Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 6 siyah ekran sorununu çözen güncelleme yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops 6 siyah ekran sorununu çözen güncelleme yayınlandı
    Call of Duty Black Ops 6 için üçüncü yama yayınlandı. Güncelleme büyük ölçüde oyunun multiplayer ve zombi modlarına odaklansa da, maça girmeye çalışırken çıkan sinir bozucu siyah ekran hatası dahil bir dizi sorunu gideriyor.

Call of Duty Black Ops 6 güncellemesi neler getiriyor?

Yeni yama, Nvidia ekran kartlarında grafik ayarları menüsünden DLSS, DLAA yükseltme seçildiğinde ortaya çıkan bir sorunu da düzeltiyor. Slugs silah eklentisinin olması gereken hasarı vermemesi, Free-For-All sıralamasında eleme puanı yerine toplam puanı göstermesi, Zombies’ Liberty Falls’daki ana görevi tamamladıktan sonra izleyici modunda bırakması gibi başka hata düzeltmeleri de var. Sunucu tarafında da iyileştirmeler söz konusu.

Ayrıca Bkz.Call of Duty: Black Ops 6, ilk haftasında rekor kırdı!

Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim'de PC, Xbox Series X/S ve Xbox One, PlayStation 4 ve PS5’e çıkış yaptı. Oyun, ilk günden Game Pass platformuna eklendi ve tek günde Microsoft’a en çok abone kazandıran oyun oldu. Black Ops 6 ayrıca serinin en iyi çıkış yapan oyunu oldu.

Kaynak:https://www.callofduty.com/patchnotes/2024/10/bo6-preseason-patch-notes

• Oyun çok karanlık. Çoğu sahnede düşmanın tam yerini görmeyip karanlığın içine bir şarjör boşaltıyorum. Oyunun sonuna doğru Kimyasal tesisinde gelenleri görmediğim için sudan çıkardığımız boss kapışmasında oyunu bıraktım.

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen monitördendir. Ayarlardan gamma'yı arttırıp oynasaydın hocam.

• DLSS'le ilgisi var mı bilmiyorum ama oyun normal kapatılmasına rağmen açılışta safe modda açayım mı diye sorması, hayır deyince oyunu başlatamaması gibi bir sıkıntı yaşıyorum ben de. Arkadaşımda da sık sık tüm ayarları sıfırlıyor.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Denemediğim birşey kalmadı. Herşeyi sona vuruyorum, parlak yerler çok fena patlıyor, karanlık yerler yine karanlık.

Yandan izleyen için görüntü çok iyi yalnız film gibi izleniyor, ama oyunu oynayan olunca açık alanlarda bir derece ama kapalı mekanlarda isyan ettiriyor. HDR aç kapa o da fayda etmiyor.

• Campaign oynamadım henüz, ondan ilk aklıma gelen genel çözümü söyledim ama sanıyorum bu genel bir problemmiş. MP'da karanlık harita olmadığı için denk gelmedim sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.