collection patlatırlar mpden değil de mw serinin sevilen hikaye modunu kullanarak satış yapmaya çalışırlar.

Ama tahminim Ghost 2 çıkacak ve Ghost yine bu iki oyundan çok daha iyiydi bence Cod un sahip olduğu o mükemmel hissiyatını kaybetmemiş ve teknoloji laneti o oyunda yoktu. Tek kötü yanı karışık haritalarıydı.

Makine şuan elimde olmadığından deneyim edemedim ama serinin gittiği rezalet buradan da çok iyi görünüyor.

Mw2 iyi kötü pc de oynanıyor ama artık hilesiz ve gamepad ile oynamak istediğimden, düzgün bir cod oyunu çıkmadığından mecbur Collection bekliyoruz.

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    MW4

• Baglantinin ne derece sikinti oldugunu onceki mesajimda yazdim baglanti turu ve kalitesinin affedilir bir yani yok Istanbulda bi server ayarlayana kadarda bu degismez.

Peki oyunun kendisi nasil?
    Ghosts'u ve AW yi cok buyuk umutlarla bekledim AW'nin Single'ina ovguler yagdirdim bence hak ediyordu ancak AW single kalitesi cok yuksek tutmak adina multiye ozenilmemis daya exoyu gitsin mantigiyla yapilmis silah lootu yuzunden ana amaci sapmis ve genel olarak "yavan" icerigiyle hayal kirikligi olmustu.

Ben Modern Warfare 2 den bu zamana israrla siralayacagim konularin tamami MW2 gibi kusursuz bir CoD bekliyorum ve MW2 nin benim icin yeri cok ozel o yil MW2 cikinca ana ekip dagilmasa MW2 biraz daha update alsa destek gorse kult bir oyun olurdu.

Peki neydi MW2 yi en iyi CoD yapan sey?Siralayacagim seylerin "tamami" yani sadece bir kaci degil tamami bir arada oldugu icin MW2 o kadar iyiydi.Haritalarin tasarimlari,renk paleti ve aksiyonu ozenle dagitilmis yapisi.tum silahlarin "oynanabilecek kadar iyi" olmasi,tum silahlarin ozenle kaydedilmis sesleri(UMP,ACR vs..) tum silahlarin bir karizmasi olmasi.Rakipsiz vurus hissi.Bazen OP gorunsede inanilmaz zevkli eski usul killstreak sistemi.

Iste MW2 den bu zamana bu kadar komple his aldigim ilk oyun Bops3 oldu ekostros'un anlattigi cok kritik seye katiliyorum oyunda herkes oyunun icinde olsun diye ölmek cok kolay ve skill cok dusuk ancak buna ragmen ilk defa bir CoD MW2 kadar iyi bir sunuma CoD icin sinirlari zorlayacak grafiklere hepsi karizmatik ve sesleri iyi silahlara gordugum 4 harita icin konusursak guzel tasarimlara tum seslendirmeleri ve sunum muzikleri oyuncuyu icine ceken bir yapiya sahip.Yenilikci bir his verebililiyor icine cekmeyi uzun zaman sonra en iyi yapan CoD ve AW nin Exo su ile hicbir alakasi yok bir kere AW dash yuzunden asiri hizliydi durumlardan kurtulmak kolaydi bu sefer dash yok en fazla "suzulmek" denebilir BOPS3 icin.

2009 / MW2 den bu zamana MW2 olmaya en cok yaklasmis oyun ama uzulerek diyorum tum bu dusuncelere ragmen oyunda ölmek golge hizinda ve herkese herseyi yapabilecegi bir guc verilmis durumda ve bu bir sikinti CoD4 de MW2 de bimeyen adam giripte 30/35 kill alamazdi mumkun degildi boyle birsey son donem CoDlarinda nereden öldugunu gormenin mumkunati yok.

Bu karisik dusuncelerle birlikte yinede oyunu cok begendim ve uzun zaman sonra en oynamaya deger CoD multisi oldugunu dusunuyorum.

• Bundan daha iyisi gelmeyecek.
    Treyarch bile sapıttı ise bu seri artık adam olmaz.
    Lan ne olurdu yapsan WW2 oyunu veya soğuk savaş dönemi anlamıyorum.
    Geçmişe yönelik gerekli Amerikan propagandasının yeterli olduğunu falan düşünüyorlar herhalde ve artık sıra gelecekte.
    Çünkü bu istek sadece bizden değil yabancı forumlar da bir yorum okusam millet hep geçmiş dönem veya günümüz oyunları istiyor bunlarda inadına fütüristik oyunlar yapıyor.
    1 yıl aralıksız oynadığım serinin betasından bile sıkıldım.
    Six Siege veya Battlefront inşallah bekleneni karşılar.

• Oyunu 6-7 saattir oynuyorum,alacağım da.Arkadaşlar simulasyon değil bu oyun,hızlı,aksiyona dayalı o nedenle zırt pırt battlefield ile kıyaslamayın.Grafikleri olsun oynayışı olsun vuruş hissi vs gerçekten tatmin ediyor.Videolardan cok daha güzel,denemeden kesinlikle oyun hakkında bir karar vermeyin.Gelecek DLC ler ve Zombie modu da düşünüldüğünde,uzun süre oynanacak bir oyun olacak gibi.Senaryo hakkında da şüphemiz yok ki yine ağzımız açık oynayıp bitireceğiz.Kasım gelsin artık alacak çok oyun var

• İyi yorumlarda gelmeye başladı kafam karıştı şimdi

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.