Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

İyi yorumlarda gelmeye başladı kafam karıştı şimdi

En azından deneyin,ona göre kararınızı verirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Valla indirmedim betayı artık geç kaldık bugün kapanacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • collection yapsalar onlarında önce bir kodlarını değiştirirler bence.Yeni vizyonlarına uygun hale getirip öyle çıkartırlar. Activision'ın hem başkanı hem ceo'su olan 1 numaralı adamı var kotick. Bu rezil bir adam ve çok uzun yıllardır oyun camisında ki herkes bu adamdan nefret eder, nerde ismi geçse mutlaka küfür yer, dünyanın en para göz ve şeytani adamlarından biri, muhtemelen oyunun bu hale dönüştürülmeside bu adamın ürünü. Yani tam bir puşt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Valla indirmedim betayı artık geç kaldık bugün kapanacak

Kaçta kapanıyor bilginiz var mı

• Oyunu oynadıkça daha çok sarıyor bu hızlı oynanışa iyice adapte oldum. (Derken beta kapanacak)
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    23'ü hocam saati bilmiyorum

• Modern Warfare 2 kusursuz olmaktan çok uzak bir oyun. İlk çıktığındaki javelin hatası, sınırsız mermi hatası, sınırsız gl hatası, aşırı güçlü killstreak ödülleri, düşmanı 50 m'den bıçaklayabilme, 100 m'den düşsen bile hasar almama, hileciler gibi onlarca saçma sapan şey var. Ayrıca oyunda UMP-45 gibi aşırı güçlü bir silah varken kim başka silahla oynar bilemem. MW2'de iyi oyuncu olmana gerek yok. Sadece pusulacak yerleri iyi bilirsen nükleer atarak oyunu kazanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Modern Warfare 2 kusursuz olmaktan çok uzak bir oyun. İlk çıktığındaki javelin hatası, sınırsız mermi hatası, sınırsız gl hatası, aşırı güçlü killstreak ödülleri, düşmanı 50 m'den bıçaklayabilme, 100 m'den düşsen bile hasar almama, hileciler gibi onlarca saçma sapan şey var. Ayrıca oyunda UMP-45 gibi aşırı güçlü bir silah varken kim başka silahla oynar bilemem. MW2'de iyi oyuncu olmana gerek yok. Sadece pusulacak yerleri iyi bilirsen nükleer atarak oyunu kazanabilirsin.

Yapimci ekip dagilmasa ve update alsa diye yazmistim zaten.

• Betayi ciktigi günden beridir oynuyorum,Ghosts ve Advanced Warfare cöplerinden kat kat daha güzel olmus..Haritalari,silahlari,sesleri ve vurus hissi cidden cok iyi olmus..

Yine de Black Ops 1 ve 2 gibi de degil maalesef,oyunlar genelde cok hizli ve karambol geciyor ama herseye ragmen keyif veriyor ve önemli olanda bu..

Özellikle CoD:AW cöplügünden sonra cok cok begendim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Modern Warfare 2 kusursuz olmaktan çok uzak bir oyun. İlk çıktığındaki javelin hatası, sınırsız mermi hatası, sınırsız gl hatası, aşırı güçlü killstreak ödülleri, düşmanı 50 m'den bıçaklayabilme, 100 m'den düşsen bile hasar almama, hileciler gibi onlarca saçma sapan şey var. Ayrıca oyunda UMP-45 gibi aşırı güçlü bir silah varken kim başka silahla oynar bilemem. MW2'de iyi oyuncu olmana gerek yok. Sadece pusulacak yerleri iyi bilirsen nükleer atarak oyunu kazanabilirsin.

Ben çıkışından birkaç sene sonra oynadım o yüzden hatalar ile karşılaşmadım fakat MW2 kusursuz değil tabi ki çünkü GL olsun, perkler olsun (Army Man Runnerlar G18 Last Stand Painkiller vs) bunun suyunu biri çıkartınca oyundan nefret ediyorsun o el. Şu güzelim oyunu oynarken bile delirdiğim oluyordu artık.

Yani MW2 ye bile baktığımız da herkes oynasın kill alabilsin olayı ta o zamandan beri devam ediyor.

Killstreakların çok güçlü olduğunu düşünmüyorum javelin stinger adam akıllı perklerle kullanan birisi Chopper olsun Harier olsun anında düşürüyor zaten.
    Pusulacak yerleri bende çok iyi bildiğim için o pusan yerlerde ki elemanları indirmek zor olmuyordu.

MW2 nin çok dengesiz yanları olsa da oyunun yapısı, atmosferi, MP deki o seslendirmeler, silah sesleri ve yelpazesi o mükemmel harita yapısı efsane bir oyun koymuş ortaya.
    Denge olarak MW1 ve Black Ops çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Ağustos 2015; 2:56:57 >

• şu uçan kaçan olayını hiç sevmedim. playstationda ghost ile oynamaya başladım. Bütün serileri oynayan arkadaşların hiç beğenmediği ghost bile sonrakilerden daha güzel geldi bana.
  • Aw den sonra kendime söz verdim bu yapida gittikleri sürece oyuna bulaşmayacağıma.. Ama simdi yorumlarda çok karisik. İyisimi beta kapanmadan yarim gunde olsa bi deneyeyim.. Bu arada ne zaman sonlaniyor beta bien varsa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

collection yapsalar onlarında önce bir kodlarını değiştirirler bence.Yeni vizyonlarına uygun hale getirip öyle çıkartırlar. Activision'ın hem başkanı hem ceo'su olan 1 numaralı adamı var kotick. Bu rezil bir adam ve çok uzun yıllardır oyun camisında ki herkes bu adamdan nefret eder, nerde ismi geçse mutlaka küfür yer, dünyanın en para göz ve şeytani adamlarından biri, muhtemelen oyunun bu hale dönüştürülmeside bu adamın ürünü. Yani tam bir puşt

Konami gibi Biri mi bu adam :/

• AW ye benzetiyorlar oyunu sırf boost özellikleri var diye ama betayı 2 gündür aralıksız oynuyorum oynadıkça anlıyorsunuz ince ayrıntıları,yıllardır beklediğim 2 özellik gelmiş ve üstüne harika zombi modunuda düşününce kesin alacağım oyunlar arasına girdi.Gelecek teması beni rahatsız etmiyor bu arada,aksine hızlı oynanış üzerine kurulu Cod serisinde kapışmaları dahada kızıştırıyor.İnternet bağlantı sorunu beta olduğundan bu kadar dengesiz diyorum ama ona rağmen genelde ilk 3 te kapatıyorum maçları.Öncelikle 2 özellikten bahsedeyim;
    1)Kopan uzuvlar,grenade launcher veya özel hareket çektiğimizde sonunda benim çok hoşuma giden parçalanma olayını görüyoruz.
    2)Speacilist,sonunda bu kelime anlamını kazanmış,özel yeteneğinizi iyi kullanırsanız maçın akışını değiştirebilir feeenaa gaza gelebilirsiniz .
    Ekipmanlar artık o kadar yararlı ki hani tam anlamıyla bi sınıf bi strateji belirleyip onu uygulayabilme şansı veriyor oyun.Mesela L1 Flashbang yerine Hack açıldı bir de üzerine Araçlara kilitlenen roket kombini yaptım .Karşı takım benim yüzümden scorestreak kullanamıyor,kullansada hack yapıyorum anında bize dönüyor.Bence önyargılı olmayın beta bitmeden deneyin.Bu oyunun ömrü yine var AW gibi içi boş değil.Custom paint olayına bile girmedim daha .

• Bağlantı sorunu haricinde oyunu oldukça başarılı buldum. Aw'den 3 gömlek üstün bir oyun olduğu net. Bağlantı problemi giderildiği taktirde başından kalkacağımı zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 23 Ağustos 2015; 9:21:16 >
  • Yayındayım isteyen izleyebilir,sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz,oyun akışına birlikte kara veririz;
    http://www.twitch.tv/darkdogandark
  • oyuna giriyorum 5 dk sonra fan hayvan gibi calisiyor bu ps4 ler varya ps3 kadar uzun omurlu olmaycak sanki yeni oyunlar cok zorluyor makinayi sizde nasil fan durumu hizli calisiyormu
  • Beta kaçta kapanacak arkadaşlar bilgi var mı

• Oyun tamamen karambol, strateji kurmak falan yok. Zıpla vur zıpla vur.
  • Oyunu nerden yukluyorsunuz, storeda goremedim???

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.