Şimdi Ara

★ CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 |PS4 ANA KONU| ★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.413
Cevap
20
Favori
117.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 dk kadar oynadim adamlar RESMEN BECEREMEMISLER BU MODU. Menu yazilari berbat haritada.hicbirsey gorunmuyor

Yerden birseyler topluyorum ama ne ise yariyor ne yapiliyor anlamadim Fortnite gibi kolay degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 10 Eylül 2018; 22:52:17 >
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Ekledim. kanan_1997 ekleyin ekip olarak girelim arkadaslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 dk kadar oynayip nasil boyle kesin hukum veriyorsunuz hayret.

Ayrica yerden topladiginiz seylerin ne ise yaradigini anlamak icinde 15 dk yetmez diye dusunuyorum anlamamaniz gayet normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

Paraya kıyıp alacam bu oyunu abi :)
    Reis sen bfci adamsın coda mı geçtin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Reis sen bfci adamsın coda mı geçtin

Alıntıları Göster
    Daha çok kişi gelecek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

15 dk kadar oynayip nasil boyle kesin hukum veriyorsunuz hayret.

Ayrica yerden topladiginiz seylerin ne ise yaradigini anlamak icinde 15 dk yetmez diye dusunuyorum anlamamaniz gayet normal.
    haklisin.. 9 ay hic ara vermeden Fortnite oynayinca buna alismak zor oldu.Fortnite'dan sonra degisik geliyor . Gordugum kadariyla PUBG ile ayni Pubg oynasaydim bu kadar yadirgamazdim bu oyunu

4 kisi arkadaslarla oynayinca zevkli gelmeye basladi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

haklisin.. 9 ay hic ara vermeden Fortnite oynayinca buna alismak zor oldu.Fortnite'dan sonra degisik geliyor . Gordugum kadariyla PUBG ile ayni Pubg oynasaydim bu kadar yadirgamazdim bu oyunu

4 kisi arkadaslarla oynayinca zevkli gelmeye basladi

9 ay aralıksız fortnite oynadım demenden sonra bf ve codu neden beğenmediğini daha iyi anladım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cod serisini hemen hemen hepsini oynadım aslında bf hiçbir oyuna değişmem fps oyunlarda ama son 1-2 senedir bf oyunu bozdukça bozdu ve son hali bf v resmen diyebilceğim çöp ilkkez cod böyle farklı bir işe girişti ve bence çok başarılı diyebilirim ve çok zevk alarak oynadım betayı gerçektende bf ci olarak diyeceğim şu çoğu bf ci cod kayacak gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Daha çok kişi gelecek :)

Alıntıları Göster
    Bu gidişe öyle olacak gibi hocam

• Bu sene bu cod zombi+multi+BR ile satis rekorlari kiracak gibi gorunuyor. Cok kuvbetli geliyor hakkaten.

• 20ye yakin solo girdim her oyun 4-5 killim var ama bir turlu win alamadim kafayi yedim kapattim var mi siftah yapan

• Sonunda oyuna girebildim
    Biraz hayal kırıklığı oldu,grafikler ciddi anlamda kötü.ps3 grafikleri var bildiğin.hatta bugün bolca bo3 oynadım, onda daha iyi grafik vardı.

Sanırım battleroyale olduğu için böyle.redditte mp'nin grafikleri çok daha iyi diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 11 Eylül 2018; 2:59:03 >
  • Helikopteri aldım hiç inmedim,ilk oyunumda 3. Oldum malfunction olup bölge dışına düşmeseydim 1. Olurdum

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    3 defa solo win var

• quote:

Orijinalden alıntı: viera1905_35

3 defa solo win var
    Pubg den alışığız

• Arkadaslar belirli bi süre sonra vurulunca oyundan cikiyormuyuz yoksa oyunun tamamen bitmmesini mi beklemeliyiz? Ilk defa Battle Royal oyanadim, karisik geldi acikcasi. Kapatip ciktim. Alisirmiyim? o kadar da sevinmistim Beta geliyor diye.
    Bu arada yukarida ki arkadasin dedigine katiliyorum, grafikler cok kötü. Cimenler, biraz daha abartiyorum minecraft gibi duruyor.

• Her oyunun geliştirelecek tarafları vardır ama oyun genel olarak geçer notu fazla fazla alıyor. Adamlar yapmış,Hakkını teslim etmek lazım.Ayrıca (full sürüm için konuşuyorum) oyunu açtığım zaman oynayabileceğim farklı modların olması da oyunun ömrü açısından çok büyük bir avantaj. Önce şu modu mu oynasam bu modu mu oynasam tatlı kararsızlığı kadar güzel bir şey yok :) Deluxe yükseltmesini de yaptık;ordan bir sürü yeni harita ve silahta gelecektir tahminim. Oooh mis :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım helikopteri hiç düşmedim. 1. oldum.

Yakıtı bitmiyor galiba.

• Normalde Pubg'yi tahtından edecek bir BR modu olmuş fakat sorun şu ki, CoD, Pubg'ye oranla kat ve kat daha pahalı olacak. Çünkü oyun sadece BR moddan oluşmuyor. Activision'ın yerinde olsam BR modunu ayrı olarak düzgün bi fiyata satardım. Pubg'yi çok rahat yok eder.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.